Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΑΤΟΥΛΗ !!! ΤΟΚΙΖΕΙ 9 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΙΓΝΗΤΟΣΗΜΟ.....ΣΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΕ ΕΡΓΑ, ΤΟΚΙΖΕΙ ΤΟ ΛΙΓΝΗΤΟΣΗΜΟ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ, ΣΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ.....
ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!!
ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΔΩ ???
ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ???


Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι κατά γενική ομολογία πρωτοπόρα σε απίστευτης εμπνεύσεως διεργασίες , ειδικά όταν αυτές έχουν να κάνουν με την διαχείριση του δημοσίου χρήματος.
Το ''καινούργιο'' ΣΚΑΝΔΑΛΟ που θα αναδείξουμε, έχει σχέση με τα πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ, του ΛΙΓΝΗΤΟΣΗΜΟΥ που χάνονται στο δρόμο.....και δεν φτάνουν ποτέ στους πολίτες για τους οποίους προορίζονται.
Εδώ και 3 χρόνια, ο περιφερειάρχης, έχει απαιτήσει και πετύχει, την ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΠΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ , του ΛΙΓΝΗΤΟΣΗΜΟΥ του 2012 ( και κάποιων υπολοίπων από προηγούμενα έτη ) ποσού 9.000.000 ευρώ, τα οποία έπρεπε να είχαν ήδη διατεθεί σε έργα υποδομής , ως ανταποδοτικά οφέλη, στους πληττόμενους δήμους και κοινότητες της Μεγαλόπολης.
Ενώ το ετήσιο ποσό του ΛΙΓΝΗΤΟΣΗΜΟΥ για τις περιοχές που το δικαιούνται, κατατίθεται σε ΕΝΑΝ λογαριασμό της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στην Αθήνα, εμείς έχουμε την πρωτοτυπία, να έχει πάρει ο σουλτάνος τα χρήματα, σε λογαριασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και αντί να τα αποδίδει σε έργα, να τα τοκίζει προθεσμιακά επί 3 συνεχή χρόνια.
Η καταθεση έχει γίνει στην ΤΡΙΠΟΛΗ, ο λογαριασμός είναι στα χέρια μας και οι εμπλεκόμενοι στην ''πρωτοτυπία'' είναι ασφαλώς πέραν των ΔΕΗτζήδων αρμοδίων ΚΑΙ οι υπεύθυνοι της ΕΘNΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και ίσως όχι μόνον του τοπικού καταστήματος.....
Έχουμε στα χέρια μας ον αριθμό του λογαριασμού που είναι προθεσμιακός καθώς και τις κινήσεις του ....
Γνωρίζουμε από εγκυρότατες πηγές, πως από το 2012 και μετά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΛΙΓΝΗΤΟΣΗΜΟ, για την περιοχή της Μεγαλόπολης, από την ΔΕΗ, επειδή ακριβώς ΔΕΝ έχουν απορροφηθεί σε έργα, τα ανωτέρω εκατομμύρια , αλλά παγώνουν τεχνηέντως !!!
Ήδη διενεργείται εσωτερικός έλεγχος και στην ΔΕΗ για το θέμα αυτό.
OI EΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙΝΕ......
1) Ποιός ελέγχει τους λογαρισμούς και τα επιτόκια ?
2) Ποιός διαχειρίζεται τους τόκους ?
3) Μπαίνουν ΟΛΟΙ οι τόκοι στο κεφάλαιο, κάθε φορά που λήγει η προθεσμία και γίνεται ο ανατοκισμός ?
4) Γιατί η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ έχει αποδεχθεί την αποσπασματική διαχείριση του ΛΙΓΝΗΤΟΣΗΜΟΥ από τον Τατούλη μόνο ?
5) Έχει κάποια σχέση αυτό......με τις ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ που παίρνει σωρηδόν από την ΕΘΝΙΚΗ ο αδερφός του σουλτάνου, ιδιοκτήτης της ΚΑΣΤΑΤ , ενώ χρωστάει στην Τράπεζα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ?

Περιμένουμε να μας δώσει εξηγήσεις επ΄ αυτού ο δ/ντης της Εθνικής Τράπεζας, για τις οποίες και θα σας κρατάμε ενήμερους....
Εν τω μεταξύ, θα κινήσουμε γη και ουρανό, να αποκαλύψουμε ποιοί έχουν στηρίξει αυτή την παρανομία, τόσο από πλευράς ΔΕΗ, όσο και από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.