Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Γ' Κ.Ο.Π. ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΜΑΤΑ !!! ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ''ΒΛΕΠΟΥΝ'' ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ .....


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕ ΠΩΣ ''ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ''' ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΘΕΝΤΑ ΣΤΗΝ Γ΄ΚΟΠ.....

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ''ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ'' ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ''ΦΙΛΙΚΗ'' Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ''ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΩΝ'' !!!

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ???
ΔΗΛΑΔΗ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ??? ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΣΑΝ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ??? ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ??? ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ???

ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ !!!
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ !!!!!!!!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Γ΄ΚΟΠ......ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ !!!
ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ - ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ - ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ......ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ''ΑΛΛΟ'' ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΗ .....

ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟ....ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ .....
ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΠΕΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΤΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΚΑΡΕΚΛΑΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!



ΧΘΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΑΡΘΡΟ ( αρχικά είχαμε δημοσιεύσει περί συλλήψεων, αλλά διασταυρώσαμε την είδηση και ΔΙΟΡΘΩΣΑΜΕ το άρθρο αμέσως αναγράφοντάς το ) :

http://orthologika.blogspot.gr/2018/03/blog-post_14.html

Ο πρόεδρος της Γ΄ΚΟΠ που είχε ξεκινήσει για την Αθήνα εκείνη την ώρα ( έκοβε την πίτα της η ΚΣΕ βλέπετε....και σήμερα είχαν Γ.Σ. ) μετά από πολλές προσπάθειες λόγω κατειλημμένου κινητού, μίλησε μαζί μας αργά το απόγευμα και αφού επιβεβαίωσε αυτά που είχαμε αναρτήσει ήδη.....μας δήλωσε απερίφραστα :
''ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ'' 
Του επισημάναμε πως θα το γράψουμε αυτό και το δέχτηκε !!!!!
ΣΗΜΕΡΑ......ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ......ΑΛΛΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ .....

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ''ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ''  ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ - ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ kynoclub.gr -ΣΤΟ SITE ΤΗΣ Γ΄Κ.Ο.Π. ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ :

ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ.....ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ !!!
Αλλάζει τις δηλώσεις του ( ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ) ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ......μέσα σε 24 ώρες και τα σαϊνια της Γ΄ΚΟΠ μαζί με τα φερέφωνά τους, ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ αυτόν που ανέδειξε το θέμα δημοσιογραφικά !!!
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ORTHOLOGIKA !!!!!
Δίνοντας έμφαση και στην ''ΕΞΩΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ'' των ''ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ''  

Μας θυμίζει αλλοτινές εποχές αυτή η μεθοδολογία .......εποχές που έχουν αναβιώσει σε πολλά πόστα όπου διάφοροι επιτήδειοι, ασκούν εξουσία με την κουμπούρα ή πιθανά και με την καραμπίνα , αλλά αυτό δεν είναι δικό μας θέμα. 
ΤΟ ΑΥΤΟΡΕΖΙΛΕΜΑ, ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕ.....ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ .....
ΕΚΤΟΣ ΑΝ
συμβαίνει υπό πίεση ή ασφυξία εκβιαστικών μεθοδολογιών, οπότε το κατανοούμε με θλίψη, αλλά δεν συμπονούμε τον υποκύπτοντα......
ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΤΡΙΚΟΛΟΠΟΔΙΕΣ 
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.....Ή Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ 
Σε καμία περίπτωση η αυτογελοιοποίηση, που πάλι γίνεται όπλο, στα χέρια αυτών που την μεθόδευσαν και την πέτυχαν !!!
ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΑΡΜΑ ???
ΕΣΑΣ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΣ.....ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ....ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΟΥΝ !!!

Όλα τα ανωτέρω, τα αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας !!!
ΑΛΛΑ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. της ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Γ΄ΚΟΠ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ :

ΑΛΛΑΞΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ Γ΄ΚΟΠ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ Ή ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ,ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΕΣ ΑΡΧΕΣ ???

