Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΝΤΑΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ !!! ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ TV SUPER ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ''ΣΗΜΕΡΑ'' ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΤΟΥ TV SUPER !!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ !!!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ SUPER TV PELOPONNISOS THN ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ......ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΥΔΟΙ......



Ο ανωτέρω εικονιζόμενος είναι ο προσφάτως εκλεγείς Πρόεδρος του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, που έχασε πριν καλά καλά αρχίσει, την στήριξη των συνεταιρακίων του στην εκλογική νίκη !!!
Στην ακόλουθη φωτογραφία, είναι ο έτερος νταής της της Κορίνθου, ο δημοτικός σύμβουλος του κ. Πνευματικού ( να τον χαίρεται !!!!) κ. Γ. Οικονόμου, που μάλλον έχει χάσει την ψυχραιμία του πέραν του δέοντως για την θέση που κατέχει.....
Και εκτίθεται ανεπανόρθωτα έτσι και ο δήμαρχος Κορινθίων, που τον επέλεξε για πρόεδρο του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !!!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ''ΣΗΜΕΡΑ'' ΚΑΙ Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ TV SUPER :
'' Σε αρένα μετέτρεψαν την είσοδο του Δημαρχείου
 ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !!!

-Όρμισαν πάνω στον εκδότη του ΣΗΜΕΡΑ και σε τεχνικούς του super

Με την σημερινή μου δήλωση μέσω της εφημερίδας που είμαι εκδότης ενημερώνω όλους τους Κορίνθιους και όχι μόνο για την προσωπική επίθεση με βαρύτατους και ποινικά και θεσμικά κολάσιμους χαρακτηρισμούς αλλά και την απόπειρα χειροδικίας και χειροδικία εναντίον εμού προσωπικά ως εκδότη της εφημερίδας ΣΗΜΕΡΑ και 31 χρόνια υπηρετούντα την ενημέρωση των πολιτών της Πελοποννήσου και στενών συνεργατών μου και οικογενειακών μου ανθρώπων από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Πιτσάκη και τον Δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Κορινθίων Γιώργο Οικονόμου την Τρίτη 6-3-18 το βράδυ στις 23.00 στην είσοδο του Δημαρχείου Κορίνθου.


Δεν θα αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτήν την καταγγελία σεβόμενος την νομική διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω  πριν λεπτομερειακώς την περιγράψω και εγώ και πριν γίνουν οι απαραίτητες νομικές ενέργειες στα αρμόδια όργανα του Κράτους είτε θεσμικά είτε Νομικά.


Ζητάω λοιπόν από τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν άμεση επαφή και ευθύνη στο θεσμικό ρόλο του Κυρίου Οικονόμου και Πιτσάκη να τοποθετηθούν όπως αυτοί νομίζουν και επειδή πρέπει να γνωρίζουν φυσικά με προσωπική επιστολή που θα τους σταλεί με όσες λεπτομέρειες μπορώ να περιγράψω σε αυτή τη φάση της διαδικασίας και με τα στοιχεία που μπορώ να τους δώσω και να τους ενημερώσω ούτος ώστε να έχουν ενημερωθεί και να τοποθετηθούν αναλαμβάνοντας την ευθύνη από εδώ και πέρα για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί είτε σε εμένα είτε σε συγγενικά πρόσωπα είτε σε συνεργάτες μου αλλά και σε οποιονδήποτε θεσμικό παράγοντα που εμπλέκεται σε αποφάσεις οργάνων με τους δύο ανωτέρω κυρίους.


Θα υπερασπιστώ μέχρι τέλους με όλες μου τις δυνάμεις την δυνατότητα της έκφρασης ελεύθερα των απόψεων οποιουδήποτε θεσμικού παράγοντα  η απλού πολίτη στο πλαίσιο της δεοντολογίας έχοντας γνώμονα το δικαίωμα στην ενημέρωση στην ελεύθερη έκφραση αλλά και την δεοντολογία.



Το γκρίζο στους θεσμικούς ρόλους και το μαύρο στην ενημέρωση δεν θα το επιτρέψω και εγώ και οι συνεργάτες μου να περάσει.

            Ευθύμιος Κάππος εκδότης ΣΗΜΕΡΑ και Διευθύνων σύμβουλος super tv


Ζητήσαμε στο πλαίσιο της δεοντολογίας να έχουμε και την άποψη και του κυρίου Oικονόμου και του κυρίου Πιτσάκη για το συγκεκριμένο περιστατικό για να φιλοξενήσουμε και την άποψη τους την οποία φυσικά αναμένουμε στη βάση της δεοντολογίας να την δημοσιεύσουμε.''

TI ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ???
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΑΨΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΚΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ???
ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΟΥΝ ΤΟΣΗ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ???
ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ???
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΜΕ ΑΛΑΖΟΝΑ ΑΙΡΕΤΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ COHIBA .....ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΙ ΤΑ ΧΕΟΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΦΙΛΟΙ ???
ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.