Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΦΩΤΙΑ ΕΒΑΛΕ Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ κ. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΕΣΥΠ !!! ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΑΤΟΥΛΟΝΗΣΟΥ !!!

ΑΝΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ, ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΜΝΕΙ !!!
ΤΟΠΟΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΠΕΣΥΠ !!!
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΡΑΧΥΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ''ΤΟΥΣ''.......


Είναι γνωστό τοις πάσι πλέον, πως κάθε ερώτηση ή παρατήρηση που δεν αρέσει στο ηγεμονείο του σουλτανάτου του Μορέως, αλλά τολμούν κάποιοι να την υποβάλουν, έχει ως αποτέλεσμα, την οργή και το μένος των διαχειριστών της αιρετής εξουσίας και καταλήγει σε μύδρους κατά πάντων, με τόση εμπάθεια και υψηλούς τόνους, που θα νόμιζε κανείς πως υπάρχει προσωπική διαμάχη μεταξύ του σουλτάνου και της κυρίας θεματικής.......και κάθε αντιδρώντος πολίτη ή συμβούλου.
ΡΩΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΕΣΥΠ η κ. ΛΥΜΠΈΡΟΠΟΥΛΟΥ των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ :
''ΑΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΤΟ ΣΔΙΤ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ'' !!!
Απαντά  μόνο και μόνιμα η κυρία θεματική, σε όλα τα σχετικά ερωτήματα......
ΑΛΛΑ
αντί απαντήσεως, ξεκίνησε με υπονοούμενα , συνέχισε με βαριά προσωπική επίθεση στην κ. Λυμπεροπούλου για να καταλήξει σε ''αήθεις χαρακτηρισμούς'' και ειρωνείες, τόσο για τους Οικολόγους που τους εκπροσωπεί στο ΠΕΣΥΠ η κ. Λυμπεροπούλου, όσο και για την ίδια ( πως υπηρετεί το ΘΡΑΣΟΣ την κατήγγειλε !!!). 
Το ύφος και οι τεντωμένες φωνητικές χορδές της κ.θεματικής, έδειξαν για άλλη μια φορά, πως μάλλον έχει σοβαρότατο θέμα, με τον έλεγχο των περιφερειακών συμβούλων στο έργο της Περιφέρειας ......εκτός κι αν υπάρχει προσωπικό θέμα με μερικούς ΜΗ αρεστούς συμβούλους γενικώς !!!
Γιατί η επιθετικότητά της , τόσο η λεκτική όσο και της συμπεριφοράς, είναι ανερμήνευτες ''ΠΟΛΙΤΙΚΑ'' !!!
Ακολούθησε φυσικά ο μέγας λογομνήμων σουλτάνος του Μορέως, με νέο κύμα απαξιωτικών χαρακτηρισμών κατά της συμβούλου , με ειρωνικές ατάκες και καλά συγκαλυμμένες ''ύβρεις'' προς εμάς τους παρισταμένους  σχολιαστές του έργου της περιφερειακής αρχής, με χαρακτηρισμούς που τον υποβιβάζουν ακόμα και για τις ΖΩΕΣ όσων του καθόμαστε στο στομάχι.....επειδή ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΜΕ σαν την πλειονότητα των οσφυοκαμπτών που τον ζητωκραυγάζει με το ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ......
και με αμφιλεγόμενες εξαγγελίες ......για το ''τραγικό μας μέλλον'' του σκουπιδιού !!!
Η χθεσινή παράσταση επίδειξης ισχύος του σουλτανάτου, εστέφθη από αποτυχία στο σύνολό της.....
Τόσο γιατί ΔΕΝ απάντησε ΚΑΝΕΝΑΣ στην ερώτηση της κ. Λυμπεροπούλου, όσο και γιατί ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ON CAMERΑ πόσο εμπαθείς και επιθετικοί λεκτικά τουλάχιστον, είναι απέναντι σε όποιον τολμήσει να ασκήσει κριτική στο έργο που έχουν προσχεδιάσει να φέρουν εις πέρας........ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΝΩΣΤΗ .....
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ !!!
ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ 
Η κατάσταση στο σουλτανάτο του Μορέως, είναι έκρυθμη μάλλον λόγω των πολιτικών και ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ αναταράξεων που συμβαίνουν εις βάρος του περιφερειάρχη, μέσα στο κόμμα του οποίου είχε το χρίσμα στις εκλογές του 2014 !!!
Με αποκηρυγμένη την πολιτική του στο ΣΔΙΤ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ......από τη ΝΔ, βλέπουν τα πράγματα να σκουραίνουν , μαζί με την ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ, που τους έχουν βάλει απέναντι στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, για όλα όσα έπραξαν , παράτυπα, παράνομα, παρά την δεοντολογία και παρά την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των πολιτών και του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ μέχρι σήμερα..... γι΄ αυτό και οι εκρήξεις πληθαίνουν επικίνδυνα και ΔΗΜΟΣΙΑ τελευταία !!!
Η ασυγκράτητη επιθετικότητα του σουλτάνου, αναδεικνύει την πίεση που έχει υποστεί από την μεθοδευμένη ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΩΝ στο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΔΙΤ του με την ΤΕΡΝΑ .....και με την εταιρεία ΦΑΝΤΟΜΑ του σουλτανάτου του......
Θ θέλαμε γι άλλη μια φορά, να θυμίσουμε, πως σε ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, δεν συνέβησαν τέτοια τραγελαφικά δράματα , με τις διαδικασίες και τη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ......
Γεγονός το οποίο καταδεικνύει, πως ΜΑΛΛΟΝ αλλού το πάνε το έργο της τάχα, διαχείρισης !!!
Κι επειδή ΜΟΝΟ μιλάνε για όλα όσα σημαίνει η διαχείριση αλλά ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ πλήν όσων εγκλωβίζουν ακόμα χειρότερα τις νόμιμες διαδικασίες π.χ. ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΕΣΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΈΡΙΦΕΡΕΙΑ .........ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ( ΑΦΟΡΙΣΤΙΚΈΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ !!!) ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ κτλ κτλ.....θα ξαναπούμε πως ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ !!!
Τόσοι σύμβουλοι καλοπληρωμένοι, τόσα συμβούλια και παρασυμβούλια με κυβερνώντες και με επιτελικούς, τόσα σχέδια και μελέτες, τόσες ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ.......
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ Μ΄ΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ??????
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ????
ΕΠΙ 7 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ?????
Μήπως εν τέλει παίζουμε τις κουμπάρες όλοι εμείς, την ώρα που η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, εφαρμόζει το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ και στον τομέα των ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ???
Και οι φωνές και οι επιθέσεις κατά πάντων, αυτό δηλώνουν ......
ΑΔΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.