Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ !!!

ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΣΤΑΤ......Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ 30- 6 - 2017 !!!
ΑΡΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ......''ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ'' ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟ !!!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΧΘΕΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ.....
Που αποδεικνύει πως ο αδερφός του σουλτάνου του Μορέως, έχει κηρυχθεί ΕΚΠΤΩΤΟΣ από το έργο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ με εισήγηση της .....''ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ'' !!!



Όπως διαβάζει ο καθένας στο εν λόγω έγγραφο, η υπηρεσία : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ, απέστειλε στον Βασίλη Τατούλη της ΚΑΣΤΑΤ, στις 05- 06-2017 την με αριθμό πρωτοκόλλου 174287/ 40294 απόφασή κήρυξης του εργολάβου ως ΕΚΠΤΩΤΟΥ........ΚΑΤΑ  της οποίας ο αδερφός του ''αδερφού'' .....έκανε σωρεία ενεργειών !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΓΡΓΑΦΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ :







Παρατηρούμε πως ο εργολάβος κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ, αλληλογραφεί (????) με τις υπηρεσίες του σουλτανάτου ανά 4-5 ημέρες ζητώντας τα αδύνατα και αναφέροντας μόνο όσα τον βολεύουν για να αιτιολογεί τις ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ και την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ !!!!!
Η τελευταία μάλιστα ''ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ''  του εργολάβου με τις .....''υπηρεσίες'' γίνεται την ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της κυρίας θεματικής δηλαδή στις 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 !!!
Την ημέρα εκείνη, η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ !!!
ΔΕΙΤΕ :



ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ........ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΡΑΣΗ ΟΜΩΣ (!!!!!!) ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ !!!
ΑΛΛΑ
Ο εργολάβος που ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ
ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ  5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ......ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΤΑΦΡΟΙ ΠΟΥ Α ΝΟΙΞΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ !!!!!!!!!!!
Κι ενώ τον κηρύσσουν ΕΚΠΤΩΤΟ και ΔΕΝ κάνει ούτε η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ δεκτές τις ενστάσεις του, επί της απόφασης της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Αρκαδίας........ο αδερφός του σουλτάνου του Μορέως, επιμένει πως είναι ο εργολάβος του έργου......και ενημερώνει τις υπηρεσίες , πως ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ......ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΣΤΑΛΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ !!!!

ΔΗΛΑΔΗ.........ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ????

Και μετά τι ?????

Θα ζητάει αντικατάσταση των μηχανημάτων του ένεκα της σταλίας ????

Ή θα χρησιμοποιήσει ΑΥΤΕΣ τις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ του ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΘΟΡΕΣ κτλ κτλ........ΩΣ  ''ΥΠΟΘΗΚΗ'' ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ??????

( ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ .....ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ !!!!! ) 




Κι επειδή το ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ......''ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ'' ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://orthologika.blogspot.gr/2017/03/blog-post_17.html

ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.....ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΑΨΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.........
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ. ???????????



ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΤΑΜΠΑ Ή ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ.....

ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΟΧΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΈΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ !!!!

ΝΑ ΞΑΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ''ΣΗΜΕΙΟ'' ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ.....


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ''ΠΩΣ'' ΚΑΙ ''ΠΟΤΕ'' ΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΕΝΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΡΓΟΥ :

http://www.opengov.gr/ypoian/?p=6031

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.