Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ KATAΡΡΕΕΙ......ΞΕΣΠΑΘΩΝΟΝΤΑΣ !!! ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ'' ΤΗΣ κ. ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ !!!

ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ???
ΝΑ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ???

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ....



Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΦΩΤΟ


Βρήκε την ευκαιρία στην Καλαμάτα, στον εορτασμό της Εθνικής επετείου της έναρξης της Επανάστασης του '21, ο σουλτάνος του Μορέως κι έκανε τις βαρυσήμαντες δηλώσεις για την επόμενη μέρα στην αυτοδιοίκηση.......μετά το ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τους ΚΟΡΙΟΥΣ στο γραφείο της κ. ΑΛΕΙΦΕΡΗ, αντιπεριφερειάρχου Μεσσηνίας και δήλωσε πως ''από την Δευτέρα'' αναλαμβάνει ο ίδιος την διοίκηση !!!
Γιατί άραγε ???
Απ΄ όσο ξέρουμε η κ. ΑΛΕΙΦΕΡΗ δεν έχει ακόμα ''παραιτηθεί'' από την θέση της και από όσο πολύ καλά γνωρίζουμε, δεν προτίθεται να το κάνει.
Την Τρίτη, 27 Μαρτίου πάντως, έχει κληθεί να ΄''δώσει εξηγήσεις'' στην ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ για το γεγονός της ΜΗ ενημέρωσης του Περιφερειάρχη, πριν καλέσει τις Εισαγγελικές και Αστυνομικές αρχές στο γραφείο της, δηλαδή πριν πράξει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ !!!
Πάντως ο σουλτάνος του Μορέως, μαζί με τις εξαγγελίες τις πλάγιες για ....παύση της κ. ΑΛΕΙΦΕΡΗ, είπε πολλά περίεργα στην Καλαμάτα όπως : «όποιος παραβιάζει τις αρχές, μολύνει το δημόσιο βίο»
Βέβαια, αυτό θα μπορούσε να εκληφθεί με πολλές σημασίες, αφού ΚΑΙ όσοι προσπαθούν να παρερμηνεύσουν τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.......επίσης παραβιάζουν τις αρχές !!!
ΑΛΛΑ
Μάλλον ο σουλτάνος του Μορέως, δεν μπαίνει στην διαδικασία της αυτοκριτικής....μόνο κριτική και μάλιστα αιματηρή κάνει ....
Ακούστε το βίντεο.....ενώ αναμένουμε τα περισσσότερα περίεργα, στο ΠΕΣΥΠ της Δευτέρας, αλλά ΚΑΙ στην ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της Τρίτης  :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.