Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Γ' Κ.Ο.Π. : ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ !!! ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ??? ΓΙΑΤΙ ??? ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ???


ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ 2ο ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Γ΄Κ.Ο.Π. ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΠΛΗΣΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ Γ΄Κ.Ο.Π. ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ :








Δημοσιεύουμε το ΕΞΩΔΙΚΟ για ένα και μόνο λόγο :'
Για την σύγκριση της αρθρογραφίας μας με την ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά και με τις ''παρατηρήσεις'' της οικογένειας του εκλιπόντος προέδρου, που όψιμα και με θυμό επιτίθεται στο  BLOG σαν να ήταν αυτό που γέννησε στην φαντασία του, τα διαδραματισθέντα στην Γ΄ΚΟΠ, που οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση την Διοίκηση και στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΑΤΡΩΝ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ  (2009-2015) ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ !!!
Διαφεύγει από τους διαμαρτυρόμενους ΤΟ πολύ σημαντικό στοιχείο, της ΚΕΙΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ, την οποία επικαλούμαστε για όσα γράφουμε ΚΑΙ ''ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ '' όπως ,με περισσό θράσος μας επισημαίνουν, απαιτώντας και να δημοσιεύσουμε τις παρατηρήσεις τους.....
ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ''ΠΟΣΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ '' ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΥΗΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ Ή ΤΗΣ.....΄΄ΚΑΚΙΑΣ'' ΜΑΣ , ΑΛΛΑ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.....ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΜΕ, ΟΠΩΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ....ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ !!! 
ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ?????
Παραθέτουμε τα σχετικά περί του ''κακουργηματικού ποσού '' :


όσο για τις αναφορές μας στον αποθανόντα πρώην πρόεδρο, ουδέποτε έγιναν με κάποιο χαρακτηρισμό προς το πρόσωπο, η δε ''χαίνουσα τρύπα στο ταμείο'' ΔΕΝ είναι οπωσδήποτε αναφορά στον αποθανόντα ( ο αποθανών δεδικαίωται άλλωστε ).....αλλά 
στην οικονομική πραγματικότητα της Γ' ΚΟΠ (που είτε αρέσει είτε όχι, αφορά την περίοδο της διοίκησής του...... ) όπως την αποδίδουν ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ (2009-2015) ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ !!!

Τέλος, αναφερόμενοι στην κυρία Κολιαδήμα και κρίνοντας την επίσκεψή της, σε κυνηγετικούς συλλόγους της ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ως συνοδός του τότε προέδρου κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, είχαμε ιδιαίτερα τονίσει το θέμα , ως προς την ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ της να περιοδεύει και να συναντιέται ως Γ' ΚΟΠ με τους ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, επειδή ακριβώς ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ Γ΄ΚΟΠ !!!
Διορισμένη επί μισθώ ήταν κι εξακολουθεί να είναι .......ακόμα κι αν αυτός ο διορισμός, επί των ημερών του εκλιπόντος συζύγου της στην προεδρία, πρέπει να αποτελέσει έτερο θέμα προς διερεύνηση , ως προς την αμεροληψία του (!!!!!!!!!).
Με τον πρόεδρο της Γ΄ΚΟΠ σε περιοδεία που είχε ΚΑΙ θεσμικό χαρακτήρα, λόγο και δικαίωμα συνοδείας, είχαν - ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ - μόνον άτομα του Δ.Σ. της Γ΄ΚΟΠ !!!

ΑΥΤΟ ΘΙΞΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ.....

ΚΙ ΑΝ ΕΘΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΛΙΑΔΗΜΑ ΚΑΤΙ, ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΜΕ....

Εν κατακλείδι, ακόμα και ΑΝ η κ. Κολιαδήμα, αγνοούσε ή αγνοεί τις καταστατικές υποχρεώσεις του προέδρου της Γ΄ΚΟΠ (όντας επί σειρά ετών η ίδια σύζυγος προέδρου της ) θα έπρεπε να στραφεί με ΕΞΩΔΙΚΟ κατά του κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ που την παρέσυρε στην περιοδεία και δεν τήρησε το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ και όχι κατά του BLOG που απλά το επεσήμανε !!!

Όσο για την φωτογραφία που την ενόχλησε, ήταν σε χώρο συλλόγου, συμμετείχε σε συνεδρίαση συλλογικού οργάνου, αφορούσε πόζα στην οποία φαίνεται πως δεν είχε αντίρηση να απαθανατιστεί......αλλά μάλλον δεν φανταζόταν πως η πληροφορία της περιοδείας τους αλλά και η φωτογραφία, θα μας έβρισκαν στην πορεία τους προς την δημοσιότητα !!!


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ....

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΡΟΛΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ΚΟΠ....

Άλλωστε, και για να τελειώνει αυτή η παραζάλη των πλαγίων εκφοβισμών δια του ΕΞΩΔΙΚΟΥ - ακομα κι αν εντέχνως δηλώνονται τα αντίθετα - πάντα υπάρχει εν ισχύ το άρθρο 19 της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΑΡΤΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ που λέει τα εξής :

''Καθένας έχει το δικαίωµα της ελευθερίας της γνώµης και της έκφρασης που σηµαίνει το δικαίωµα να µην υφίστανται δυσµενείς συνέπειες για τη γνώμη τους και το δικαίωµα να αναζητά, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, µε οποιοδήποτε µέσο έκφρασης, και από όλο τον κόσµο.''



ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ.....ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ....ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ''ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ'' ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΠΟΖΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ .....ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η κ. ΚΟΛΙΑΔΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ  :

http://orthologika.blogspot.gr/2018/01/blog-post_55.html

Για το ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ''ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗΣ'' ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ......



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.