Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΤΑ ''ΕΓΚΑΙΝΙΑ'' ΤΟΥ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟΥ !!! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ???

ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ''ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ'' ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ???
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ, ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΕΣΤΑ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΑΙΜΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ???
ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.........ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ......ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ???


Το κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων, έγινε πλέον ''θεσμός'' στο Παναρκαδικό, με τα δωρηθέντα εργαστήρια, από την ομογενή κ. Γκουντάνη Γιαννούλα !!!
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πέφτει κι από ένα....... show εγκαινίων, ΤΙΜΩΝ, ενάρξεων εργασιών κτλ κτλ , έρχονται υπουργοί, εκπρόσωποι ομοσπονδιών, αιρετοί και σύμβουλοι.......και στήνεται κι από μια φιέστα για την μεγάλη  (ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ) ΔΩΡΕΑ της κ. Γκουντάνη !!!
Μέχρι χτες, που έγιναν ΠΑΛΙ - τα ΔΙΠΛΑ αυτή τη φορά - εγκαίνια του Αιμοδυναμικού και Βρογχοσκοπικού εργαστηρίου, έχουν ξαναγίνει διαφόρων τύπων και κατηγοριών ''εγκαίνια'' !!!
ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΡΑΓΕ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΙΕΣΤΑ ???
Γεγονός είναι, πως ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΡΕΑ, πέραν της ΑΜΥΘΗΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΩΝ, ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ .......στον Ελληνικό και ΑΡΚΑΔΙΚΟ κυρίως, λαό, δεν έχει ξανατύχει στην Αρκαδία !!!

Επίσης έχουν γίνει και ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ της δωρήτριας, από υπουργούς !!!





ΑΛΛΑ
Και παρουσιάσεις σε ''διάσημα''  BLOGS με ιδιαίτερη έμφαση στο μεγάλο και Θεάρεστο έργο της δωρήτριας !!!



Το 2014 τα ΕΓΚΑΙΝΙΑ του Αιμοδυναμικού είχαν γίνει .....ατύπως, θα έλεγε κάποιος, με την πρώτη στεφανιογραφία, που έγινε με τυμπανοκρουσίες και φωτογραφικό υλικό διάσπαρτο παντού στα ΜΜΕ......
και την δωρήτρια στο MONITOR !!!!! 
Nα παρακολουθεί την ....επέμβαση !!!!!




Την πρώτη ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΙΑ που εγκαινίασε το εργαστήριο, την έκαναν φυσικά ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, αφού ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ούτε το Παναρκαδικό , αλλά ούτε και η Αρκαδία ολόκληρη !!!
Και ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΥΣ.......ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ !!!
Αυτό δεν είναι δική μας 'εμπνευση.....
ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ !!!

ΕΜΕΙΣ ΞΑΝΑ ....ΡΩΤΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ :

 Δύναται να λειτουργήσει το ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ, ΣΩΣΤΑ ???

ΔΗΛΑΔΗ, επί 24 ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ???

ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΣΤΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥΣ ???

ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ???

ΕΧΕΙ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΣΤΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ???

ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ???

ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΣΤΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ???

ΚΙ ΑΝ .....ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3 ΒΑΡΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΕΦΕΔΡΙΚΗΣ.......ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ???

ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ ???

ΕΠΙΣΗΣ 
Το σημαντικό είναι, να δούμε ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ''ΔΩΡΗΤΡΙΑ'' μια γυναίκα, που είναι απλά η ΝΟΜΙΜΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ,  μέχρι τον θάνατό της, της περιουσίας του αποθανόντος ΣΥΖΥΓΟΥ της, που ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.......
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ......
Και ενδιάμεσης ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ......

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ.......ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΣΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ :


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ...... ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ......''ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ''  ΤΗΝ ΔΩΡΗΤΡΙΑ !!!!

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ .......



Το γεγονός πως ΔΕΝ κατονομάζεται η ΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ του αποβιώσαντος, ΔΕΝ είμαστε σίγουροι, πως δίνει στην χήρα του, το δικαίωμα, να αποδεκατίζει τους ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ λογαριασμούς εν είδει ......ΔΩΡΕΩΝ.......μη αφήνοντας στο τέλος τίποτα !!!!

