Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ''ΤΑΠ ΤοΚ '' ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΦΣΦΑΛΙΖΕΙ ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.,....ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΜΑΤΑ !!!

ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ??? ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.......ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΗΓΕΣ !!!!
ΚΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ !!!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ????
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ......ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΗ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΔ !!!
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ !!!


ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΩΣ ''ΣΟΥΛΤΑΝΟ'' .....ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΜΝΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ !!!

ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΗΓΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ....ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ........
ΔΕΥΤΕΡΗ ''ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.''.......

 Από καιρό σας είχαμε ενημερώσει, πως το σουλτανάτο του Μορέως, ετοίμασε άρον άρον, σε μια συνεδρίαση του ΠΕΣΥΠ και ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ , ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ και ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ του, ψήφισε την ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , που απαίτησε η κυρία θεματική, ως ΕΠΕΙΓΟΝ ΘΕΜΑ......
Αυτό συνέβη τον Δεκέμβριο του 2016......
Τον Ιανουάριο, είχαν κιόλας έτοιμη την εταιρεία !!!!
Με τα πρόσωπα που σας είχαμε ανακοινώσει από τότε.,,......
Τον κύριο BRAVA , ως διευθύνοντα σύμβουλο........πρώην ακόλουθο και υποστηρικτή του βουλευτή Κώστα Βλάση ( αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιούσε πάντα ο Πέτρος.......την αποδυνάμωση των αντιπάλων του !!!) αλλά και με σημαίνοντα έμπιστο ακόλουθο του πρώην δημάρχου Τρίπολης........ως μέλος, τον κ. Μπάλλο !!!
Στο καταστατικό ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝ.......ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ !!!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ???
Για να μη δούμε - ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ....ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ - ΑΝ έχουν εξασφαλίσει μηνιάτικο και ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ (!!!) οι κύριοι του προεδρείου και τα μέλη της ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ?????
Δηλαδή ΑΝ παίρνουν μισθό.....ο σουλτάνος μας, θα έχει στο τέλος της καριέρας του, να λαμβάνει από πεντακόσιες μεριές ??? Και ως ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ??? ΚΑΙ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ??? ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ???
ΒΡΕ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ !!!
Κι ο κύριος Μπάλλος ???
Εξασφαλίζει την άνετη βιωσιμότητά του, σε καιρό κρίσεως ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΚΗΣ ......με παχυλά ανταποδοτικά οφέλη ????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ
Και ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΙΟΙ συμμετέχουν ως ιδρυτικά μέλη......ΠΟΙΟΙ έχουν θέσεις κλειδιά και ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ !!!
Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ
ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ !!!!

ΟΡΙΖΕΤΑΙ (!!!!!!!!!!!!!) ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ........ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ......

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ..........ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ !!!!!!!!!!!!












Για κάποιον περίεργο λόγο .....λείπει από τους ΕΤΑΙΡΟΥΣ.......Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.......που τον είχε ανακοινώσει στο ΠΕΣΥΠ η κυρία θεματική !!!
ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.....ΠΟΥ ΤΟΤΕ - ΣΤΟ ΠΕΣΥΠ - ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝ......
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ????

Τελευταίες πληροφορίες μας απόλυτα ασφαλείς.....θέλουν την μοναδική κυρία του Δ.Σ. της ΤΑΠΤοΚ Α.Ε. να σχετίζεται στενά επαγγελματικά, με τον αντιπρόεδρο της ΝΕΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ ........ 
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ...........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.