Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑ ΠΟΙΟΣ ......Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ??? ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΙΤΗΣ ???

ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΕΛΑΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ.....
ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ......ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ !!!
ΓΙΑ ΝΑ ''ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ''  Ή ΝΑ ''ΜΟΧΛΕΥΣΕΙ'' ΠΑΚΤΩΛΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ - ΤΑΧΑ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΗΝ !!!



























Πανικός έχει ενσκήψει στους χώρους της δημοσιογραφικής ομάδας της Πελοποννήσου, με την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της νέας ΜΚΟ που έφτιαξε ο σουλτάνος με την κυρία θεματικη΄, σε χρόνο dt, για να διαχειριστούν με το ξεκίνημα 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΕΥΡΩ ........ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ !!!



























Ζητούν όπως σας γράψαμε ΜΗΧΑΝΙΚΟ.....ΛΟΓΙΣΤΗ.....ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ !!!!
Όλοι συζητούν για ενα και μοναδικό συγκεκριμένο όνομα, γνωστό τοις πάσι για τις αιλουροειδείς κινήσεις του, στον χώρο της πολιτικής και όχι μόνο !!!
Κανένας δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, να του πάρει πόστο, που θέλησε να κατακτήσει, ακόμα κι αν ήταν αντίθετος πολιτικά, ο μέντορας ......
Για να δούμε του έχουν στρώσει κι εδώ χαλί για να περάσει .....
Τότε θα του αραδιάσουμε κι εμείς τα προσόντα του, σαν επινίκια , αφού του δημοσιεύσουμε ένα συνοπτικό οδοιπορικό καριέρας !!!
Μέχρι να ακουστεί και επισήμως η πρόσληψη, περιμένουμε με αγωνία (!!!) την επόμενη ''καταξίωση'' του ατόμου .....
Όσο για το νέο καζάνι εκατομμυρίων ευρώ, που ετοιμάζονται να ''διαχειριστούν για την .....''ανάπτυξη'' των ιθαγενών , τα πάντα είναι καρμπόν των ΕΣΠΑ !!!

ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ .....ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΖΙΚΟΥΣ......ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΩΝ.....

Φυσικά και διακηρύσσουν πως είναι για την ......''ΑΝΑΠΤΥΞΗ'' της Πελοποννήσου, αλλά από πείρα όλοι γνωρίζουμε πως είναι για ΜΕΛΕΤΕΣ ( που είναι το νέο εμπνευσμένο σχέδιο απορρόφησης τεραστίων κονδυλίων ....ακόμα και ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΡΓΟΥ π.χ. σκουπιδοϊστορίες !!!) και φυσικά για ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ  τοιαύτες !!!


Αναμένουμε με αγωνία τον ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ......της νέας έμπνευσης του σουλτάνου !!!
Και αγωνιούμε να δούμε αν θα καταφέρει να ''μεγαλουργήσει'' και στην Α.Ε. όπως σε όλα τα πόστα που έχει ω ς τώρα αναλάβει !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.