Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΣΗΣ : ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΩΝ....



Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΣΗΣ, ''ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ'' ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ 1, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.....ΣΕ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ !!!

Φωτογραφία του Kostas Vlasis.


ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ :



Αφορμή αποτέλεσε η επίκαιρη επερώτηση της ΝΔ με θέμα: “Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποφασίζει, συμφωνεί και εκτελεί τη χρεωκοπία της ΔΕΗ”. Για άλλη μια φορά ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Γ. Σταθάκης, δεν απάντησε ουσιαστικά τίποτα. Αναλυτικά:

- Η έλλειψη ικανότητας και εμπειρίας σε συνδυασμό με τις ιδεοληπτικές τακτικές και τις κομματικές αγκυλώσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν οδηγήσει τη ΔΕΗ και τον κλάδο της ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα μας σ' ένα πραγματικό αδιέξοδο.

- Στη διαπίστωση ότι απειλείται πλέον η βιωσιμότητα της επιχείρησης απαντούν μονίμως επιρρίπτοντας τις ευθύνες στις προηγούμενες κυβερνήσεις, όπως κάνουν για όλα τα κακώς κείμενα του ελληνικού δημόσιου βίου. Ξεχνούν ότι κυβερνούν ήδη 3 χρόνια.

- Δηλώνουν πως θα διασφαλίσουν το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ αλλά ταυτόχρονα έχουν συμφωνήσει να πωληθούν σε ποσοστό 40% παραγωγικές λιγνιτικές μονάδες και να μειωθεί το μερίδιο της αγοράς που κατέχει η εταιρεία, από το 87% στο 50% χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

- Μιλούν για σχέδιο διάσωσης της εταιρείας αλλά οι επιλογές τους αντιστοιχούν σε προαναγγελία χρεωκοπίας. Ας μας απαντήσουν ξεκάθαρα:

1. πώς θα εξυπηρετηθούν τα δάνεια της εταιρείας;

2. πώς θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι και θα διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας τους μετά τη μείωση του κύκλου εργασιών;

3. πώς θα αποπληρωθούν οι προμηθευτές της εταιρείας, όταν σε δυο χρόνια ο τζίρος της θα έχει μειωθεί στο μισό;

4. πώς θα βελτιωθεί η εισπραξιμότητα της ΔΕΗ όταν η οικονομική κατάσταση των πολιτών αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει;


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΠΡΩΪΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ 1  28-9-2017, ΟΠΟΥ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ.....




- Ο υπέρμαχος των εξεταστικών κ. Τσίπρας κάνει στροφή 180 μοιρών και δεν ψηφίζει καμία εξεταστική που αφορά στελέχη της κυβέρνησής του. Στη ΝΔ επιμένουμε πως όλα πρέπει να έρθουν στο φως και γι αυτό πάντα ψηφίζουμε για τη σύσταση εξεταστικών ακόμη κι αν αφορούν και δικά μας στελέχη.

- ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ επιλέγουν για επικοινωνιακούς λόγους να αποπροσανατολίζουν τους πολίτες βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα σοβαρότερα για τη χώρα ζητήματα. Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να ασχολούμαστε με την οικονομία, που με την κάκιστη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και δυσκολεύει την καθημερινότητα των Ελλήνων.

- Ο Σαρωνικός υποφέρει από τη μόλυνση, επενδύσεις όπως το Ελληνικό είναι στάσιμες, Υπουργοί συνομιλούν με ισοβίτες και επισκέπτονται καζίνο για να ξεσκάσουν, η ΔΕΗ βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεωκοπίας. Αυτή είναι η πραγματικότητα που ζούμε και γι αυτήν ευθύνονται ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.