Κατά το ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟ ".....οτει ειπάρχι και δεν ειπάρχι......'' της ΙΔΙΟΧΕΙΡΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΚΤΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ....και μακαρίτη συζύγου της......''ΔΩΡΗΤΡΙΑΣ'''........

Για να γίνουμε σαφείς και κατανοητοί :

Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ κ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΓΚΟΥΝΤΑΝΗ, που ήταν και ο κάτοχος των χρημάτων που διαθέτει η κυρία στις ΔΩΡΕΕΣ......λέει σαφώς και κατανοητώς, πως την αφήνει κληρονόμο του.....ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !!!

ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ......
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΑ Ή ΑΛΛΑ ......

ΑΛΛΑ
Το μεγάλο πρόβλημα με τις ΔΩΡΕΕΣ από τα χρήματα της διαθήκης, δεν είναι αυτές καθ΄ εαυτές οι ΔΩΡΕΕΣ, όσο το ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, βάσει του οποίου, το ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ως τελικός αποδέκτης μιας περιουσίας ΚΙΝΗΤΗΣ και ΑΚΙΝΗΤΗΣ, μπορεί να αποδέχεται ΕΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥ, εν είδει ΔΩΡΕΩΝ.......
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.......ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ''ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ'' ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ Ή ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ......
Που χαράσσουν και την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ......
ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ
Το ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, από την ώρα που έλαβε γνώση, της ύπαρξης της ΔΙΑΘΗΚΗΣ, του αειμνήστου Κ. ΓΚΟΥΝΤΑΝΗ, που το καθιστά ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ....μετά τον θάνατο της γυναίκας του......ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, αντί των σωρηδόν αγορών μηχανημάτων και εξοπλισμών εργαστηρίων, που ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ !!!
ΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, δια της ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, θα έπρεπε, να είχε αποστείλει την ΔΙΑΘΗΚΗ ΓΚΟΥΝΤΑΝΗ, στο Τμήμα ΔΙΑΘΗΚΩΝ του ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
για την ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ 
και την ενημέρωσή τους, ως προς τις υποχρεώσεις τους, απέναντι στην ενδιάμεση κληρονόμο και την περιουσία την οποία κληρονομούν ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ !!!
Καθώς και για τον τρόπο ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ, ΟΠΩΣ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΟΡΙΖΕΙ.....ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ !!!
ΔΙΟΤΙ
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ - ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.......ΜΕ ΤΟ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΤΩΝ ΔΩΡΕΩΝ.......ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ, ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ !!!

Κι απ΄ ότι λέγεται, από τ ους ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ.......τα ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ  ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ του αποθανόντος ( και άρα της ενδιάμεσης κληρονόμου του !!!) ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ .......ΑΚΟΜΑ !!!
ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ......
Αν και η υπογράφουσα, έχει δημοσιεύσει ουκ ολίγες φορές τα ερωτήματα αυτά, προς ΟΛΟΥΣ.....απάντηση επίσημη, δημόσια και ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ, για την ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ της ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΠΟΔΕΚΤΗ......
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.....

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : 
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ο κύριος διοικητής, να μην απαντήσει σε άλλο blog ή site για όσα γράφουμε, κι αν όντως έχει κάτι να πει επ΄ αυτού , να μας το στείλει ΕΔΩ !!!
Καθ΄ ότι συνηθίζει να ''αγνοεί'' τις δημοσιεύσεις μας, απαντώντας αλλού όμως......


Για την ιστορία και μόνο.....θυμίζουμε δημοσιεύσεις άλλων, από τις περιόδους που ΔΕΝ πήγαιναν και τόσο καλά οι σχέσεις της.....δωρήτριας, με τις αρχές και εξουσίες.......

ΔΙΑΣΗΜΗ (??) ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ.....ΕΓΙΝΕ Η ΔΩΡΗΤΡΙΑ, ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ.......



ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2017 ΣΤΑ ΜΜΕ Η ΔΩΡΗΤΡΙΑ !!!
ΚΑΙ ΤΙ ''ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ''  Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ .....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.