Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΙΣΟΒΙΟΙ ΚΥΝΗΓΟΠΑΤΕΡΕΣ- ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ- ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ......ΚΥΝΗΓΙ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.Σ.Ε. ???

22 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΙΜΙΤΗ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΗΣ Χ.Α.......ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ !!!
ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ???
AΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΙΜΙΤΗ, ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΤΕ (SIEMENS)....ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ.....ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ Κ.Σ.Ε. !!!
ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΑΣ ΨΗΦΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΙΣΩΣ ) '' Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ'' ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΙΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ....
ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ......


Αρχικά μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, η σιωπή των αμνών που κουκουλώνει εδώ και χρόνια, τα τεκταινόμενα -κυρίως οικονομικά ''περίεργα'' ΣΚΑΝΔΑΛΑ -  στην ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ γενικώς , που άπτονται διαχείρισης χρημάτων !!!
Μας κάνει επίσης ιδιαίτερη εντύπωση, που οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών, αλλά κυρίως ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Σ.Ε. κ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ ΝΙΚΟΣ είναι σχεδόν διαχρονικοί !!!
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ......ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ.....ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ .....
Δεν ξαφνιαστήκαμε μόνο με την τρύπα της Γ΄Κ.Ο.Π. αλλά και με τα 4,5 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ που πήγαν σε ΡΕΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ από την Κ.Σ.Ε. ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. αλλά με υπογραφές προέδρου και ταμία , καθώς και ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ (!!!!!) και δεν άνοιξε μύτη....παρ΄όλη την έκθεση Οικονομικού Ελέγχου που έγινε κι έμεινε στα συρτάρια .....
Τι στο καλό, τόσα λεφτά, τόσα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ, δεν πρέπει να αποκαλυφθεί μια μέρα ΠΟΙΟΙ τα καρπώνονται ή τα καρπώθηκαν έστω και λίγο, σε ΡΕΠΟΣ , χωρίς την έγκριση των εποπτευουσών αρχών, που για την Κ.Σ.Ε. είναι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ???
Μας κίνησε ιδιαίτερα την περιέργεια, να ξεκινήσουμε εν τω βάθει έρευνα, ως προς το ΓΙΑΤΙ τίποτα δεν τρέχει ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ τόσα χρόνια, ενώ τα ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ, διατυπώνουν απίστευτα ''παρατράγουδα'' και ζητούν οι ελεγκτές περαιτέρω έλεγχο !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ 2008 ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ Κ.Σ.Ε. :




ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ (!!!!!) ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ 2008 ......ΤΟΝ κ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Κ.Σ.Ε. !!!
ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ !!!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ???
ΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ???

ΣΤΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΙ ΤΗΣ Κ.Σ.Ε. ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ....ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ !!!
Τελικά.....όσο ψάχνει κανείς βρίσκει.
Κι όσο αναρωτιέται για κάποια δύσπεπτα γεγονότα, ανακαλύπτει απαντήσεις και στα ΓΙΑΤΙ που τον εκνευρίζουν....και μένουν ''αναπάντητα''  από τις αρχές.
Για το ΠΟΡΙΣΜΑ της Κ.Σ.Ε. ( ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ) μάθαμε κατά την διάρκεια της έρευνάς μας - που δεν έχει σταματήσει φυσικά αφού διενεργείται σε πανελλήνιο επίπεδο - πως έχει κατατεθεί ακόμα ΚΑΙ σε εισαγγελείς του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, σε αρμόδιους Υπουργούς ( ΚΑΙ στον κ. Τσιρώνη φυσικά ) , στο ΣΔΟΕ, καθώς και σε κάθε άλλη αρμόδια αρχή οικονομικών και διαχειριστικών ελέγχων.....
Επίσης έχει δοθεί σε όλα σχεδόν τα ''σοβαρά'' και πολυφημισμένα ΜΜΕ .....
ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΠΑΝΤΟΥ.....
Το ΓΙΑΤΙ λοιπόν ψάξαμε.....
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.....ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.....ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ???
Αφού το προεδρείο της Κ.Σ.Ε. βγαίνει από τα προεδρεία των Ομοσπονδιών που είναι 7 .....και τα οποία με τη σειρά τους έχουν τις δικές  τους ασφαλιστικές δικλείδες, για να μη μπαίνουν ανάμεσά τους, άτομα που δεν είναι αρεστά τους......κοινώς οι ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 35-40 ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΟ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 200.000 ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ !!!
Τηρούν στην ηγεσία των κυνηγών το ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟ εθιμοτυπικό......''ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΕΣΠΟΤΗ'' που καθόλου δεν φημίζεται για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του ???
ΓΙΑΤΙ ???
ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ???
Ή ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ???
Η απάντηση έρχεται μόνη της, μέσα από την έρευνα σε διάφορα ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ και ΜΗ sites, όπου ανακαλύψαμε σημεία και τέρατα σχετικά με την διοίκηση σε επίπεδο πανελλήνιο, των κυνηγών.
Λοιπόν δεν είναι τυχαίο....το γεγονός πως ΚΑΙ η Κ.Σ.Ε. δεν έχει αλλάξει πρόεδρο εδώ και 22 χρόνια....όπως και κάποιες Ομοσπονδίες τους βεβαίως, με τρανό παράδειγμα την Γ' Κ.Ο.Π. που έχουμε αναδείξει μέρος των ανδραγαθιών της....
Και βγαίνει διαρκώς ο ΙΔΙΟΣ , που ήταν και χειριστής των 4,5 δις δραχμών, που ''έφυγαν'' για το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ  σε ΡΕΠΟΣ χωρίς την ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Κ.Σ.Ε. αλλά μόνο με 2 υπογραφές και ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ όπως διατυπώνεται στο ΠΟΡΙΣΜΑ για την Κ.Σ.Ε. του 2008 !!!
Ο κ. πρόεδρος της Κ.Σ.Ε. είναι πολύ καλό πολιτικό πρόσωπο ( αν όχι ''εργαλείο'' ), όχι φυσικά της πρώτης γραμμής, αλλά της πρώτης επιλογής, αφού υπήρξε το εκλεκτό τέκνο του ΚΩΣΤΑ ΣΙΜΙΤΗ διορισμένος ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας το 1998....με υπουργό τον κ. ΔΡΥ !!!

http://www.tanea.gr/news/greece/article/4030916/?iid=2


Αλλά τον ανακαλύπτουμε ΚΑΙ στο ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΙΜΙΤΗ :

http://repository.costas-simitis.gr/sf-repository/browse?type=folder&value=1981-1995+%CE%A0%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B1&sort_by=1&order=ASC&rpp=50&etal=5]]

ΠΑΣΟΚος λοιπόν ο κ. Πρόεδρος της Κ.Σ.Ε. ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ....αλλά όχι απλός ΠΑΣΟΚος .....
Στελεχώνει από υπουργεία μέχρι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ επί των χρυσών ημερών του ΠΑΣΟΚ και της μεγάλης δόξας του ΣΙΜΙΤΗ, που βούλιαξε οικονομικά τη χώρα.....(λέγεται πως υπήρξε πρόεδρος της Κρατικής Εταιρείας διαχείρισης Κοινοτικών Κονδυλίων από τον ΣΙΜΙΤΗ μετά την συνταξιοδότησή του από το Υπ. Οικονομικών ! ).

Τον ανακαλύπτουμε δε τον κ. πρόεδρο πάλι επί των μεγάλων ημερών του ΣΙΜΙΤΗ και του ΠΑΣΟΚ..... ΚΑΙ στο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του Ο.Τ.Ε. επί εποχής του σκανδάλου της SIEMENS !!!!!!!!!!!!!!




