Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ : ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ !!!

ΑΠΕΣΥΡΘΗ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ......ΔΙΑΜΟΡΦΩΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ, ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ......ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.

ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ.....ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ !!!

ΙΔΩΜΕΝ .





Σήμερα το πρωί επιχειρήθηκε η επέμβαση στον χώρο του ΜΕΓΑΒΟΥΝΙΟΥ , από τον εργολάβο κ. Δημόπουλο, που έχει πάρει την εργολαβία της διαμόρφωσης του χώρου, από τον Δήμο Τρίπολης, και στον οποίο έχουν από καιρό αποστείλει εξώδικα, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων  ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥκαι ΔΟΡΙΖΑΣ.
Ειδοποιημένοι οι πρόεδροι, ΔΟΡΙΖΑΣ, ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΑΡΗ για την επέμβαση στο χώρο, ανέβηκαν στο ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ όπου βρήκαν την νταλίκα που είχε μεταφέρει το ερπυστριοφόρο σκαπτικό όχημα, στα κατσάβραχα του ΜΕΓΑΒΟΥΝΙΟΥ, για να αρχίσει τις εργασίες.....



Ειδοποίησαν την Αστυνομία Τρίπολης, και σε λίγη ώρα κατέφθασαν 2 περιπολικά , ζητώντας από τον εργολάβο τις άδειες επέμβασης στον χώρο.
Αποδείχθηκε, πως ΔΕΝ υπήρχε άδεια από το ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ , για την επέμβαση στην Δασική- Αναδασωτέα έκταση, που επιχειρεί ο δήμος Τρίπολης , να κάνει την ''διαχείριση των σκουπιδών'' !!!
Αναζητήθηκε η άδεια τηλεφωνικά στον Δήμο......
Δήλωσαν πως την έχουν.....
Κανένας δεν την προσκόμισε.....
Κι έφυγαν άπρακτοι οι εργαζόμενοι



Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες μας, θα επανέλθουν αύριο το πρωί, με τις απαιτούμενες άδειες - ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ - για να ξεκινήσει το έργο !!!

ΑΡΑΓΕ Ο ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ?????

Τελικά, δεν γνωρίζουμε ΑΝ και ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΑ , μπορεί να γίνει έργο εκεί πάνω στο κορφοβούνι, αφού υπάρχει σε εξέλιξη ΚΑΙ η διαδικασία των νομικών διεκδικήσεων ιδιοκτησιών, από κατοίκους της περιοχής.....

Α'υριο λοιπόν τα σπουδαία, με το ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.