Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΦΙΡΜΑΝΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ !!!

ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΛΛΟΤΕ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΤΑΧΕΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!




































ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΩΣ ''ΣΟΥΛΤΑΝΟ'' .....ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΜΝΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ !!!

Με ιδιαίτερη έμφαση προς τους ''κακεντρεχείς'' αλλά και αρκετή χολή, δημοσιεύθηκε σε χρόνο ρεκόρ, το ''δελτίο τύπου''  του σουλτάνου του Μορέως, αντί άλλης απαντήσεως για την ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ απόφαση του ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, εις βάρος του, με την μετατροπή της ποινής σε 5 μήνες φυλάκισης με αναστολή και εξαφάνιση της ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (????)ΟΥΤΕ αυτό το δέχεται ο σουλτάνος μας.......Θα προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο τον Άρειο Πάγο, γιατί θεωρεί πως ......είναι θύμα εκβιασμού !!!
Και δηλώνει ορθά κοφτά πως  : ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΗ, ΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι να πει κανείς μπροστά σε τόση αλαζονεία.......και μάλιστα κατά της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ???
Την οποία κατά την απολογία του, δήλωνε με ιδιαίτερα ''σεμνοπρεπές ύφος''  πως την σέβεται και την τιμά απόλυτα ???
Μερικές από τις ατάκες της απολογίας του ακολουθούν :

'' ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΥΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ '' !!!!

''ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΠΩ, ΠΩΣ ΕΧΩ ΒΑΘΕΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ 
ΑΛΗΘΕΙΑΣ ''

'' ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ '' 
(αυτό δεν καταλάβαμε ΠΟΥ κόλλαγε, ως απολογία προς την έδρα.....γιατί ακούστηκε σαν απάντηση σε ''κάποιον'' που του είχε κάνει ''παρατήρηση'' ........την οποία όντως την είχε κάνει η υπογράφουσα ,στην περιβόητη συνέντευξη τύπου, που είχε δώσει ο ίδιος, μετά την πρωτόδικη απόφαση.......όπου και εξαγριώθηκε επιτιθέμενος με προσωπικές προσβολές και ιδιαίτερο θυμό !!! Απαντούσε στην ανύπαρκτη ερώτηση της έδρας άραγε.......ή σ΄ ΕΜΑΣ που βρισκόμασταν στην αίθουσα του ΕΦΕΤΕΙΟΥ ???)

Μετά τα ανωτέρω στην αίθουσα του Εφετείου........έρχεται το δημοσιευμένο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, να απαντήσει στον κάθε πολίτη και ψηφοφόρο του, περί του σεβασμού και της ''θέσης''  του σουλτάνου του.....απέναντι στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!!
Και η ΑΡΝΗΣΗ του να δεχτεί, την οποιαδήποτε ΠΟΙΝΗ ΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ !!!!!


''Σε όλους αυτούς που πίστευαν στην καταδίκη μου και προεξοφλούσαν την απομάκρυνση μου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου θέλω να δηλώσω ότι δεν εκβιάζομαι. Όσο είμαι Περιφερειάρχης δεν πρόκειται να πληρώσω τον λογαριασμό κανενός. Χρεοκοπημένοι και νεκροί, πολιτικά, κοινωνικά και επιχειρηματικά δεν πρόκειται να βρουν σωσίβιο όσες πιέσεις και αν ασκήσουν.
Σέβομαι τον θεσμό της Δικαιοσύνης όμως δεν αποδέχομαι καμιά μομφή, καμιά ποινή όσο μικρή και αν είναι. Θα ασκήσω αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο και είμαι βέβαιος ότι όπως κατέπεσε η απόφαση του Πρωτοδικείου έτσι θα καταπέσει και η απόφαση του Εφετείου.
Αντλούμε την δύναμη μας από τους Πολίτες και σε αυτούς απευθυνόμαστε, μετά την κατάρρευση μιας ακόμη σκευωρίας. Είμαι εδώ πιο δυνατός για να προστατεύσω το Δημόσιο συμφέρον και τον Πολιτικό Πολιτισμό που αποτελεί την μεγάλη μας παρακαταθήκη για την Πελοπόννησο ''. 
 Δελτίο Τύπου

ΕΔΩ θέλουμε να παραθέσουμε και την τελευταία τροποποίηση του Νόμου, για τις ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ποινές των αιρετών μετά από καταδικαστικές αποφάσεις :

(Με τον πρόσφατο ν.4368/16 τροποποιήθηκε το καθεστώς το σχετικό με την αντιμετώπιση των αιρετών που κατηγορούνται για πλημμελήματα ή κακουργήματα.  )
Την ανωτέρω ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ του νόμου περί των ΠΟΙΝΩΝ σε ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΚΤΑΔΙΚΗ.........την έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ !!!!!!!ΤΟ 2016 !!!!!!!
Καθένας έχει βάσει του νόμου, το δικαίωμα να προσφύγει μέχρι τον ανώτατο βαθμό της Δικαιοσύνης, αν κρίνει πως κάτι δεν πήγε καλά σε μια απόφαση εις βάρος του......
ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ''ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ''.......ξεπερνάει τα όρια κάθε ανοχής και αλαζονείας......
Δηλαδή ΠΩΣ εννοεί ο περιφερειάρχης τον ΣΕΒΑΣΜΟ προς την Δικαιοσύνη, όταν προεξοφλεί πως θα ''ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ '' και η απόφαση του Εφετείου ???
Τι υπαινίσσεται με αυτή τη δήλωση, πριν στεγνώσει το μελάνι της αναγραφής της απόφασης του Εφετείου ???
Πως δεν θεωρεί αποδεκτή την απόφαση ???
Πως δεν πιστεύει στην δίκαιη δίκη ???
Πως δεν έχει ο ίδιος και οι αποφάσεις του, υποταγή στους Νόμους του Κράτους ???
Τι θα πει '' ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΜΦΗ , ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ '' ???
Τι εννοεί πως ''ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ''.......όταν ο ίδιος ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ???
Με μικρότερη ποινή μεν.......αλλά ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ !!!

Τελικά χρειαζόμαστε λεξικό ιδιότυπων εννοιών, για να παρακολουθήσουμε τις ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ του σουλτάνου μας !!! Για να χρησιμοποιήσουμε κι εμείς το αγαπημένο του ουσιαστικό !!!
Όπως και νά ' χει πάντως, είναι η πρώτη φορά, που η χώρα έχει ΑΙΡΕΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ με ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΦΕΤΕΙΟΥ, στον θώκο του.......
Και με θυμό και αναίδεια προς την Δικαιοσύνη, που κατά τα άλλα ......''σέβεται'' !!

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΣΟ :





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.