Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!

ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΩΣ ΤΑΧΑ ''ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ''  ΓΙΑ ΤΟ ΣΔΙΤ......ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΞΕΣΠΟΥΝ ΟΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ......
ΠΟΣΟ ΣΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΠΙΑ, ΤΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ???

''ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ''.....ΓΡΑΦΟΥΝ !!!

Ε ΚΑΙ ???

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΡΕΧΑΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΩΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ......ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!




































ΠΟΛΥ ΜΕΛΑΝΙ χύνεται για την ''νομοθετική ρύθμιση'' του ΣΔΙΤ για να ''μπουν οι υπογραφές'' !!!
Ε  ΚΑΙ ???
Πολλά δημοσιεύματα και τηλεκουβέντες κάνουν πάρτυ για τον κύριο ΦΑΜΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ νομοθετήσει !!!
Ε  ΚΑΙ ???
Ο Απρίλης που θα ''έπεφταν'' μέχρι το τέλος του οι ....υπογραφές του ΣΔΙΤ, πέρασε ανεπιστρεπτί και τίποτα δεν έγινε !!
Τώρα οι ίδιοι παπαγάλοι, το άλλαξαν το τροπάριο : ''πέφτουν'' οι υπογραφές μέχρι το τέλος Μαϊου γράφουν νυχθημερόν !!!
Ε ΚΑΙ ???
Άλλαξαν μήνα όπως κάνουν χρόνια τώρα, που οι υπογραφές  όλο μπαίνουν.......και τελικά ΔΕΝ !!!
Τι να απαντήσει κανείς, στην τόσο πρόθυμη προπαγάνδα, για ένα σχέδιο διαχείρισης που είναι ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΑΣΗ , που έχει παρασύρει όποιον έχει σχέση με αυτό, σε πράξεις και δράσεις που ακροβατούν στα όρια της Νομιμότητας, μαζί και της τρέλας, αφού τίποτα, μα ΤΙΠΟΤΑ, δεν ακολουθεί την προβλεπόμενη και ισχύουσα νομοθεσία ???
Τι να πει, για τις ΕΜΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ του σουλτανάτου του Μορέως, να επιβληθεί ακόμα και δια του ''πειθαναγκασμού''  του τύπου ( του προσκείμενου φυσικά !!!) η προβολή της ΕΜΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΣΔΙΤ , άσχετα αν μπορεί ή δεν μπορεί να προχωρήσει νομικά ???
Εμείς πάντως σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, στην ΕΜΜΟΝΙΚΗ αρθρογραφία κάποιων παπαγάλων !!!
Δεν γνωρίζουμε αν είναι ''πληρωμένοι''  ή όχι, αλλά αυτό αναφύεται αφ΄ εαυτού, από τις ίδιες τις δημοσιεύσεις τους και μόνο !!!
Τουλάχιστον καλό αντίτιμο ''καταχώρησης'' πρέπει να έχουν λάβει......
Γιατί τόση ΕΜΜΟΝΗ στην διαφήμιση, ενός καθ΄ όλα παράνομου ΣΔΙΤ .....μόνο άσχετος την έχει ή βολεμένος, ή πληρωμένος ή εμπλεκόμενος !!!
ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ ????

ΗΜΑΡΤΟΝ !!!

Εμφάνιση

Φυσικά και σχολιάσαμε ΕΠΩΝΥΜΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ την ανάρτηση που φαντάζει πιο στημένη κι από το στημένο !!!
Απάντηση καμία, από τον εργολάβο ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ - νεοφανή ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ.....που κάνει πάσες στην κυβέρνηση και στον αιρετό που τον προτίμησε σε καιρούς κρίσεως, να ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ........


