Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

ΜΕ ΟΡΓΙΩΔΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ.....ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ κ. ΜΠΕΖΟΣ, ΑΦΟΥ ΘΥΜΑ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!!!

ΤΟΥΣ ''ΑΓΟΡΑΣΕ'' ΚΕΡΑΣΤΑΡΙΩΤΗΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ !!!

ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΕΡΝΑ !!!

ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΪΚΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.....

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΙΚΕΛΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ......

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ???
ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ???

Φωτογραφία του Thanassis Poulopoulos.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ :

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΣΤΗ ΠΑΛΙΟΧΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ΕΔΩ ΒΑΖΩ ΤΕΛΕΙΑ.
Επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να μη μασάω τα λόγια μου, σήμερα σας αποκαλύπτω –όπως άλλωστε σας είχα προαναγγείλει-πως έχουν τα πράγματα με τον εν δυνάμει σκουπιδότοπο του Περιφερειάρχη κου Π.Τατούλη-ΤΕΡΝΑ Α.Ε στη Παλιόχνη Αρκαδίας.
Ανώτατα στελέχη λοιπόν φίλοι μου της ΤΕΡΝΑ A.E, σε απόλυτη συνεργασία με το «κύριο» εκ Κερασταρίου Αδαμάντιο Σιαμπή, την προηγούμενη περίοδο συνυπέγραφαν σύμφωνα με στοιχεία που υπάρχουν, προσύμφωνα μεταβίβασης αγροτικής γης και καταβολή αρραβώνα ποσού ……..€ εν αγνοία των ιδιοκτητών τους. Δηλαδή με άλλα λόγια «ο κύριος» Αδαμάντιος Σιαμπής -που ήταν από την περιοχή- υποσχόταν στην ΤΕΡΝΑ Α.Ε, ότι θα αγοράσει σε εύλογο χρονικό διάστημα την ιδιοκτησία γης του κάθε ένα στην περιοχή ιδιοκτήτη και στη συνέχεια θα τη πούλαγε σ’ αυτή (στη ΤΕΡΝΑ Α.Ε). Ένα τέτοιο λοιπόν προσύμφωνο είχε υπογραφεί και για την ιδιοκτησία γης της ευρύτερης οικογένειάς μου συνολικής έκτασης 65 στρεμμάτων, χωρίς φυσικά να είχε πέσει απολύτως τίποτε στην αντίληψη μας. Ο αριθμός προσυμφώνου είναι ο 31….. και οι υπογράφοντες, από την πλευρά της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε, ο Σύμβουλος Ενέργειας Γεώργιος Αγραφιώτης και ο εκ Κερασταρίου ορμώμενος όπως προείπαμε Αδαμάντιος Σιαμπής. Και καλά μέχρι εδώ.
Στην συνέχεια τι κάνανε οι αθεόφοβοι.
Όταν λοιπόν δεν κατάφερναν να ευοδωθεί το σχέδιό τους σύμφωνα με το προσύμφωνο, με το έτσι θέλω κάνανε την ξένη ιδιοκτησία γης ΄΄δικιά τους΄΄ και προχωρούσανε στην υπογραφή οριστικού συμβολαίου μεταξύ τους. Σαν να έρθουν δηλαδή για παράδειγμα κάποιοι, να σου αγοράσουν-πωλήσουν το σπίτι σου (που το έχεις με συμβόλαια από το πατέρα σου, παππού σου κλπ) και να υπογράψουν μεταξύ τους οριστικό συμβόλαιο με την ακόλουθη μετεγγραφή στο υποθηκοφυλάκιο. Ένα τέτοιο λοιπόν συμβόλαιο έχω στα χέρια μου και είναι το με αρ. 60…..
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;;; ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ;;; ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ;;;;
Και δεν μπορεί καμία από τις 2 πλευρές που υπέγραψαν, να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε ή ότι έπεσε θύμα. Διότι οι ίδιοι άνθρωποι υπογράφουν και τα ίδια συμφέροντα εκπροσωπούνται και στο προσύμφωνο και στο οριστικό συμβόλαιο που ακολούθησε. Άλλωστε τα ανώτατα στελέχη της ΤΕΡΝΑ Α.Ε μας είχαν καλέσει και για διαπραγμάτευση.
Και τώρα δυο λόγια για το Περιφερειάρχη Π.Τατούλη. Δεν τα γνώριζε αυτός ή κάποιος από τους συνεργάτες του (θεσμικός ή εξωτερικός) όλα τα παραπάνω;; και εάν δεν τα γνώριζε τώρα που το ΈΜΑΘΕ, τι προτίθεται να κάνει απέναντι σε τέτοιες πρακτικές που ακολούθησε ο ανάδοχος του πράσινου, μεγάλου και φιλικού προς το περιβάλλον έργου της ΤΕΡΝΑ Α.Ε;;; Τον ακουμπάει καθόλου το θέμα ή θα τον φάει η βουή του κόσμου;;; Και εδώ σταματώ (εννοείται ότι εάν προκληθώ θα επανέλθω).
Όλα τα άλλα θα τα βρουν οι δικηγόροι και η δικαιοσύνη!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙ ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ''ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ'' ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ( ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΑΝΤΩΣ !!!!!) Ο κ. ΜΠΕΖΟΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ :

