Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !! Ο ΣΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ : ΤΑΤΟΥΛΗΣ - ΝΙΚΑΣ - ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ .....

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ (???) ΧΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑΣ, ΕΓΙΝΕ ΗΔΗ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΧΑΔΑ ΤΗΣ......ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑΣ !!!
ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΝΙΑΖΟΥΝ !!!
ΑΛΛΑ
ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ 6,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΌΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ !!!
ΠΟΙΑ ''ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ'' ΕΝΝΟΟΥΝ ???
ΤΗΝ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΙΚΤΩΝ ???
ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ???
ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ 6,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ???
ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ''ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ''  ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ???
ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ''ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ''  ΧΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑΣ ???

ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ ???

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ .....

Συνάντηση Τατούλη - Νίκα στην Τρίπολη | Εκτιμήσεις ότι το Φεβρουάριο θα υπογραφεί η σύμβαση για τα σκουπίδια!

 Η ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ 617 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΝΕΔΟΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ (Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 2018 αναγράφεται στο κάτω δεξιά μέρος της εικόνας !!!)
Είναι ''ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΧΑΔΑ'' ........
Που ακριβώς δίπλα του, δημιουργήθηκε ο νέος ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΧΑΔΑ και στήθηκε η ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.....με ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ !!!






ΠΡΙΝ ΑΠΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
κ. ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΚΑΡΗ

'' Σύμβαση για την διαχείριση απορριμμάτων στην Μαραθόλακκα
  Εύλογα ερωτήματα προκαλεί η εσπευσμένη υπογραφή της σύμβασης  για τη διαχείριση των απορριμμάτων στη Μαραθόλακκα από το δήμαρχο Καλαμάτας Π.Νίκα και την εταιρεία  Ηλέκτωρ ΑΕ χωρίς να προηγηθεί η απαραίτητητη  διαπραγμάτευση για μείωση της τιμής για την οποία ο ίδιος ο δήμαρχος είχε δεσμευτεί να πραγματοποιήσει πριν την τελική υπογραφή αφού ο δήμος διαθέτει και θα διαθέσει τα ακόλουθα δικά του μηχανήματα στην Μαραθόλακκα : δεματοποιητή με τυλικτικό μηχάνημα, ειδικό κλαρκ και πλυντικό μηχάνημα, καθώς και κόμπακτ βιολογικό για τα στραγγίδια.
  Υπενθυμίζουμε ότι ο δήμαρχος Καλαμάτας είχε δηλώσει για την συγκεκριμένη σύμβαση στις 26/10/2017 «Δεν θα υπογράψουμε αμέσως διότι προχωρούμε σε διαπραγμάτευση διότι μετά τον διαγωνισμό ο Δήμος έχει εγκαταστήσει  έναν αριθμό μηχανημάτων, υπάρχει μερικώς ο εξοπλισμός για τη διαχείριση των απορριμμάτων από τον Δήμο επομένως θα επιδιώξουμε την μείωση της τιμής με απόλυτα διάφανες διαδικασίες και με αποφάσεις συλλογικών οργάνων»
  Όπως είχαμε δηλώσει και παλαιότερα και δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε καθημερινά η επιλογή της διοίκησης Νίκα για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Μαραθόλακκα είναι περιβαλλοντικά επικίνδυνη και οικονομικά ασύμφορη. Είναι απαραίτητο να ανοίξει τώρα ο φάκελος Μαραθόλακκα για να διαπιστωθεί η έκταση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης και της ρύπανσης του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα και να προχωρήσουμε άμεσα σε διαδικασία απορρύπανσης. Ενώ πρέπει άμεσα να μειωθεί σε εύλογο ποσοστό η τιμή της διαχείρισης των απορριμμάτων από το νέο ανάδοχο.
Μανώλης Μάκαρης
Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας
Δήμου Καλαμάτας ''

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ !!!

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΧΑΔΑ.....ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ''ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ'' 

ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ???

ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΡΠΑΝΕ 6,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΑΦΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ??????????????



ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΙΚΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ !!!
ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΣΠΑΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ.......
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ..........



ΚΙ ΕΔΩ ΤΑ ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΑ.....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.....
ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΓΙΑ ''ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ'' ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ .....6,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!!!!!!!











ΚΑΙ ΤΑ ''ΖΟΥΜΙΑ'' ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ....ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΔΟΝΤΑ (617μ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ !!!) ΜΕ ΤΑ ΡΥΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.....

