Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΝΕΜΕΑΣ !!

ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.....

Ο δρόμος έκλεισε από τις 15:30 έως τις 17:00. Παρενέβησαν πυροτεχνουργοί υπό την εποπτεία της αντιτρομοκρατικής και τον εξουδετέρωσαν




Εκρηκτικός μηχανισμός εξουδετερώθηκε πριν από 3 ώρες στην Ε.Ο Κορίνθου Τριπόλεως λίγο μετά τον κόμβο της Αρχαίας Νεμέας. Ο δρόμος έκλεισε από τις 15:30 έως τις 17:00. Παρενέβησαν πυροτεχνουργοί υπό την εποπτεία της αντιτρομοκρατικής και τον εξουδετέρωσαν.
Οι πρώτες πληροφορίες
Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίσθηκε στην Ε.Ο Κορίνθου Τριπόλεως λίγο πριν περάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που πήγαινε προς την Καλαμάτα για τα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου της πόλης μαζί με Υπουργούς και Βουλευτές.
Να σημειώσουμε πως όλα αυτά έγιναν πριν περάσει ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος

Ο μηχανισμός βρέθηκε από υπάλληλο της εταιρείας που έχει την ευθύνη συντήρησης της εθνικής οδού, ο οποίος έκοβε χόρτα στην άκρη του δρόμου. Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν μέσα στα χόρτα, κρυμμένος πίσω από τις μεταλλικές μπάρες.
Κλήθηκε αμέσως η αστυνομία, και σε λίγη ώρα έφτασε στο σημείο κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών από την Τρίπολη, το οποίο εξουδετέρωσε τον μηχανισμό με ελεγχόμενη έκρηξη.

Όπως διαπιστώθηκε, ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελείτο από κινητό τηλέφωνο συνδεδεμένο με κυλινδρικό αντικείμενο που περιείχε την εκρηκτική ύλη. Όλα τα στοιχεία μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου εξετάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.