ΤΑΤΟΥΛΗΣ-ΤΕΡΝΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!!
Αγαπητοί μου φίλοι, είπα προχθές να βάλω τελεία, αλλά διαβάζω πράγματα σήμερα στην επικαιρότητα που και να ήθελα δεν μπορώ να μην απαντήσω…
Λοιπόν ξεκινάμε με την εταιρία ΤΕΡΝΑ Α.Ε :
Α) Πρώτη φορά βλέπω να ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ, να λες ότι είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΛΕΦΤΗΣ & ΑΛΗΤΗΣ (πόσο μάλλον μια σοβαρή «υποτίθεται» εταιρία) και ΑΥΤΟΣ να σου απαντά, ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ. 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!! Δεν πειράζει, σας πήγα εγώ……
Β) Λέει επίσης η ΤΕΡΝΑ ΑΕ σήμερα, ότι πρόκειται για διαφορά μεταξύ ιδιωτών. Πρέπει να τους πει κάποιος, ότι άλλο αυτό και άλλο σύσταση εγκληματικής συμμορίας που εμπλέκονται εταιρίες-ελ.επαγγελματίες-μηχανικοί- συμβολαιογράφοι-δημόσιες αρχές κλπ. με σκοπό την υφαρπαγή-κλοπή ακίνητης ιδιοκτησίας πολιτών.
Πάμε τώρα στο κο Π.Τατούλη και στη Περιφέρεια.
Α) Κύριε Τατούλη σταμάτα πια να κρύβεσαι ή να σε κρύβουν. Σε περιμένω τώρα 1 μήνα να δώσεις μια καθαρή απάντηση και τίποτα. Άλλες φορές ήσουν λαλίστατος. Σήμερα αποφάσισες λοιπόν (λόγω της δημοσιότητας και της πίεσης του θέματος) να πετάξεις την μπάλα στη κερκίδα και να πεις ότι το θέμα αφορά ιδιώτες και δεν είναι πολιτικό. Κάνεις λάθος και το ξέρεις πολύ καλά. Το ζήτημα είναι πρωτίστως πολιτικό και έχω όλα εκείνα τα επίσημα στοιχεία που το αποδεικνύουν.
Β) Λέτε στη Περιφέρεια (μαθαίνω σήμερα), ότι στο προσύμφωνο που είχαν υπογράψει οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, δεν αναφέρεται πουθενά ως ιδιοκτήτης της εν λόγω έκτασης, ο Ηρακλής Μπέζος.
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Ξεκινώ από σήμερα να δημοσιοποιώ επίσημα στοιχεία………
Παρακάτω λοιπόν διαβάστε τα επίμαχα κομμάτια από το προσύμφωνο που είχαν υπογράψει ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και τι οι ίδιοι αναγνώριζαν και συνυπέγραφαν ως ιδιοκτησία γης στον Ηρακλή Μπέζο.
Και ένα τελευταίο. Όσο και να βιάζεστε να υπογράψετε την σύμβαση, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ….
ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!!

ΥΣ: Σας κάνω γνωστό φίλοι μου –πέρα όλων των άλλων διαδικασιών- ότι ήρθε η στιγμή να ενημερωθούν επίσημα και οι αρμόδιοι Υπουργοί!!!!!
Φωτογραφία του George Bezos.

Φωτογραφία του George Bezos.

Φωτογραφία του George Bezos.

Φωτογραφία του George Bezos.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΗΣ, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.......
ΧΘΕΣ ΕΚΡΙΝΕ ΣΚΟΠΙΜΟ....ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟΝ Κ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ :

Ο George Bezos πρόσθεσε 2 νέες φωτογραφίες.
5 Ιανουαρίου στις 12:20 μ.μ.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΤΕΡΝΑ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ-ΤΑΤΟΥΛΗΣ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ,
ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ,
Ο ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!
Αγαπητέ φίλε, πατριώτη Βαγγέλη Γιαννακούρα,
Γνωριζόμαστε χρόνια. Καταγόμαστε και μεγαλώσαμε και οι δύο σε γειτονικά χωριά που τα χωρίζει μόλις 1 χιλιόμετρο. Εσύ από το Αθήναιο, εγώ από το Κεραστάρι. Πάντα υπήρχε ανάμεσά μας, αμοιβαία αγάπη, εκτίμηση και αλληλοσεβασμός.
Η ζωή όμως κάνει τους δικούς της κύκλους και μας φέρνει καμιά φορά μπροστά και σε μεγάλα διλήμματα. Σε ένα τέτοιο δίλλημα αγαπητέ φίλε Βαγγέλη έχεις βρεθεί και ΣΥ τώρα. Και πρέπει να μιλήσεις καθαρά και να πεις με ποιους πας και ποιους αφήνεις. Με τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Ή ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ!!! ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!
Στο δια ταύτα λοιπόν.
Το Φθινόπωρο του 2013, σε ανοιχτή συζήτηση για το θέμα των σκουπιδιών που έλαβε χώρα παρουσία πολλών συμπατριωτών μας στην Ασέα, ισχυριζόσουν μέσα στα άλλα -με βάση το σχέδιο-μελέτη-χωροθέτηση της ΤΕΡΝΑ ΑΕ που είχες μπροστά σου- ότι ο πατέρας μου Ηρακλής Μπέζος είχε πουλήσει 80 στρέμματα. Σε σημείο που «τον ανάγκασες» -για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας-, να υπογράψει δημόσια υπεύθυνη δήλωση ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μάλιστα σε εκείνη την υπεύθυνη δήλωση την οποία είχες υπογράψει και ΕΣΥ, είχε μπει και η προσθήκη ότι εάν κάτι τέτοιο όντως δεν ισχύει και πρόκειται για παράνομη πράξη, τότε δεν πρόκειται να προχωρήσει κανένα έργο και καμία ΤΕΡΝΑ ΑΕ. Μάλιστα ΕΣΥ πρώτος θα διαχώριζες την θέση σου και θα έβγαινες να το καταγγείλεις.
Στο σήμερα λοιπόν.
Σήμερα Βαγγέλη γνωρίζεις πια είναι η αλήθεια μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις. Έπεσες και ΕΣΥ θύμα μιας καλοστημένης απάτης.
Όμως ταυτόχρονα καλείσαι να πάρεις και αποφάσεις. Καλείσαι ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ ΌΛΑ να τιμήσεις την υπογραφή σου. Εάν δεν το κάνεις, λυπάμαι που θα στο πω, αλλά θα είσαι και εσύ ένας απ’ αυτούς.
Συνεπώς, επειδή σε γνωρίζω καλά και ουδέποτέ αμφισβήτησα την ηθική σου ακεραιότητα, παίρνω το θάρρος να σου πω, πως αυτή τη στιγμή έχεις μόνο ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ.
Να διαχωρίσεις την θέση σου από αυτή τη βρωμιά και την λαμογιά και να μην συμμετάσχεις σε αυτή την εγκληματική συμμορία με τη σιωπή σου. Μην ταυτιστείς με ότι πιο σάπιο και διεφθαρμένο υπάρχει. Δεν σου αξίζει. Σε αδικεί. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!!
Υπέβαλλε ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ και διαφύλαξε την αξιοπρέπεια σου. Για να μπορείς και αύριο να βλέπεις τους συμπατριώτες μας, τους Δημοβαλτεστιώτες, τους Μεγαλοπολίτες, τους Τριπολιτσιώτες αλλά και άλλους πολλούς στα μάτια. Γιατί όπως και εσύ ξέρεις πολύ καλά, αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία ΣΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ!!!! Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!
Συνεπώς ΠΡΟΧΩΡΑ……
ΥΣ. Και επειδή μιλάω ΜΟΝΟ με επίσημα έγγραφα και στοιχεία, καταθέτω το επίμαχο κομμάτι από τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης το Γενάρη του 2014. Για να ξαναθυμηθείς τι είχε λεχθεί.......
Φωτογραφία του George Bezos.

Φωτογραφία του George Bezos.


ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΥΝΑΓΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΑ.....

ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ - ΚΙ ΑΠ΄ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟ ΄΄ΕΡΓΟ'' - ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΥΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ......ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ Η ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ !!!

ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΑΝ ΦΑΕΙΝΗ ''ΙΔΕΑ'' ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ( ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ !!!!!!!! ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΜΑΖΙ......ΚΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΦΟΥΧΤΕΛ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΑ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ.....ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ, Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ''ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ'' (ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΙΚΡΑ !!!) ΘΕΛΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΜΑΣ.....''ΝΑ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ''.......

ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΟΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 200 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΤΑΤΟΥΛΟΝΗΣΟΥ Ο ΦΟΥΧΤΕΛ......

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ......ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΑΓΟΝΤΑΙ........ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.....

ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΡΑ !!!

ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ, ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ (???) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΟΥΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ......

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ''ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ'' ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ''ΑΡΙΣΤΕΡΑ''  ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.....

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΑΡΑΧΩΔΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΣΥΠ......ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΣΕ '' ΠΟΙΑ '' ΣΗΜΕΙΑ ΟΡΓΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.