Σχετικά με την ''ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ'' που εξέδωσε ο κύριος πρόεδρος, αναρωτιόμαστε ΓΙΑΤΙ βιάστηκε τόσο πολύ να το κάνει, αφού ήταν στην ΓΣ της Κ.Σ.Ε. σήμερα , αφού είναι από χθες στην Αθήνα κι αφού ΧΤΕΣ αργά το απόγευμα, μας δήλωνε στο τηλέφωνο :
''ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ'' για όλα όσα γράψαμε πως συνέβησαν στην Πάτρα και ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ !!!

Τι συνέβη σήμερα και ΞΕΝΤΡΑΠΗΚΕ ο κύριος πρόεδρος ???
Κι αναπόλησε τα χθεσινά - που επιβεβαίωσε ο ίδιος ΧΘΕΣ - και τα είδε με άλλο μάτι , ώστε να
χαρακτηρίσει ''ΦΙΛΙΚΗ''΄την ........''ΕΠΙΣΚΕΨΗ'' των αναφερθέντων στο άρθρο ???

Μήπως τελικά εκεί στην Γ΄ΚΟΠ το έχουν χάσει εντελώς το τρένο της σοβαρότητας και της ΕΥΘΥΝΗΣ ???

Ή μήπως ο κύριος πρόεδρος έχει κάτι ή κάποιους να φοβάται και δεν τολμάει να υποστηρίξει την επαύριο, αυτά που δηλώνει σήμερα ???

ΠΟΙΟΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Γ΄ΚΟΠ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ???

Το προεδρείο ή οι ''καραμπίνες''  των αγριογούρουνων ???

Ή μήπως κάποιες κυρίες όπως κι αν λέγονται ΝΟΥΛΕΣ, ΜΠΟΥΛΕΣ, ΚΟΥΛΕΣ....που παρεμβαίνουν στα διαδραματιζόμενα ΧΩΡΙΣ θεσμικό ρόλο ανειλημμένο ???

 ΡΩΤΑΜΕ ακόμα τον πρόεδρο αλλά και το Δ.Σ. της Γ΄ ΚΟΠ τα εξής :

ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΗΣΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ- ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ  ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ???

ΠΟΙΟΣ Ή ΠΟΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Γ΄ΚΟΠ ???

ΜΕ ΤΙΝΩΝ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ???

ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ Δ.Σ. ???

ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΝΤΟΣ Δ.Σ. ???

ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Γ΄ΚΟΠ ???

ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ???

Στο site kynoclub πάντως, εμείς, που διαπιστώσαμε πως κάνει και κριτική για την ανάρτησή μας ως αναληθή, προσπαθήσαμε να αναρτήσουμε ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΟ αλλά δεν κατέστη δυνατόν (!!!)
Το αναρτούμε εδώ, για πάσα χρήση :

'' ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΝ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΗΘΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ Γ΄ΚΟΠ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ. ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ . ΕΓΩ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΑΝΟ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΕ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΥΑΛΑ........ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ο ΙΔΙΟΣ Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ Γ΄ΚΟΠ ''

Η συνέχεια προβλέπεται ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη, αφού οι εκλογές είναι προ των πυλών και τα αίματα όπως και τα πνεύματα.....φαίνονται και μάλλον είναι ιδιαιτέρως οξυμένα !!!

ΑΝ δεν είναι εξουσιολαγνεία το πάθος μερικών να μην αφήσουν τους θώκους......τότε μάλλον κάτι πολύ σοβαρότερο από εγωϊσμό μυρίζουν όλες αυτές οι ίντριγκες....
Ίσως τελικά τα ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ να είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου !!!
Αλλιώς ΠΩΣ να δικαιολογηθεί τόση πρεμούρα για την καρέκλα της Γ΄ΚΟΠ και την μάχη για όποιον πάει να σκαλίσει θέματα που θα έπρεπε να είναι ΔΙΑΦΑΝΑ και ΔΗΜΟΣΙΑ ???
ΙΔΩΜΕΝ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.