Όσο για το μεγάλο Μεσησνιακό κανάλι που έχει ταχθεί ανοιχτά και μόνιμα υπέρ όλων των επιθυμιών του αιρετού σπόνσορά του....βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας :


























http://best-tv.gr/index.php/deltia-eidiseon/item/40681-paraskevi-12-05-2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ, ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ :

'' Επειδή κάποιοι τα θέλουν πιο απλά και Λακωνικά: 
Ο Δήμος Σπάρτης με την συνέντευξη ανέδειξε την προσπάθεια διαλογής στη πηγή δηλ. διαχωρισμό των αποβλήτων στο σπίτι, στο γραφείο, στην επιχείρηση κλπ. Ανέδειξε οτι ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ από τις προηγούμενες εργολαβίες της μεταφοράς των ανακυκλώσιμων 4 ΦΟΡΕΣ περίπου. Από 250 € σε 65 €. Επίσης οτι ο Δήμος έχει αναλάβει το έργο με τις δικές του δυνάμεις και τα πηγαίνει πολύ καλά. Τα προηγούμενα χρόνια τα υπολείμματα ταξίδευαν από τη Τρίπολη στη Σπάρτη για να ενταφιαστούν σε παράνομη διαχείριση σε ΧΑΔΑ. Χωρίς σχεδιασμό χωρίς υποδομές χωρίς συνοδά έργα παραδόθηκε στη παρούσα Δημοτική αρχή μια τρύπα στο νερό. Κανένας σχεδιασμός... όπως και τότε έτσι και τώρα ενταφιάζονται τα απόβλητα στον ίδιο χώρο. Οι προσπάθειες του Δήμου έχουν αποδώσει καρπούς. 70% περισσότερα ανακυκλώσιμα υλικά πήραν το δρόμο της ανακύκλωσης και όχι του θαψίματος. Το κόστος μειώθηκε εντυπωσιακά. Η πόλη και οι δημότες σε πάρα πολλά σημεία ξέχασαν τις χαβούζες των ανοικτών κάδων με τα απόλυτα σύμμεικτα σε δημόσια θέα. Η μέθοδος πόρτα-πόρτα συλλογή και διαχωρισμός είναι το αποτέλεσμα συστηματικού σχεδιασμού και προ πάντων σύννομων ενεργειών που αντιστοιχούν στο Δήμο Σπάρτης. Όταν τώρα κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν το νόημα της συνέντευξης τύπου του Δημάρχου και επιμένουν σ' ένα μόνο σημείο αυτό του ΧΑΔΑ όλοι καταλαβαίνουμε ποια είναι τα συμφέροντα της "αντικειμενικής" ενημέρωσης. ΟΛΑ στη φόρα , αλλά ΟΛΑ. Το κόστος, οι ποσότητες, οι δεσμεύσεις σε οικονομικά συμφέροντα, σε απαράδεκτη και εγκληματική για το περιβάλλον καθυστέρηση έγκρισης του Περιφερειακού Σχεδιασμού από τον ΦοΔΣΑ Πε/σου, 90 σχεδόν μέρες (!!!) Οι υπολογισμοί για το κόστος με εγγυημένες ποσότητες ανέρχεται για το Δήμο σε πλέον των 360 €/ τόνο . Με την διαχείριση του Δήμου σε λιγότερο από 40 €/τόνο. Διαλέξτε κύριοι και κυρίες.''

Ελπίζουμε οι ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ να δουλεύουν με τόση αυταπάρνηση, έναντι ισάξιου ΜΙΣΘΟΥ !!!
Γιατί ΑΝ ήθελαν να είναι ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ και ΑΚΡΙΒΕΙΣ με την πληροφορία που αναμεταδίδουν, θα έπρεπε να έχουν σφαιρική ενημέρωση επί των θεμάτων της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, επί των εξελίξεων στην Δικαιοσύνη της υπόθεσης και άλλων παραμέτρων .....πολλών !!!
Κι όχι να αναμασούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, το ''ΠΕΣΙΜΟ ''  των υπογραφών .......
ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ
Να μάθει ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ο κύριος ΦΑΜΕΛΟΣ ο υπουργός, με πόση ευκολία εμπλέκεται το όνομά του, σε ιστορίες που αγγίζουν τα όρια της ανοχής των νομικών, της Δικαιοσύνης και του νοήμονος ΠΟΛΙΤΗ !!!
Εκτός κι αν όντως συμμετάχει, σε αυτή την μεθόδευση.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.