file:///C:/Users/Home/Downloads/document%20(26).pdf

Μεταλλάσσεται όμως αναλόγως της πολιτικής κατάστασης και των κομματικών ρευμάτων ο κ. πρόεδρος και τον ανακαλύπτουμε το 2015 να στηρίζει ανοιχτά τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.....και μάλιστα ως ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ !!! 
Μάλλον μετά  τους μύδρους που εξαπέλυε ο ΣΥΡΙΖΑ τότε προεκλογικά και για άγνωστους λόγους πιθανά ''οικολογικούς'' αφού τα είχε βρει με το κόμμα τους, περί περιοριστικών όρων στο κυνήγι......
Εκθέτοντας έτσι πολιτικά, την μεγάλη κυνηγετική οικογένεια, που ΔΕΝ είναι πολιτικοποιημένη μαζικά και σίγουρα δεν καθοδηγείται στις κάλπες τόσο εύκολα και τόσο σίγουρα.....
 Δεν εφείδετο η Κ.Σ.Ε. ''πολιτικών εναγκαλισμών'' και δημοσίων δηλώσεων υπέρ του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ της Ν.Δ.  το 2015 κατά την προεκλογική περίοδο κυρίως:
http://www.zoosos.gr/oi-kunegoi-sterizoun-nd-gia-kalo-tes-aeiphorias-tou-perivallodos-kai-tes-anaptuxes/



Η μεταστροφή της Κ.Σ.Ε. προς  τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ και τη Ν.Δ. δεν είναι καθόλου τυχαία !!!
Μάλλον τα κονδύλια του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ και οι επιχορηγήσεις του ήταν ο στόχος της προσέγγισης.....
Αφού ο πρώην πρωθυπουργός τοποθέτησε λίγο πριν τη λήξη της θητείας του στην πρωθυπουργία της αμαρτωλής συγκυβέρνησης των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ως ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ( ''είναι πολλά τα λεφτά Άρη'' !!!!!!!!!!!) έναν ''ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ'' ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑ και κυνηγό και ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΟΥ και στέλεχος της Ν.Δ. τον κ. ΑΛΕΚΟ ΚΟΚΚΑΛΗ....
Και η Κ.Σ.Ε. μάλλον θέλει πολύ καλές τις σχέσεις της όχι μόνο με τη πολιτική ηγεσία αλλά ΚΑΙ με τους πακτωλούς των κοινοτικών κονδυλίων και όχι μόνον..... ενώ ταυτόχρονα τα βάζει με τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει αναγγείλει περιορισμούς στο κυνήγι που έχουν αναστατώσει τους πάντες !!!
Δείτε και τον διορισμό του θηροφύλακα κ. ΚΟΚΚΑΛΗ στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ:
https://plakammekaneis.wordpress.com/2013/07/17/gatakia/



Τον μεγάλο θηροφύλακα του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ....που από το δημόσιο προφίλ του ρίχνει πλάγιες βολές κατά συναδέλφου του και ομοϊδεάτη του πρώην.....τον  ''κράζουν ''  κανονικότατα σε διάφορα sites..... στην Αθήνα......


Όσο για τον κ. διαχρονικό πρόεδρο της Κ.Σ.Ε. καταγγέλλουν διάφορα ουσιαστικά παράπονα κάθε τόσο Κυνηγετικοί Σύλλογοι ή και Πρόεδροί τους, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις τους τις δημόσιες, η Δημοκρατία είναι άγνωστη λέξη και έννοια για την Κ.Σ.Ε. όσο και η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
Εδεικτικά αναφέρουμε πως διάφορα κυνηγετικά sites( kynoclub, ihunt κτλ ) δημοσιεύουν τον αποκλεισμό των κυνηγετικών συλλόγων από την πλήρη ενημέρωση και συμμετοχή στις αποφάσεις της Κ.Σ.Ε. που θα έπρεπε να είναι ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ και όχι προσωπικές και μάλιστα κατ΄ επιλογήν του κ. προέδρου της !!!
Επίσης καταγγέλλουν τον κ. πρόεδρο, για αυθαίρετες κινήσεις πολιτικές και άλλες, για εμπαιγμό των διαφωνούντων , για επιλεκτικές δημοσιεύσεις και ενημερώσεις συγκεκριμένων δημοσιογράφων και μέσω, κυρίως όμως για αδιαφάνεια τόσο στα οικονομικά αλλά και στην διαχείριση των πολιτικών θέσεων που κάθε τόσο παίρνει η Κ.Σ.Ε. χωρίς την έγκριση του συνόλου της ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ , η οποία κατά κανόνα αγνοεί τα τεκταινόμενα....
Έχουν καταμαρτυρήσει στον κ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑ ΝΙΚΟ πρόεδρο της Κ.Σ.Ε. τις ευνοϊκά προσκείμενες θέσεις και δημόσιες δηλώσεις του, όχι μόνο στην περίπτωση ΣΑΜΑΡΑ το 2015 που ανοιχτά στήριξε η Κ.Σ.Ε. τη Ν.Δ. αλλά και την επιστολή του στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με την οποία ευχαριστούσε το ΄΄κόμμα΄΄ για την στήριξή του :

