Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ - ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ'' ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.

Η ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ 1 ΧΡΟΝΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ
ΚΑΙ
ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ........



Αναμένεται σήμερα το πρωί, η απόφαση του ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, για τον Περιφερειάρχη και την θεματική αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, μετά την πρωτόδικη καταδικαστική από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας, σε ένα χρόνο φυλάκισης με αναστολή και ένα χρόνο στέρησης των πολιτικών τους δικαιωμάτων.
Η ποινή είχε επιβληθεί, μετά από μήνυση της εφημερίδας ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ'' της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία Μεσσηνιακής εφημερίδας, επειδή αμέσως μετά την εκλογή του στο αξίωμα, ο σουλτάνος του Μορέως την απέκλεισε από τις δημοσιεύσεις της Περιφέρειας, που ο νόμος ορίζει πως πρέπει να διανέμονται ισάριθμα σε όλο τον έντυπο τύπο.......
Οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης, ήσαν παροιμιώδεις.....των δε κατηγορουμένων ανεπανάληπτες, αφού , για μια ακόμα φορά, ακούσαμε ΔΗΜΟΣΙΑ, πως ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ......
ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ :
''ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ''
Εν αναμονή της απόφασης......ας προβληματιστούν και οι......ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ της Περιφέρειας......

Που ξέρουν ???
Μπορεί , αν προκύψουν αυτές υπαίτιες του προβλήματος......να μηνύονται αυτές εις το εξής......από τον κάθε αιτούντα το δίκιο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.