Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΠΕΡΙΦΡΑΣΣΕΙ Η ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΣΔΙΤ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.....ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΧΟΥΝΗ !!! ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΟΡΓΙΩΔΗ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ???

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ .......ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ !!!

Στην ΓΗ της Παλαιόχουνης, που έχουν πουληθεί μερικά αγροτεμάχια από κατοίκους προς την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΤΟ ΣΔΙΤ εταιρεία ειδικού σκοπού ''ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Μ.Α.Ε.'' , άρχισαν να εκδίδονται από την ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, άδειες για μικρής έκτασης επεμβάσεις .......περιφράξεις κτλ κτλ κτλ
Χθες το μεσημέρι αναρτήθηκαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ πάνω από 10 τέτοιες ΑΔΕΙΕΣ :





Ας υποθέσουμε λοιπόν, πως πάει εκεί ο ορισμένος μηχανικός με τους εργάτες του και περιφράσσουν τους χώρους......
Ε ΚΑΙ ???
Το ''οικόπεδο'' της ΤΕΡΝΑ ή της Μ.Α.Ε. που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΣΔΙΤ, περιλάμβάνει επίσης μια τεράστια έκταση που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΩΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!!
Οι δε ιδιοκτήτες, έχουν προσφύγει στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

Επειδή δε κάποιοι νομίζουν πως έχουμε λανθάνουσα μνήμη καια ντοχή, θυμίζουμε πως :

Η εταιρεία που περιλαμβάνεται ως ΕΤΑΙΡΟΣ στο ΣΔΙΤ με την ΤΕΡΝΑ, είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ( και είναι η Περιβαλλοντική Πελοποννήσου Α.Ε. που ΔΕΝ είναι καταχωρημένη ΠΟΥΘΕΝΑ ).

Η εταιρεία που έχει αγοράσει αγροτεμάχια στην Παλαιόχουνη και έρχεται να τα περιφράξει τώρα, με άδειες από τον Δήμο Τρίπολης, είναι η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Μ.Α.Ε. που αφ΄ενός μεν ΔΕΝ υπήρξε ως εταίρος στο ΣΔΙΤ που πέρασε από τον έλεγχο του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, αφ΄ετέρου δε, συστάθηκε ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ....ΣΔΙΤ τον Οκτώβριο του 2015 !!!


Ακόμα λοιπόν κι αν περιφράξει ό,τι ορίζει η Μ.Α.Ε. εργοστάσιο και άλλα συναφή έργα, ΔΕΝ μπορεί να κατασκευάσει......σύμφωνα με τον πρόσφατη απόφαση του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ που ορίζει πως χρειάζεται ΝΕΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ .....ΕΠΕΙΔΗ Η Μ.Α.Ε. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ !!!



ΑΡΑ.......ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ !!!

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ....ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΔΙΤ :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.