Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΡΟΦΗΣ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ !!!

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ???
ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ.....ΑΛΛΑ Η ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ???
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ???



Διαβάζουμε την ανακοίνωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης :


ΔΕΝ γνωρίζουν οι γονείς πως αν δεν κάνουν καταγγελία επώνυμη, η Δικαιοσύνη δεν θα παρέμβει μόνη της να βρει τον υπαίτιο ?
ΔΕΝ γνωρίζουν πως αν δεν βρεθεί ο υπαίτιος, αλλά μόνο τα χρήματα, σε λίγο μπορεί να έχουν καταξοδευτεί άλλα τόσα λεφτά για επισκευές ενός κτηρίου που τέλειωσε πριν μόλις 2 χρόνια και δεν δικαιολογείται με καμία λογική η ανάγκη επισκευών από την ύπαρξη ατελειών και κακοκατασκευών ένεκα χρόνου......αλλά ένεκα της ασυδοσίας που δείχνουν οι εργολάβοι, όταν αναλαμβάνουν έργα του δημοσίου ?
Η πατέντα που όλοι έχουν ως εφέυρημα γενικώς οι σύλλογοι, να νίπτουν τας χείρας τους από υποθέσεις που οδηγούν στις δικαστικές αρχές για διερεύνηση, δεν οδηγεί πουθενά αλλού, παρά στην ανοχή και στην διόγκωση του προβλήματος.....
Ως σύλλογος, θα μπορούσαν να καταφέρουν πολλά, ακριβώς γιατί είναι οι εκπρόσωποι των παιδιών τους που βλάπτονται από τις κακοτεχνίες των εργολάβων αν δεν κινδυνεύουν κάποτε......
Και σίγουρα, δεν είναι η πιο παραδειγματική στάση απέναντι στην υπευθυνότητα και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων των παιδιών τους, η ανοχή των υπαιτίων.....αφου δηλώνουν πως δεν τους αφορά η αναζήτησή τους !!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ''ΑΡΜΟΔΙΟΙ'' ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ .....
δημοσιεύουμε το βίντεο της παράδοσης του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.