Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.....ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Κ.Τ.Ε.Ο. ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ.....
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΤΕΟ !!!!!!!!!

ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ........ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑΚΙ ΤΣΑΚΙΣΤΟ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΣΥΝΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ 'ΧΕΙ ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΕΤΑΙ Η ΑΓΙΑ ΚΟΡΗ ΩΣ ''ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ'' ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ ???




ΑΠΟΦΑΣΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Μετά από συνεδρίασή του το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Μεσσηνίας πήρε θέση όσον αφορά τη λειτουργία και την αναστολή λειτουργίας-εργασιών λόγω βλάβης του Δημόσιου ΚΤΕΟ.
Το Δ.Σ. ομόφωνα αποφασίζει :
Ζητά την απρόσκοπτη και χωρίς διακοπή λειτουργία του Δημόσιου ΚΤΕΟ.
Πάγια θέση μας είναι ότι δεν πρέπει να γίνεται διακοπή – να κλείνει μια Δημόσια Υπηρεσία ούτε για μία ημέρα
Ζητάμε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου να διασφαλίσει την απρόσκοπτη και συνεχή λειτουργία όλων των Υπηρεσιών και να πράξει τα δέοντα, ώστε να μην προκύψει κανένα παρόμοιο πρόβλημα ούτε στο ΚΤΕΟ ούτε σε άλλη Υπηρεσία.
Δεν είναι δυνατόν για ένα χρηματικό ποσό μικρού ή μεσαίου μεγέθους να μην μπορεί να χρηματοδοτηθεί άμεσα, επιδιόρθωση κάποιας βλάβης στον εξοπλισμό κλπ.
Απαιτεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου να πράξει τα δέοντα, ώστε να μην προκύψει πάλι παρόμοιο θέμα, καθώς και να απαιτήσει να δοθεί κεντρικά λύση, ώστε να ξεπερνιούνται εύκολα παρόμοια θέματα
Απαιτούμε ταυτόχρονα τη στήριξη του Δημόσιου ΚΤΕΟ με μέτρα όπως: α) Όλα τα κρατικά αυτοκίνητα να περνούν για έλεγχο από το Δημόσιο ΚΤΕΟ β) Μείωση του παραβόλου ελέγχου και επαναφορά του στην αρχική τιμή και γ) Οι επιθεωρήσεις και το ζύγισμα των βαρέων οχημάτων να γίνονται από το Δημόσιο ΚΤΕΟ, το οποίο παρέχει πιστοποιημένη ζυγαριά.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                                                    Ο Γ. Γραμματέας
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                                 ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.