Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΝΕΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΜΠΑΧΑΛΟ !!! ΚΑΙ ΤΟ Τ.Ε.Ε ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΔΙΤ ??? ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ??? ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ???

ΕΝΩ Ο κ. ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ''ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ'' ΚΑΙ Ο ΦΟΔΣΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ......
ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ (!!!) ΠΟΥ ΤΟΡΠΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ !!!
ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ.....Τ.Ε.Ε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!
ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΝΑ......ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ''ΠΟΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ '' ΤΟΥ......ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ !!!
ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.....ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΄΄ΠΟΝΗΜΑ'' ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ???
ΓΙΑΤΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ???
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝΤΩΝ ΤΟ ....ΝΕΟ ''ΠΟΝΗΜΑ'' ......ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΔΙΕΤΙΑΣ ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΔΙΤ , ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ???
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ???


Aggregate Logo



Κάθε φορά που το θέμα των σκουπιδιών ,έφτανε στα άκρα, ειδικά στο σουλτανάτο του Μορέως, περιμέναμε με αγωνία τις τοποθετήσεις των αρμοδίων και συναφών ειδικοτήτων........και του Τ.Ε.Ε. Πελοποννήσου επίσης, που ποτέ δεν εμφανίστηκε ΕΠΙΣΗΜΩΣ και δι΄ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ του, να πάρει θέση ξεκάθαρη και ουσιαστική επί της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ της Πελοποννήσου......
Μια φορά μόνο εμφανίστηκε κάποιο μέλος του , στην συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο με τον κ.Τσιρώνη, την πρώτη φορά που ήρθε στην Τρίπολη, αλλά ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε. διατύπωσε με ανατεθειμένη αρμοδιότητα ......
ΧΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ 3 ΑΤΟΜΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ που έχει ως τίτλο (το έγγραφο ) το εξής :

''ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΛΩΝ Δ.Ε. ΤΟΥ Τ.Ε.Ε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ''

Με έκπληξή μας διαβάζουμε, πως στο Τ.Ε.Ε. Πελοποννήσου, από το 2005 (!!!!!!!!!!!!!!!!!) έχει συσταθεί ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ !!!!!

Η οποία ''παρακολουθούσε ανελλιπώς τις εξελίξεις, ανέλυε και γνωμοδοτούσε επί των σχεδίων ΠΕΣΔΑ και εισηγούνταν θέσεις στην Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ'' !!!!

Με ακόμα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΑΣ, ανακαλύπτουμε, πως η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΛΩΝ Δ.Ε. ΤΟΥ Τ.Ε.Ε. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, μιλάει για ''ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ''......ΓΙΑ 100.000 ΤΟΝΟΥΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ''......ΓΙΑ ''ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 20 ΕΤΙΑΣ''.......
ΔΗΛΑΔΗ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΩΣ ΛΥΣΗ !!!!!

Οι απορίες μας είναι ΠΟΛΛΕΣ :

1)
ΓΙΑΤΙ ΤΟ Τ.Ε.Ε. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΣΤΩ , ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ???
2)
ΓΙΑΤΙ ΤΟ Τ.Ε.Ε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΦΙΡΜΑΝΙ.......ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ( ΕΥΤΥΧΩΣ) ΑΚΟΜΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΔΙΤ ???
3)
ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝΤΩΝ , ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ''ΑΛΛΑΞΕ ''  ΓΝΩΜΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΔΙΤ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ???
4)
ΓΙΑΤΙ ΤΟ Τ.Ε.Ε. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ......ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΗ ΤΗΝ ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ???
5)
ΓΙΑΤΙ ΤΟ Τ.Ε.Ε. ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ ΕΠΑΞΙΩΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ.....ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ........ΑΛΛΑ ΑΝΕΧΘΗΚΑΝ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ''ΜΟΝΙΜΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ'' κ. ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ Ι. ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ''ΩΣ Τ.Ε.Ε. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ'' ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ .......ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Ε.Ε.......ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΑ ΣΥΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΑΦΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ?????
6)
ΓΙΑΤΙ ΤΟ Τ.Ε.Ε. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΑΙΣ, ΓΙΑ ΤΑ......''ΠΟΝΗΜΑΤΑ''  ΠΟΥ ΕΚΠΟΝΕΙ.....ΣΧΕΡΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ......ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ'' ???
7)
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ......Ή ΠΟΙΟΣ ΟΡΙΣΕ ( ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙ  ΑΥΤΟ !!!) ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ???
8)
ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ.......ΕΠΙ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ , ΟΠΩΣ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ???
9)
ΓΙΑΤΙ ΤΟ Τ.Ε.Ε. ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ - ΕΣΤΩ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΙΕΡΙΣΗΣ ΤΟΥΣ.......ΔΗΜΟΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ???
10)
ΓΙΑΤΙ ΤΟ Τ.Ε.Ε.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΕΘΗ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΣΥΠ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ???

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ .....

Σημείωση :
Έχουμε στα χέρια μας, το έγγραφο που επιχείρησαν να δημοσιοποιήσουν 3 μέλη της.....ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ.Ε. ΤΟΥ Τ.Ε.Ε. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, αλλά ΔΕΝ το δημοσιεύουμε, επειδή πληροφορηθήκαμε, πως πρόκειται να το πάρουν πίσω......
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.