Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΜΕ !!! ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ.......ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!!

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.......
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΣΣΩΜΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ !!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΗΚΟΥΣΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ.......


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Γορτυνίας, που έγινε στις 28 Μαρτίου 2017, στην  οποία είμαστε νόμιμα εκλεγμένα μέλη, είχαμε εκφράσει και καταθέσει στα πρακτικά τις επιφυλάξεις μας για την νόμιμη σύνθεση του οργάνου, μέχρις ότου αποφανθεί ο Ελεγκτής Νομιμότητας για την νομιμότητα της με αριθμό 42/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του  Δήμου Γορτυνίας με θέμα: «Εκλογή μέλους ΟΕ σε κενή θέση λόγω θανάτου Δ.Σ. Παναγιώτη Μητρόπουλου», κατά τη λήψη της οποίας είχε παραβιαστεί καταφανώς και προφανέστατα η νομοθεσία.
Σύμφωνα με την με αριθμό πρωτ.83735/12.04.2017 (ΑΔΑ:70Υ5ΟΠ1Φ-ΘΗ2) απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, η με αριθμό 42/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γορτυνίας είναι ΑΚΥΡΗ και ως εκ τούτου η σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.
Σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην απόφαση, το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να συγκληθεί εκ νέου για εκλογή του μέλους της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Γορτυνίας, τηρώντας και εφαρμόζοντας τις διατάξεις του νόμου.
Με ιδιαίτερη έκπληξη και αγανάκτηση διαπιστώνουμε ότι ο κος Δήμαρχος ως Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, όχι μόνο αποκρύπτει και αγνοεί τις αποφάσεις του Ελεγκτή Νομιμότητας αλλά προκλητικά προβαίνει σε παράνομες ενέργειες με την εκτέλεση άκυρων αποφάσεων.
Μετά την ακύρωση της απόφασης, είναι αυτονόητο ότι όλες οι αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής που έχουν ληφθεί στις συνεδριάσεις της 28ης  Μαρτίου 2017, της 07ης Απριλίου 2017 και της 26ης Απριλίου 2017, είναι ΑΚΥΡΕΣ.
ΑΚΥΡΕΣ είναι και όλες οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, που σχετίζονται με τις αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής.
Βεβαίως ΑΚΥΡΗ είναι και η πρόσκληση για την συνεδρίαση της 26 Μαΐου 2017 και ο μόνος λόγος που προσήλθαμε ήταν για να καταγγείλουμε  τις παρανομίες, να ζητήσουμε από τον κο Δήμαρχο να σταματήσει να παρανομεί και αποχωρήσαμε από την συνεδρίαση.
Επίσης δηλώσαμε ξεκάθαρα ότι θα καταγγείλουμε σε όλα τα αρμόδια όργανα τις παρανομίες ώστε να αποδοθούν κάθε είδους ευθύνες που υπάρχουν από την εφαρμογή και εκτέλεση άκυρων αποφάσεων.
Επιπλέον επισημαίναμε στο σύνολο των μελών της Οικονομικής Επιτροπής ότι με την συμμετοχή τους πλέον στις συνεδριάσεις του οργάνου γίνονται μέτοχοι των παρανομιών.
Ο κος Δήμαρχος αντί οποιασδήποτε άλλης απάντησης, επιβεβαιώνοντας το ήθος και τις αρχές που τον χαρακτηρίζουν, το μόνο που έπραξε κατά την αποχώρησή μας ήταν να μας στείλει στο ΔΙΆΒΟΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Την συμπεριφορά του και την τακτική του αυτή, την αφήνουμε στην κρίση του Γορτυνίων πολιτών και το μόνο που ζητάμε, επιδιώκουμε και δεν διαπραγματευόμαστε, είναι η τήρηση της νομιμότητας, όπως άλλωστε έχουμε ορκιστεί στο σύνταγμα και στην συνείδησή μας.


1.Απόστολος Αποστολόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γορτυνίας – Μέλος Οικονομικής Επιτροπής
Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας
2.Ευστάθιος Κούλης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γορτυνίας – Μέλος Οικονομικής Επιτροπής
Επικεφαλής Ελάσσονος  Μειοψηφίας
3.Πάϊκος Αναγνωστόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γορτυνίας – Μέλος Οικονομικής Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.