Είναι ντροπή για την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ και για την ΚΑΛΑΜΑΤΑ , να δουλεύουν τον κόσμο τόσο απροκάλυπτα οι αιρετοί και των 2 βαθμίδων, ειδικά όταν του βάζουν στο σβέρκο, ένα κονδύλι ΜΥΘΙΚΟ των 6,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, για ΤΑΧΑ διαχείριση, που θα κάνει ΤΑΧΑ ο Μπόμπόλας, όταν τα σκουπίδια της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, συγκεντρώνονται πάλι στη ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ, απέξω από τον αποκατεστημένο χώρο του ''παλιού''  παράνομου ΧΑΔΑ, στήνοντας έναν νέο ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΑΔΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ  ΜΕΡΟΣ.......ΑΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ''ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ'' από τον μεγαλοεργολάβο των ΣΔΙΤ και υπόδικο για ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ κ. ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑ !!!

Η κατάσταση στην ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ της Καλαμάτας, είναι τραγική, αλλά όλοι, κάνουν πως δεν γνωρίζουν το μέγεθος του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ που έχει συντελεστεί εκεί κι εξακολουθεί να συντελείται ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ !!!
Παρ΄ όλο που εμφανίστηκε ο .......''διεθνής διαγωνισμός'' για την προσωρινή ΤΑΧΑ διαχείριση των σκουπιδιών της Καλαμάτας, που ανέδειξε τον κ. ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑ και την εταιρεία του ΗΛΕΚΤΩΡ , ως εργολάβο για τα 3 επόμενα χρόνια, με αντίτιμο 6.200.000,00 ευρω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%A6%CE%9A%CE%A1%CE%A9%CE%95%CE%95-0%CE%A11?inline=true

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ :

http://www.koutipandoras.gr/article/h-kataoesh-poy-kaiei-ton-mpompola-gia-to-skandalo-sthn-kypro


Ενδιαφέρον έχει η δημόσια τοποθέτηση του κ. ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΚΑΡΗ και μέσα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για την ΤΑΧΑ διαχείριση .....στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ, τον περασμένο Δεκέμβριο 2017 , με εργολάβο ήδη τον Μπόμπολα :

'' Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε πως η λύση της Μαραθόλακκας ήταν αδιέξοδη και αποδεικνύεται και στη συγκεκριμένη περίπτωση ότι επήλθε μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά στο όλο περιβάλλον γιατί όπως γνωρίζετε στην αποκατάσταση της Μαραθόλακκας, της χωματερής της Μαραθόλακκας θάφτηκαν χιλιάδες τόνοι σκουπιδιών είτε υπό τη μορφή υπολείμματος αλλά είτε υπό τη μορφή σύμμεικτων απορριμμάτων. Αυτά τα απορρίμματα με τις βροχοπτώσεις μολύνουνε, ρυπαίνουνε τον υδροφόρο ορίζοντα. Και είναι ξεκάθαρο ότι η αποκατάσταση η οποία έγινε δεν είναι σωστή. Το παραδέχονται όλοι όσοι έχουμε μιλήσει για αυτό το θέμα και έχουν επισκεφτεί τον τόπο αυτόν. Είναι ένα σημαντικό θέμα, δηλαδή δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε και να λέμε ότι επειδή είναι το θέμα της Περιφέρειας, τα σκουπίδια όμως είναι της Καλαμάτας. Και το περιβαλλοντικό πρόβλημα είναι της Καλαμάτας δεν είναι της Περιφέρειας. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με αυτή την ιστορία, θα χρειαστεί πιστεύω, θα μιλάμε για αρκετά χρόνια μάλλον για το πώς θα γίνει η εξυγίανση της Μαραθόλακκας. Θα έχουμε φτάσει σ’ αυτό το θέμα, την εξυγίανσης της Μαραθόλακκας. Και επίσης να πούμε και για την μεγάλη οικονομική ζημιά την οποία υπέστη ο Δήμος Καλαμάτας με αυτή την ατελή διαχείριση. Δεν νομίζω ότι αυτή η διαχείριση η οποία έχει συσσωρεύσει τόσα προβλήματα, αξίζει αυτά τα λεφτά που δίνει ο Δήμος Καλαμάτας, 2.000.000 ευρώ το χρόνο γι’ αυτή την ατελή διαχείριση και τώρα να έχουν συσσωρευτεί οι μπάλες, τις μπάλες να μην ξέρουμε που να τις πάμε, οι ήδη υπάρχουσες μπάλες να έχουν θαφτεί, τα σύμμεικτα απορρίμματα να έχουν θαφτεί, αυτά είναι μεγάλα προβλήματα. Είναι μεγάλο πρόβλημα επίσης και το ότι 3.000 τόνοι σύμμεικτων απορριμμάτων αυτή την στιγμή βρίσκονται στην Μαραθόλακκα και δεν ξέρουμε τι θα γίνει, αν θα προχωρήσουν στην όποια διαχείριση γίνεται. Είναι αυτό το έγγραφο που υπογράφει ο Περιφερειάρχης, πραγματικά μας προβληματίζει ιδιαίτερα αφού δεν υπάρχει δέσμευση από την μεριά της εταιρείας ότι θα πάρει το συσσωρευμένο υπόλειμμα και με τι τίμημα θα το πάρει. Κανείς δεν αναφέρετε σε αυτό το θέμα. Από εκεί και ύστερα και η ίδια η υπηρεσία λέει ότι η επιτροπή αδυνατεί να γνωμοδοτήσει θετικά ως προς την καταλληλότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Και μόνο αυτή η φράση συμπυκνώνει όλο το νόημα όσων είπαμε. Η ίδια η υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο της κατάσταση, λέει ότι δεν μπορεί να γνωμοδοτήσει θετικά. Εμείς γιατί να δώσουμε θετική ψήφο; Επίσης θα έλεγα σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους και σε αυτό επιμένω, να επισκεφτούν την Μαραθόλακκα. Δεν μπορεί να έχει κανείς άποψη εάν δεν έχει πάει εκεί να δει την μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά η οποία έχει γίνει. Νομίζω ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι πρέπει να την επισκεφτούν, εάν δεν την έχουν επισκεφτεί να προγραμματίσουν μια επίσκεψη, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Και επίσης το τελευταίο, να σας υπενθυμίσω ότι πρέπει να πάμε στη διαλογή στην πηγή και στην ανακύκλωση, αυτή είναι η μόνη διέξοδος.....'' 

Μετά από όλα τα ανωτέρω, κυρίως τις αποκαλυπτικότατες φωτογραφίες της ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ......αναρωτιόμαστε δημόσια :
ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΑΣ ???

http://www.gargalianoionline.gr/%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CE%B8/


ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ''ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ''  ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ???

ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΞΑΝΕΜΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ....ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ......ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ.....ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΩΣ ΧΑΔΑ .....ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΕΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΧΑΔΑ ΕΠΙΣΗΣ !!!



Ο ''ΗΛΕΚΤΩΡ'' ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ???

Η ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ .....ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.....

ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΔΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΕ ΤΑΦΗ Ή ΚΑΥΣΗ......

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!!

ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΟΥΝ 6,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΧΑΔΑ Η ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ.......
ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ......
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ''ΗΛΕΚΤΩΡ'' ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ 6,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ......
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ......
ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ....ΟΥΤΕ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΫΓΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΔΟΝΤΑ ΠΌΤΑΜΟ , ΔΗΛΆΔΗ
ΣΤΗΝ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑ !!!



Όσο για τον ΧΑΔΑ της ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑΣ που αποκαταστάθηκε.......

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ......

ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ( της ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ !!!) ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ :





ΑΛΛΑ τα πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ, ξοδεύτηκαν για την ''αποκατάστασή ''  της !!!

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΩΘΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ''ΧΡΗΣΙΔΑΝΕΙΟΥ'' ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΟΛΑΚΚΑΣ !!!!!!!!!!!

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A85%CE%A4%CE%A6%CE%A9%CE%95%CE%95-%CE%A89%CE%A3?inline=true

ΔΗΛΑΔΗ :
Παραδίδεται το αποκατεστημένο τμήμα της, στον Δήμο Καλαμάτας για δική του χρήση !!!!!!!!!

Κι όλοι εμείς μάλλον πρέπει να πάρουμε ντραμαμίνες ή ληγμένα, για να κατανοήσουμε το στημένο παιχνίδι της ''ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΕΙΑΣ'' των παράνομων δράσεων , εκεί που υποτίθεται πως έχει γίνει η αποκατάσταση του ΧΑΔΑ και η......''εξυγίανση''  του χώρου !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.