Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΚΑΣΤΑΤ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ : ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΓΟ ....... ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ !!!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ.......
ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ......ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ......ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ......''ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ''  ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ......
ΤΑΧΑ ΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΕΚΠΤΩΤΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΡΓΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.......
ΤΑΧΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ......ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.......
ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΚΙΟΛΑΣ !!!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 8 μ.μ.Υποτίθεται πως ο δρόμος ήταν σε κατασκευαστική εξέλιξη ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΙΣ ΠΛΕΚΤΑΝΕΣ ΤΟΥΣ.....
ΔΗΛΑΔΗ την διευκόλυνση του εργολάβου, να πληρώνεται τους λογαριασμούς του έργου, ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΟ !!!
Αφού το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΓΟ που έχει γίνει σε αυτό το δρόμο από το 2013 που το πήρε σαν εργολαβία Η ΚΑΣΤΑΤ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ......'ηταν μόνο η τάφρος που άνοιξε ο εργολάβος στα πάγια της ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ.....λίγο πριν παρατήσει ( ????) το έργο ....για να επιστρέψει μετά ( με ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΡΑΓΕ ????) και να συνεχίσει ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ κατασκευάζοντας συρμάτινα κιβώτια με πέτρες για αντιστήριξη.......του ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ !!!!
Το έργο αυτό με ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.......ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΙΣ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017.......
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ
( αναφέρεται στο επίσημο έγγραφο του διαύγεια )
προς τις.....ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ (εδώ ΚΛΑΙΝΕ ΔΕΝ ΓΕΛΑΝΕ !!!)
με αριθμό πρωτοκόλλου : 335628/75621/19-12-2016

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ :


Ας θυμηθούμε για τι ακριβώς μιλάμε , τα είχαμε αναλύσει όλα, σε σχετικό άρθρο :

http://orthologika.blogspot.gr/2017/03/blog-post_1.html

ΦΥΣΙΚΑ .....ΟΙ ''ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ'' ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΦΙΡΜΑΝΙ ''ΕΚΠΤΩΣΗΣ'' ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ .....ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΑΨΑΜΕ !!!

http://orthologika.blogspot.gr/2017/08/blog-post_9.html

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ......''ΕΚΠΤΩΣΗΣ''  ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ''ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ''....ΕΔΩ :ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ......

http://orthologika.blogspot.gr/2017/08/blog-post_4.html


ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ''ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ''  ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ ???
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΚΡΑΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΕΣ ΟΛΩΝ ???
Τα ανωτέρω δεν τα καταγγέλλουμε τυχαία.....
Μετά από όλο αυτό το αλαλούμ των εγγράφων , που ΤΑΧΑ κηρύσσουν ''ΕΚΠΤΩΤΟ'' τον αδερφό.......που ΤΑΧΑ είχε παρατήσει το έργο, επειδή ΔΕΝ του πλήρωσαν τον 6ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ .......
ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΦΩΤΙΑ , που δείχνει πως ο αδερφός του σουλτάνου ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ''ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ'' ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (!!!!) ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΑΜΕ ......

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΦΩΤΙΑ....ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΙΣ -ΠΙΘΑΝΕΣ -ΠΛΕΚΤΑΝΕΣ  ΠΟΥ - ΠΙΘΑΝΑ - ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ''ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ'' ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ......ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ.....ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟ !!!!!!!!!

Στο έγγραφο αυτό αποκαλύπτεται πως έχουν πληρωθεί και άλλα χρήματα από την ώρα που επίσημα ο εργολάβος παρουσιάζεται πως ςέχει διακόψει το έργο.....
Υποτίθεται πως διέκοψε με αίτησ'η του στις 19-12-2017, την οποία η ''υπηρεσία'' έκανε δεκτή στις 3-1-2017.....με το έγγραφο που αναρτήσαμε ανωτέρω και λόγω της ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ 6ου ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΕΔΩ :

Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ......ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ......ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ !!!!!!!!!!!!!!
Με έγργαφό του προς τις.....ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, δηλώνει πως ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ( κι εμείς ρωτάμε ΞΑΝΑ ???????) γιατί ΔΕΝ του πλήρωσαν τον 10ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !!!
Καλά στον 6ο δεν είχαμε μείνει ως απλήρωτο τον Δεκέμβριο του 2016.....που παράτησε το έργο ???
Πότε επανήλθε ???
ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΚΙ ΕΦΤΑΣΑΝ 10 ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ???
Και ΠΩΣ τον πλήρωναν ενώ του έστελναν διαρκώς φιρμάνια για ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΡΓΟ τα οποία πάλι εμείς ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ έχουμε δημοσιεύσει ???

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ....''ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ " ???

ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ''ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΟ'' ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ....

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ.........ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ......
Αυτό γίνεται στις 26-7-2017 !!!!!!!!
Σύμφωνα με την κειμένη ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ που διέπει τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ και που την έχουμε δημοσιεύσει αυτούσια, η ΕΚΠΤΩΣΗ επέρχεται μετά παρέλευση ΔΙΜΗΝΟΥ από την κήρυξη του εργολάβου ως ΕΚΠΤΩΤΟΥ......
Στην περίπτωση του Β. ΤΑΤΟΥΛΗ και της ΚΑΣΤΑΤ και σύμφωνα με την ημερομηνία του εγγράφου , η οριστική ΕΚΠΤΩΣΗ πρέπει να συμβεί ( μάλλον ΘΑ συνέβαινε !!!!!!!!!!) στις 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ............
ΑΛΛΑ
Ο εργολάβος, προλαβαίνει και στέλνει νέο έγργαφο......το τελευταία αναρτημένο σε αυτό το άρθρο , που έχουμε στην κατοχή μας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ , με το οποίο ζητάει και τα ρέστα για το έργο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ, ρίχνει όλο το φταίξιμο στις ''ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ'' και ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ !!!!!!!!

Με άλλα λόγια, ΕΝΩ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 9ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ( ενώ είχε παρατήσει το έργο τον Δεκέμβρη του '16 για τον 6ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.....τώρα το παρατάει για τον 10ο !!!!!) 
ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ.....ΤΟΚΟΦΟΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΙΚΑ Η.....''ΕΚΠΤΩΣΗ'' ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ Β. ΤΑΤΟΥΛΗ, ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ, ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ???

ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ....ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ???

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ???

ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ .......ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.........΄Η ΑΠΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ???

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ - ΠΙΘΑΝΗ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ?????????????

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ......

ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014....ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΤΑΤΟΥΛΗ........Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.