Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ : ''ΠΟΙΟΙ'' ΚΑΙ ''ΠΩΣ'' ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ???

ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ''ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗ''ΠΑΤΡΟΣ......ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ???

ΠΩΣ ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΕ ΜΙΑ ''ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ'' ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ....ΕΝΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΩΝ 2 ΠΡΩΤΩΝ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ???

ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ??? ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ !!!

ΓΙΑΤΙ ''ΠΗΡΑΝ ΔΡΟΜΟ'' ΟΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ???

ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΠ΄ ΑΥΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ???

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΠΟΛΑΚΗΣ ???

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Ο ''ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ'' ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙ Η ΘΕΣΗ , ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΥ, ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ???

ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ.......ΠΟΥ ΕΝΩ ΒΓΗΚΕ,  ΘΑΦΤΗΚΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ, ΠΑΝΤΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!

big image

Θυμίζουμε το αρχικό μας άρθρο - καταγγελία για την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ των υποψηφίων ΙΑΤΡΩΝ για μια θέση στο ΠΑΝΑΡΚΑΚΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ :

http://orthologika.blogspot.gr/2018/02/blog-post_44.html


Σχετικά με το ''σκάνδαλο'' που πάει να νομιμοποιηθεί με την πρόσληψη της ιατρού κόρης του ιατρού πατρός στο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ, μετά από την δημοσίευσή μας, περί της σύστασης της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ από την 6η ΥΠΕ, πληροφορηθήκαμε, πως οι διαδικασίες έχουν ήδη τρέξει......και μάλιστα ''σκανδαλωδέστερα'' από την σύσταση της Επιτροπής και έχουν απαξιώσει τους ικανούς......εις γνώση όλων των εμπλεκομένων κριτών - ιατρών !!!

Συγκεκριμένα, έφτασαν καταγγελίες στο blog μας, για την διαδικασία πρόκρισης των υποψηφίων, που σπάνε κόκκαλα.

Αρχικά, έγινε η πρώτη αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων και κρίθηκε φαβορί για την πρώτη θέση, ένας ΑΝΔΡΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ και δεύτερη μια γυναίκα ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ !!!

Ακολούθησε και .....δεύτερη αξιολόγηση (γιατί ''χρειάστηκε'' άραγε ???) στην οποία προσκομίστηκε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ των αδέκαστων κριτών μαζί και του πατρός της κυρίας υποψηφίας ( αφού όσο κι αν ψάξαμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν βρήκαμε τροποποίηση της απόφασης της 6ης ΥΠΕ που να τον εξαιρεί και να ορίζει άλλο μέλος στην θέση του, μέχρι σήμερα )  βεβαίωση συγκεκριμένου ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, στο οποίο η κυρία υποψήφια, έκανε το ΑΓΡΟΤΙΚΟ της, πως ......υπηρέτησε εκεί ΚΑΙ ως ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΙΑΤΡΟΣ !!!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΠΡΟΣΟΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ .....ΚΑΤΑΦΕΡΕ, ΝΑ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ Τ ΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΩΝ  ΙΑΤΡΩΝ , ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ.....και να τους  φέρουν δεύτερο και τρίτη στην ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ???

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ''ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ''  ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ???

ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ???

Αφού η κυρία, πήρε τίτλο ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ τον Μάϊο του 2012 και τον Οκτώβριο του 2012, με την διαδικασία του ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΓΟΝΤΟΣ.....προσελήφθη στο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ως ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ με την υπογραφή του τότε  υπουργού Υγείας του ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ  !!!

ΕΚΤΟΤΕ ΠΑΝΤΑ ''ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ'' ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΘΗΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ........ΩΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ.

ΠΟΤΕ ΠΡΟΫΠΗΡΕΤΗΣΕ ΩΣ ''ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ'' ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ???

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ολα τα έγγραφα που αποδεικνύουν αυτό που επικαλούμαστε, είναι στην διάθεση παντός ενδιαφερομένου .....)

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ???

ΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ, ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ......ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝ ΥΠΟ ΑΙΡΕΣΗ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΩΝ ???

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠ΄ ΑΥΤΟΥ ??

Ξέρουμε πως θα καλέσει όλα τα ΜΜΕ πλην του blog μας που ανέδειξε το θέμα και θα πει τις δικές  του απόψεις .
ΑΛΛΑ
Περιμένουμε να εκδοθεί δελτίο τύπου του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ επίσημο και με τοποθετήσεις επί όσων έχουν μέχρι τώρα δει το φως της δημοσιότητας....ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ORTHOLOGIKA !!!

Εμείς πάντως του έχουμε ήδη αποστείλει e mail επειδή δεν απαντούσαν τα τηλέφωνά του, αναμένουμε την απάντησή του και θα την δημοσιεύσουμε αυτούσια .....

Και γράφουμε ''μέχρι τώρα'' γιατί έχουμε στα χέρια μας ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ......ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ''ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ'' ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ , ΠΡΩΤΗ !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.