Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ : ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ.....ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ !!! ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ !!!

ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....
ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ.....
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΤΑΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ.....
ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.....ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΥΤΟΨΙΩΝ ΑΠΟ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ.....ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΣΚ.....
ΑΛΛΑ
ΔΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!!
ΚΙ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ....

ΣΤΙΣ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ !!!
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 17 ΜΑΪΟΥ 2018......

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Αποκαλύψαμε πριν 2 μέρες, πως στην Μεγαλόπολη, έχει συντελεστεί τεράστια οικονομική ζημία του δήμου, επί δημαρχίας Σπύρου Τσιριγώτη, από έργα που ανατέθηκαν σε εργολάβους, αλλά ουδέποτε έγιναν.....
Οι αποκαλύψεις μας βασίστηκαν στο ισχυρότατο τεκμήριο αυτής της υπόθεσης, το φύλλο ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ που απέστειλε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, προς τον Δήμο Μεγαλόπολης το 2014, μετά από πολυετή και ενδελεχή έρευνα, όλων των έργων της περιόδου Τσιριγώτη, που είχαν καταγγελθεί ως ανύπαρκτα ή ουδέποτε εκτελεσθέντα από άτομα που είχαν θεσμική θέση στον Δήμο Μεγαλόπολης.....
Αναφέροντας επίσης την διασταυρωμένη πληροφορία πως θα έρθει ο ΒΟΡΙΔΗΣ ως υπεράσπιση !!!

http://orthologika.blogspot.gr/2018/01/blog-post_22.html
και
http://orthologika.blogspot.gr/2018/01/blog-post_62.html






Σήμερα επανερχόμαστε στο θέμα, που έχει ταλανίσει τον Δήμο Μεγαλοπολης εδώ και περίπου μια δεκαετία, αλλά ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει δικαστικά, για να σας αποκαλύψουμε όλο το φάσμα των επίσημων δημοσίων εγγράφων, που αναφέρονται στα έργα που δεν έγιναν.....αλλά πληρώθηκαν μέχρι τελευταίας δεκάρας !!!

Αρχικά από τον κ. Τσιριγώτη που τα είχε αναθέσει επί των ημερών του στο θώκο του δημάρχου Μεγαλόπολης, αλλά και από τον διάδοχό του κ. Μπούρα, που αποπλήρωσε ανεκτέλεστα έργα !!!

Δεδομένου πως, σε πολλές περιπτώσεις δήμων ή ακόμα και δημοτικών διαμερισμάτων, έχουν καταγγελθεί παρόμοια περιστατικά, αλλά ακόμα τραβάει χρονικά, η εκπόνηση των πορισμάτων από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους, με αποτέλεσμα να μην δικάζονται οι ένοχοι, να μην αποδίδεται η Δικαιοσύνη, να απογοητεύονται οικτρά όσοι υποκινούν τέτοια θέματα διαφθοράς στους ΟΤΑ, αλλά τα λεφτά να λείπουν από τα δημόσια ταμεία, και φυσικα από τους πολίτες, σε μια τόσο κρίσιμη οικονομικά περίοδο......θα έπρεπε να δίνεται προτεραιότητα σε όλα τα συναφή περιστατικά και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί να δουλεύουν πυρετωδώς για το ξεσκέπασμα των σφετεριστών του δημοσίου χρήματος ή των κακοδιαχειριστών του !!!
Επισημαίνουμε, πως έχουν ήδη τελεσιδικήσει, οι δικαστικές διαμάχες, που προέκυψαν από μηνύσεις των διωκωμένων σήμερα ( όχι των δημάρχων !!!) κι έχουν αθωωθεί οι εγκαλούμενοι αιρετοί που κατήγγειλαν τα παρατράγουδα και μηνύθηκαν από κάποιους εκ των κατηγορηθέντων.....

Αλλά τελική δίκη για τα έργα που δεν έγιναν και απόδοση ευθυνών στους πάντες που εμπλέκονται στην συγκάλυψη, ακόμα δεν έχει γίνει, αφού οι κατηγορούμενοι εφευρίσκουν νέους λόγους αναβολών κάθε φορά!!!

Επειδή όμως πρέπειν να γνωρίζουμε επακριβώς για τι μιλάμε, σας δημοσιεύουμε σήμερα , όλες τις εκθέσεις και αυτοψίες που έγιναν στα επίμαχα έργα που τα βρήκαν .....άφαντα !!!
ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΑ !!!
ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΑΝ, ΑΝΑΤΕΘΗΚΑΝ , ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ......ΕΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ !!!

Αρχικά τον έλεγχο, με αυτοψίες στα έργα όπως αναφέρονταν στις αναθέσεις τους, τον έκανε το 2010 η 3μελής Επιτροπή της Περιφέρειας, με πρόεδρο τον κ. Παπαηλιού Γεώργιο της Π.Ε. Αρκαδίας !!!






Βασισμένη στην έκθεση αυτοψίας του κ. Γ. Παπαηλιού που έγινε το 2010 , η πάρεδρος του Νομικού Συβουλίου του Κράτους, αποστέλλει ''στον κ. Πρόεδρο'' ( που δεν αναφέρεται ΠΟΙΟΥ φορέα ή αρχής !!!) τον ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΤΟΠΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ για τον Δήμο Μεγαλόπολης, το 2014 !!!!!!!
4 χρόνια χρειάστηκαν στο ΝΣΚ για να βγάλει συμπεράσματα, από αυτοψίες και πορίσματα του 2010.....









Οι διαπιστώσεις του ελέγχου, έδωσαν μια εκτενή λίστα έργων, που ΔΕΝ ΑΝΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ως εκτελεσθέντα !!!
ΟΛΑ όμως είχαν πληρωθεί !!!
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ !!!
ΦΡΕΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!
ΠΟΤΑΜΙΑ ΠΝΙΓΜΕΝΑ ΣΕ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΕΡΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΩΣ..... ''ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝ'' !!!
και άλλα απίστευτα που διαβάζετε στα κάτωθι έγγραφα ενδεικτικά σταχυολογημένα :


















Εν τω μεταξύ, η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, είχε αποδεχθεί την έκθεση αυτοψίας του κ. Γ. ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ, επί εποχής ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ δηλαδή το 2010 (!!!!) και την είχε αποστείλει σε όλους τους αρμόδιους φορείς και αρχές, υπουργούς Γ.Ε.Δ.Δ. ΚΑΙ στους ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ και τοπικούς....

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ !!!







Αυτό τ ο θέμα, χρήζει μάλλον επανεκκίνησης μέσω συνεχών δημοσιεύσεων , γιατί απ΄ ό,τι συνάγεται εκ των κωλυσιεργιών που σπάζουν κόκκαλα, οι επιδιώξεις των κατηγορουμένων για κακουργηματικού ύψους ποσά, είναι τόσο οι καθυστερήσεις, όσο και οι στρεψοδικίες αφού μέχρι και τον βουλευτή της ΝΔ νομικό κ.ΒΟΡΙΔΗ έβαλε συνήγορό του ο κ. Τσιριγώτης που καίγεται από τις αυτοψίες και τα πορίσματα.....
Πως ονειρεύεται πως μπορεί να τον αθωώσει άραγε ???

ΟΜΩΣ
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΝΤΑ:

ΠΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ κ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Α.Ε. ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ???

ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΛΙΓΝΗΤΟΣΗΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ???

ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ???

Μέχρι που ευτελίζεται η κάθε έννοια και αξία, όταν εμπλέκονται αυτοδιοικητικοί, ανεξαιρέτως βεβαρημένου παρελθόντος τους ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.