Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΑΛΛΑΞΟΦΙΛΙΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑΞΟΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ !!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΣΕ 5ΜΗΝΗ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ , ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ.......ΟΠΟΥ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ''ΦΙΛΙΑΣ'' ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !!!
ΤΟΝ ''ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ''  ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ !!!
ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ !!!





























ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΩΣ ''ΣΟΥΛΤΑΝΟ'' .....ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΜΝΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ !!!

Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Η ΑΥΓΗ, διαβάζουμε το σχόλιο κάτω από την φωτογραφία, που δείχνει ανέμελο και αεράτο τον σουλτάνο του Μορέως, σε ''θερμή''  χειραψία με τον πρωθυπουργό, 3 μόλις ώρες μετά την καμπάνα της 5μηνης ΠΟΙΝΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, που του επέβαλε το Τριμελές ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ......
Η συνάντηση με τους 13 Περιφερειάρχες, είχε συγκληθεί από τον ίδιο τον πρωθυπουργό στο ΜΑΞΙΜΟΥ και για τον αριστοτέχνη και δημοσιοσχεσίτη σουλτάνο της Πελοποννήσου, ήταν ό,τι του χρειαζόταν, για να κερδίσει τις εντυπώσεις των πολιτών, και ψηφοφόρων του, που ΔΕΝ ξέρουν πια σε ποιο χώρο ανήκει ή.......προσβλέπει !!!
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ......
ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.......
Θυμίζουμε στους Πελοποννησίους αλλά και στους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.......
ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΕΦΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ......ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ......
ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΤΟΚ......
ΚΑΙ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΟΥΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΝΔ......ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ .......
Διαβάζουμε λοιπόν στον enikos.gr το 2013 :

http://www.enikos.gr/politics/119763/tatoulispolitikos-ergolavos-o-tsipras


ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ :

Τατούλης:Πολιτικός εργολάβος ο Τσίπρας
Δριμύτατη επίθεση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
Ο κ. Τατούλης αναφερόμενος στα δημόσια έργα και τα έργα υποδομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου δήλωσε: «Εσείς, οι του ΣΥΡΙΖΑ, είστε απλώς μια χίμαιρα που στηρίζεται πάνω στα πιο ακραία πολιτικά φαινόμενα που συντάραξαν την χώρα. Ο Γκέμπελς πέθανε, αλλά ο γκεμπελισμός ζει και εκφράζεται από τους πολιτικούς ερμαφρόδιτους του συστήματος, τα βαρίδια του συστήματος, που απλά δεν θέλουν να γίνει τίποτε απολύτως, γιατί φοβούνται τη δημιουργία και την πρόοδο. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πολιτική δύναμη που στηρίζεται στις πιο ακραίες δυνάμεις της οπισθοδρόμησης και της συντήρησης. Τα δύο άκρα ταυτίζονται σε αυτό: και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».
ΚΙ ΑΚΟΜΑ :
Συνεχίζοντας ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κατέληξε: '' Εσείς, ο ΣΥΡΙΖΑ είστε εδώ με ένα μόνο ενδιαφέρον: να σας «κάτσει» η εξουσία για να την λεηλατήσετε. Δεν είστε τίποτε καινούριο. Είστε απλά και μόνο το παλιό. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε δημιουργικό για την χώρα. Διότι είστε βαθιά χωμένοι κάτω από το τραπέζι. Και είστε απόλυτα μπερδεμένοι. Δεν σας ξέρουν ακόμη οι πολίτες. Αλλά στην Πελοπόννησο δεν μπορείτε να πετύχετε τίποτε. Κι αυτό σας τρομάζει. Σας ακούω συχνά πυκνά να μιλάτε για τα δημόσια έργα. Ευθέως σας το λέω: εσείς είστε πίσω από τα συμφέροντα των εργολάβων και των τραπεζιτών. ''
Μετά από όλα αυτά.....εμείς αναφωνούμε :

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ !!!!
ΕΛΕΟΣ ..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.