Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ !!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ???

META THN ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΜΕΙΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ''ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ''  ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.....
 ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ .....ΤΑΠΤοΚ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ !!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ  : 19 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!!
ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ, ΝΑ ΤΑ ....ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ !!!





















ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΩΣ ''ΣΟΥΛΤΑΝΟ'' ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ, ΚΑΜΠΟΣΟ.....ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΜΝΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ !!!

Στην αποκλειστική είδηση που σας δώσαμε το Σάββατο, με το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της νέας ΜΚΟ του σουλτανάτου, δημοσιεύσαμε ξεκάθαρα, τα ΟΝΟΜΑΤΑ των μελών του Δ.Σ. της νέας επιχείρησης - ''διαχείρισης''  κονδυλίων ΕΣΠΑ και όχι μόνον !!!
Λίγο αργότερα, σπάσανε τα τηλέφωνά μας, για περισσότερες πληροφορίες, που ζητούσαν άτομα που έπαθαν σοκαριστική έκπληξη, με την δημοσίευσή μας........αφού τους ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ οι δικοί τους άνθρωποι, και ΔΕΝ τους ανακοίνωναν ΟΛΑ τα ονόματα, πλην του προεδρείου !!!
Μετά λύπης μας διαπιστώσαμε πως ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE της ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ με περίεργο τρόπο τα ονόματα των 2 μελών του Δ.Σ. !!!

ΔΕΙΤΕ :





















Η επίσημη ιστοσελίδα, αναφέρει τον πρόεδρο που είναι ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ, τον αντιπρόεδρο που είναι ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΑΛΑΚΟΣ και την διευθύνουσα σύμβουλο, που είναι η ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ..........κλείνοντας με την αναφορά στους υπόλοιπους ως εξής :
''Καθώς και δύο (2) μέλη ''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς πάλι, σας δημοσιεύσαμε :




Όπου αποκαλύπτεται και η συμμετοχή του εξ απορρήτων του πρώην δημάρχου Τρίπολης κ. Μπάλλου Μαρίνου, ως μέλους του Δ.Σ. της νέας ΜΚΟ, καθώς και ενός ακόμα ατόμου, σχετιζόμενου μάλλον με τον ΝΔ κομματικό μηχανισμό και με τον σουλτάνο......σε ευθεία διασύνδεση !!!
Ο απόηχος αυτού του άρθρου, έφερε αρκετές εσωτερικές τριβές στο στρατόπεδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου ( σύμφωνα με όσα μας καταγγέλλουν )  δεδομένου ότι καιροφυλακτούν πολλοί ενδιαφερόμενοι για θέσεις σε εταιρείες ή φορείς που διαχειρίζονται το ......μέλι των ευρώ και είδαν να μένουν απέξω από ανίερες συμφωνίες, που στήθηκαν με το σουλτανάτο χωρίς να είναι γνωστός ή έστω διαφαινόμενος ο απώτερος στόχος όλων αυτών των ανταλλακτικών κινήσεων !!!
Λέτε να δούμε εκπλήξεις από τις υποσχέσεις και τις μεθοδεύσεις των επόμενων εκλογικών αναμετρήσεων ....τώρα που μπήκε η μισή τοπική ΝΔ ούλα, στο πλευρό του φέροντος ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ το νέο ΕΣΠΑ ......σουλτάνου το Μορέως, τον οποίο απενεργοποιούν σταδιακά και με τρόπο......τα κεντρικά της ΝΔ ???
Λέτε να έχουμε ανακατωσούρες εσωκομματικές τοπικά, υπό το δέλεαρ της συνδιαχείρισης του ΕΣΠΑ και των άλλων κονδυλίων και να ανασυνταχθούν οι δυνάμεις δήμου και περιφέρειας, με άλλους συσχετισμούς ???
Αναλόγως των ταξιμάτων ???
Άλλωστε από καιρό παρακολουθούμε πρώην ''εχθρούς''  πολιτικούς της ευειδούς Εύης, που περιδιάβαιναν σε καφενεία και συνάξεις κι έλεγαν τα απίστευτα εναντίον της ......να είναι στρατευμένοι τώρα, στο άρμα της και να υμνούν αυτή που έβριζαν.....να προσκυνούν εκεί που έφτυναν......και να εκμαυλίζουν κάθε αγαθή πρόθεση.......
Τα ανταποδοτικά οφέλη άλλωστε της αγίας κόρης, είναι ολύ ισχυρά, αφού του πατέρα της είναι διαθέσιμα, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.....
ΑΛΛΑ
ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ .....
ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΙΛΑΜΕ.....ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ :




19  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΔΩ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ :
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΤΑΠΤοΚ), ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΠ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» 2014-2020

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%9D%CE%A387%CE%9B1-%CE%9F3%CE%A1?inline=true

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.........
Μόλις αρχίσουν να δουλεύουν οι ΕΙΣΡΟΕΣ από τις ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ.........μάλλον θα τυφλωθούμε όλοι, για να μη βλέπουμε την ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΜΥΘΙΚΩΝ ΠΟΣΩΝ........για έργα ΔΥΣΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ακόμα και ως προς την διατύπωση, τα οποία ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ελέγχει ΑΝ έγιναν ΠΩΣ έγιναν και ΠΟΙΟΣ ευθύνεται για πιθανά ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.