Αυτή η επιστολή έφερε τα πάνω κάτω στις περισσότερες κυνηγετικές ομάδες, αλλά ο κ. πρόεδρος , έσπευσε να την δικαιολογήσει ως ''τυπική ευχαριστία σε κοινοβουλευτικό κόμμα '' που παρευρέθηκε στον δημόσιο διάλογο για το κυνήγι !!!
Στο ΠΟΝΤΙΚΙ που ζήτησε την δημόσια θέση του, για την κατακραυγή από τα κυνηγετικά sites, για την επίμαχη επιστολή του προς την Χ.Α. ο κ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ ΝΙΚΟΣ πρόεδρος της Κ.Σ.Ε. είχε δηλώσει :

«Η επαφή με τους εκπροσώπους των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων στο πλαίσιο του Εθνικού Διαλόγου για το κυνήγι έγινε κατόπιν επίσημης πρόσκλησης του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και βασικού εισηγητή της Κυβέρνησης κ. Τσιρώνη. Εκείνος κάλεσε και τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Εμείς σαν Κυνηγετική Συνομοσπονδία  αποστείλαμε ευχαριστήριες επιστολές προς όλα τα κόμματα της Βουλής που είτε μέσω των εκπροσώπων τους είτε εγγράφως στήριξαν τις θέσεις των Ελλήνων Κυνηγών. Αυτοί ήταν η Νέα Δημοκρατία, η Δημοκρατική Συμπαράταξη - ΠΑΣΟΚ, η Ένωση Κεντρώων, οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή. Σε καμιά περίπτωση ως Νίκος Παπαδόδημας δεν υποστηρίζω ούτε συμμερίζομαι άλλες θέσεις της Χρυσής Αυγής, ειδικά από την στιγμή που μιλάμε για υπόδικους κατηγορουμένους για τέλεση εγκληματικών πράξεων. Στο συγκεκριμένο ζήτημα όμως οφείλαμε να ευχαριστήσουμε όσους υποστηρίζουν τα δίκαια αιτήματα των Ελλήνων κυνηγών, κατά ενός κατάφορα άδικου νέου νομοθετικού πλαισίου που προωθεί η Κυβέρνηση και ως μόνο στόχο έχει τον περιορισμό στα όρια του αφανισμού του κυνηγιού στην Ελλάδα».

Πάντως από τα δημοσιεύματα - και δη του ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ - ανακαλύπτπουμε πως για τον κ. πρόεδρο, οι δημόσιες και ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ με τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, είναι είτε το φόρτε του, είτε ο αυτοσκοπός του, σχετικά με το αξίωμά του στην Κ.Σ.Ε. !!
Αφού δεν αφήνει πολιτικό αρχηγό, που να μη του στείλει τα εύσημά του.....λες και είναι πρέσβης ή άλλος εντεταλμένος πολιτικής της εξουσίας !!!
Κάτι ανάλογο αναφύεται και στα πορίσματα της Γ' Κ.Ο.Π. όπου πάρα πολλά αδικαιολόγητα έξοδα, αφορούν ανθοδέσμες , συμπόσια, ποτά από κάβες για δώρα, καλάθια δώρων και άλλα παρόμοια δηοσιοσχεσίτικα έξοδα.......από ξένο κορβανά κι όχι την τσέπη του προέδρου φυσικά....
Και στον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ έχει πραξει τα όμοια βεβαίως :

