Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ : ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ Τ.Ε.Ε. !!! ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΟΨΙΜΑ ΑΡΑΓΕ ???

ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΈΜΑΤΑ , ΣΤΙΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
ΚΑΙ
ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΕΙΜΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ.....ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!!!!!!

ΜΕ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ( ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ !!!) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ.......



Aggregate Logo


Στα ξαφνικά και χωρίς λόγο προφανή, αυτή την πέρίοδο, που το θέμα της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ των σκουπιδιών έχει γράψει την πολύπαθη ιστορία του στην Πελοπόννησο, το Τ.Ε.Ε. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, καλεί τα μέλη του σε τακτική συνεδρίαση στις 24 Οκτωβρίου 2017, στην Τρίπολη , με διάφορα θέματα ημερησίας διάταξης....εκ των οποίων το τελευταίο είναι :
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ( ΕΙΣΗΓΗΣΗ : Δ.Ε. Τ.Ε.Ε. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ )........

ΔΕΙΤΕ :



Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε ΚΑΙ την ΕΙΣΗΓΗΣΗ του ΤΕΕ για τα ......ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!
Και ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ :


Με ΕΚΠΛΗΞΗ διαβάζουμε στην αρχή της ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ του ΤΕΕ, πως εδώ και χρόνια υπάρχει συσταθείσα επιτροπή για τα σκουπίδια η οποία : ''.....παρακολουθούσε ανελλιπώς τις εξελίξεις, ανέλυε και γνωμοδοτούσε επί των σχεδίων ΠΕΣΔΑ.....''

Κι εμείς ΓΙΑΤΙ δεν το αντιληφθήκαμε ποτέ αυτό ???
ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ???

ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΦΥΛΑΓΑΝ ΤΙΣ ''ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ''  ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΠΟΥ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ???

ΓΙΑΤΙ
Δεν ήρθε ποτέ εκπρόσωπος του ΤΕΕ Πελοποννήσου, σε μια συνεδρίαση του Δ.Σ. ή σε ένα ΠΕΣΥΠ να εκθέσει τις θέσεις του ΤΕΕ ???
ΓΙΑΤΙ
Δεν έγιναν ΔΗΜΟΣΙΑ γνωστές οι θέσεις του ΤΕΕ από το 2012, που αρχίσαμε να σερνόμαστε πίσω από το άρμα του περιφερειάρχη, με την υποτιθέμενη διαχείριση, που μας έφερε προ ΑΚΡΑΊΩΝ καταστάσεων ???
ΓΙΑΤΙ
Δεν εκπροσωπήθηκε το ΤΕΕ στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ της Περιφέρειας, από ΑΝΡΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ....αλλά έστειλαν τον γνωστό κύριο του ΧΩΡΟΒΑΤΗ ( χωρίς να δημοσιευθεί η ΑΠΟΦΑΣΗ του ΤΕΕ που τον επέλεγε εκπρόσωπό του, ΠΑΡ΄ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ), εκλεκτό και αδιαπραγμάτευτο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ......σε κάθε έργο προδιαγραφών και υψηλών κασέ.....όπως και της περιώνυμης εταιρείας ''ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.'' ???

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, θυμήθηκε τώρα στα ....ξεβλάσταρα, να κάνει ΕΙΣΗΓΗΣΗ για την διαχείριση των απορριμμάτων μας ???

ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ αυτό το πυροτέχνημα ???

Αν δεν είναι ενισχυτική ένεση, εκείνης της διαβούλευσης .....που την είχαμε ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΝΟΜΙΚΑ αρκετοί κάτοικοι της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ???

Ή αν δεν έχει νεώτερης έμπνευσης σκοπό ενισχυτικό των αποφάσεων, που έλαβε ο ΦΟΔΣΑ και το ΠΕΣΥΠ επί του ΠΕΣΔΑ.....και που είναι ΟΛΕΣ ....ΕΩΛΕΣ ???

Εν αναμονή εξελίξεων και αποκαλύψεων.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.