Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ !!! ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ !!!

Ο.....ΜΑΟΪΚΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ,
ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΩΣ ΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ κ. ΣΟΦΙΑ ΛΟΥΤΣΙΟΥ !!!!
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ''ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ''  ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ .......ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΜΠΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ......
ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ Ή ΑΠΗΛΑΥΣΕ , ΕΜΜΙΣΘΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ........























ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΩΣ ''ΣΟΥΛΤΑΝΟ'' .....ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΜΝΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ !!!

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ........ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ
Προσελήφθη και η σύζυγος του ''αδερφού'' των Πελοποννησίων, στη ''φάμπρικα'' της Περιφέρειας Πελοποννήσου !!!
Μιλάμε φυσικά για την κ. Σοφία Λουτσίου, σύζυγο του ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ , ιατρό του ΕΣΥ στο επάγγελμα , αφανή - κατά γενική ομολογία - από τα πολιτικά δρώμενα, τουλάχιστον όχι μπροστά στις κάμερες .......
Σχεδόν στη μέση της πρώτης θητείας του λοιπόν........ο αυτοκράτορας ή σουλτάνος του Μορέως  κ. ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ, ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ  !!!

ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ......ΩΣ ΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ !!!

Και μάλιστα στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ !!!
Εκεί στο λίκνο του ''αντάρτη'' κυρίου ΚΑΜΠΟΣΟΥ , δίπλα στον εκλεκτό αντιπεριφερειάρχη του σουλτάνου τον κ. Τάσο Χειβιδόπουλο !!!
Αυτό το σενάριο, ομολογούμε πως ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ !!!
Σήμερα πληροφορηθήκαμε, πως στο σουλτανάτο, υπήρξαν και ΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΣΥ........ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ.........ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ , ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ......

ΔΕΙΤΕ :



ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ που διαπιστώνει καθένας εδώ, είναι πως οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχουν τον δικό τους ΕΛΕΓΚΤΗ ΙΑΤΡΟ, ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ........ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και υπάγονται στον έλεγχο που υφίστανται όλοι οι συνάδελφοί τους στον ΟΠΑΔ !!!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ???
Έχουν κάτι ιδιαίτερο οι υπάλληλοι της Περιφέρειας ή με αυτό τον τρόπο βολεύονται μερικοί υμέτεροι του ιατρικού χώρου......κι έτσι ''βολεύτηκε'' και η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ???
Εννοούμε πως δεν αναγκάστηκε να παραμείνει στη θέση της στο ΕΣΥ , που από όσο γνωρίζουμε ήταν στην περιοχή της ΑΤΤΙΚΗΣ, την ώρα που ο αξιότιμος κ. σύζυγός της εστέφθη πρώτος τη τάξει στην αιρετή Περιφέρεια της Πελοποννήσου !!!
Ακόμα κι αν υποθέσουμε πως υπήρξε ανάγκη ξεχωριστή για την περιφέρειά μας, να προσλάβει γιατρούς του ΕΣΥ, για τους υπαλλήλους της......( λες και έχουν ειδικά και εξαιρετικά προσόντα περίθαλψησ !!!) ΔΕΝ καταλαβαίνουμε από ΠΟΥ προκύπτει ο διορισμός της ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ  ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ, σαν ιατρού της Περιφέρειας και του ΕΣΥ, και στην Αργολίδα.....όταν ΔΕΝ υπηρετούσε ποτέ στην Πελοπόννησο, από όσα πολύ καλά γνωρίζουμε ........ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ !!!
Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΑΤΟΥΛΗ.....ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.....ΣΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ !!!
Θα τον αναζητήσουμε όμως και θα σας τον δημοσιεύσουμε σύντομα !!!

ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ.......ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ !!!
ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΤΕΣ .....ΕΙΤΕ ΩΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ , ΕΙΤΕ ΩΣ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ......

Ο αμίμητος πάτερ φαμίλιας πάντως......ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ !!!

ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ......ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!!!

Ας θυμηθούμε επίσης πως :

Το 2011 προσέλαβε την κόρη του ως ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ !!!!
ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ :











Κι ο μισθός της :






ΚΙ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ....ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ :




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.