http://www.knf.gr/news/sinantisi-kammenou-kse-edixe-stirixi-kinigon-apo-tin-el/


Ο κ. πρόεδρος όμως είναι και τρόπον τινά ''αναχρονιστικός'' αφού έχει αφορίσει το διαδίκτυο και γενικώς την ηλεκτρονική επικοινωνία, προκαλώντας έστι τους κυνηγούς που στην πλειοψηφία τους είναι νέοι άνθρωποι , να τον προκαλούν με τη σειρά τους, μέσα από διάφορα δημοσιεύματα !!!


https://www.ihunt.gr/content/eno-o-k-papadodimas-apokyrisei-internet-oi-mko

Για να φοβάται τόσο ο κ. πρόεδρος το διαδίκτυο.......μάλλον κάτι έχει να κρύψει που δεν θέλει να μαθευτεί Ή τρέμει, επειδή δεν ξέρει προφανώς τον καλό χειρισμό του, μήπως και η δύναμη του διαδικτύου ( καλή ώρα όπως τώρα ) του κάνει ζημιά στο προφίλ του αδιάσειστου από την καρέκλα της Κ.Σ.Ε. και του παντός καιρού αφέντη !!!

Ο κ. πρόεδρος επίσης, επειδή κατά καιρούς μάλλον αισθάνεται περίεργες ''ανασφάλειες'' προβαίνει και σε λογύδρια ακόμα και κατά των θηροφυλάκων !!!!


https://www.ihunt.gr/content/n-papadodimas-den-einai-se-thesi-i-dasiki-ypiresia-na-kanei-thirofylaxi-video

ΓΙΑΤΙ ''ΠΟΛΕΜΑΕΙ'' Ο κ ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ???
ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ???

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ.......ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΡΜΕΓΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΣ ( μόνο για την Γ' ΚΟΠ ετησίως από 1,5 εκατομμύρια ευρώ μέχρι 2 εκατομμμύρια ευρώ !!!), ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η Κ.Σ.Ε. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΙΔΙΟΣ  !!!

Προφανώς συμφωνούν και επαυξάνουν και οι εκάστοτε κυβερνώντες το αρμόδιο επιβλέπον υπουργείο......που θα έπρεπε να έχει κινήσει προ πολλού διαδικασίες ΚΑΘΑΡΣΗΣ του νεφελώδους τοπίου ( για να μη πούμε θεοσκότεινου, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στα sites των κυνηγών, που γράφουν και διαμαρτύρονται.....αλλά εις μάτην !!!) της Κ.Σ.Ε. και των Ομοσπονδιών που την περικυκλώνουν σε αγαστή συνεργασία και αλληλοστήριξη, αφήνοντας την μεγάλη κυνηγετική οικογένεια των 200.000 κυνηγών στην άγνοια, αλλά παίζοντας ταυτόχρονα πολύ σημαντικά ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ στο πάζλ της διακυβέρνησης της χώρας.......στις πλάτες τους και με την δύναμή τους !!!
Ακόμα και κόμμα ίδρυσαν οι κυνηγοί.....αλλά κι αυτό το ΚΑΠΕΛΩΣΕ η Κ.Σ.Ε. βάζοντας επικεφαλής του τον μακαρίτη πρόεδρο της Γ' ΚΟΠ.....με όλα τα γνωστά διαδραματισθέντα επί των ημερών του.....
Το σήριαλ των αποκαλύψεων, δεν σταματά εδώ.....
Η έρευνα συνεχίζεται.....και ακολουθούν οι αναρτήσεις των ΠΟΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ της Γ' Κ.Ο.Π. για 2013-2015 αλλά και της Κ.Σ.Ε. με τα περιβόητα 4,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΕ ΡΕΠΟΣ !!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
Αναζητήσαμε τον κ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑ στα τηλέφωνα της Κ.Σ.Ε. αλλά ήταν μονίμως ''απασχολημένος σε σύσκεψη''.....αργότερα τα τηλέφωνα δεν απαντούσαν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.