Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΤ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΜΑΣ ''ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ'' ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ???

ΑΝ Η ΔΕΥΑΤ ΚΑΝΕΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ !!!!
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.......
ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ !!!
ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ.....
ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ''ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΕΣ'' ΔΗΛΩΣΕΙΣ......ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ.....
ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ , ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ???




 Εδώ και μερικές μέρες, υπήρξε αναστάτωση στην πόλη (!!!) για την ποιότητα του νερού που πίνουμε ....και τις επιπτώσεις των ΣΚΟΥΠΙΔΟΖΟΥΜΙΩΝ που μας περικυκλώνουν από παντού !!!
Αφού οι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ πληθαίνουν και τα σκουπίδια ΣΑΠΙΖΟΥΝ σε τόνους .....
Βγήκε λοιπόν ο πρόσφατος ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ της αγίας κόρης του σουλτάνου και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ (ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΝΕΣΤΑΝΗΣ ΕΠΙΣΗΣ που έδωσε ΠΛΑΚΕΤΑ στην κουμπάρα, για τα 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ που πριμοδότησε ο μπαμπάς - κουμπάρος - σουλτάνος τον σύλλογό του  !!!!!!!!!!!!!!) κι έκανε δηλώσεις περί του ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ..............
ΔΕΙΤΕ :


Το πλήρες κείμενο της ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ της ΔΕΥΑΤ που φέρει την υπογραφή του αντιπροέδρου της κ. Γ. ΚΑΡΩΝΗ έχει ως εξής :

'' Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα διακινούνται φήμες ότι λόγω του προβλήματος διαχείρισης των απορριμμάτων έχει επηρεασθεί και η ποιότητα του νερού του δικτύου ύδρευσης, η ΔΕΥΑΤ δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα στην ύδρευση ούτε λόγω του προβλήματος των απορριμμάτων, ούτε από άλλες Όπως είναι γνωστό η ΔΕΥΑΤ διενεργεί μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις κάθε εβδομάδα. Καμία από τις αναλύσεις αυτές δεν έδειξε οποιοδήποτε πρόβλημα. Άλλωστε δεν είναι τεχνικά δυνατόν να επηρεασθεί η ποιότητα του νερού ύδρευσης της Τρίπολης από προβλήματα εντός της πόλης αφού το δίκτυο ύδρευσης είναι στο σύνολό του στεγανό και λειτουργεί συνεχώς υπό πίεση. Σε κάθε περίπτωση η ΔΕΥΑΤ βεβαιώνει τους καταναλωτές ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από την κατανάλωση του νερού του δικτύου, καθώς και ότι δεν υπάρχει φόβος για την ποιότητα της ύδρευσης που να σχετίζεται με τα απορρίμματα. ''

Εμείς ρωτάμε δημόσια και απερίφραστα τον κ. αντιπρόεδρο :

ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ???

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΤ ???

ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ???

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.......ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ???

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ......ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ???

Μια ανακοίνωση της ΔΕΥΑΤ , με την υπογραφή του αντιπροέδρου της, δεν σώζει τους πολίτες και την πόλη, από την ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.......( ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ )

http://orthologika.blogspot.gr/2017/02/blog-post_98.html'

http://orthologika.blogspot.gr/2016/02/blog-post_8.html

ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΤ.....ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΟΡΗΣ.......ΒΓΑΖΕΙ ''ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΑ''  ΦΙΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΤ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΘΑΒΕΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ  ???

Ούτε σώζει η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΤ.......το ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.......

ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ, ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ......

ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ....ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ  ( ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ.....)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.