Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ !!! ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ Η ''ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ'' ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ???


ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ 2017, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ !!!
 ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ !!! ΓΙΑΤΙ ???
ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ......ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ !!!
ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ !!!


























Τελικά οι εξαγγελίες οι προεκλογικές του κυρίου δημάρχου Γορτυνίας, περί ήθους, διαφάνειας κτλ κτλ......δεν φαίνεται να ήταν τόσο επί της ουσίας, όσο για την επικοινωνιακή πολιτική της υποψηφιότητάς του, μελετημένες !!!
Γιατί οι αποφάσεις του στον Δήμο , έχουν φέρει πολλές φορές την κατάσταση εκτός ελέγχου, είτε με το θέμα των σκουπιδιών που ταλανίζει την περιοχή επί μήνες, είτε με την διαδοχή του αποβιώσαντος αντιδημάρχου και την ψηφοφορία με ''αλχημείες''.......που του την έκρινε ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ !!!
Επισημαίνεται πως, ΔΕΝ αναρτούν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ έγκαιρα τις αποφάσεις......ΔΕΝ τηρούν τις ημερομηνιακές δεσμεύσεις του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, γενικώς........ΔΕΝ !!!
Γενικώς ο κ. δήμαρχος αποφασίζει και πράττει, χωρίς να λαμβάνει υπ΄ όψη πως είναι απλά διαχειριστής της εξουσίας που του ανέθεσε ο λαός της Γορτυνίας και πως οφείλει να τηρεί την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ χωρίς παρεκκλίσεις και χωρίς αυτενέργειες για το συμφέρον των ευνοουμένων του.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ :



ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ  ??????


ΓΙΑΤΙ ???????
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΒΑΙΝΟΥΝ ΕΩΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΧΟΥΝ ΟΣΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ......ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ?????

Αφού η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ περιφέρεια, κρίνει ΠΑΡΑΝΟΜΗ την απόφαση της διαδοχής του αποβιώσαντος αντιδημάρχου, με τα τερτίπια του κυρίου δημάρχου....
Αφού κρίνεται ΠΑΡΑΝΟΜΗ και η ''διαγραφή'' του κ.ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΥ από τον κ. δήμαρχο.......
Αφού όλες οι μετέπειτα πράξεις και αποφάσεις του Δ.Σ. του Δήμου Γορτυνίας, έγιναν με υπόβαθρο τις ανωτέρω ΚΑΥΡΩΘΕΙΣΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.......
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ......ΟΣΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 , που συνέβησαν οι.....ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ......
ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ???
Προς ΤΙ όλη αυτή η ανακατωσούρα στο δήμο, με αποφάσεις που ΔΕΝ στέλνετε εγκαίρως να ελεγχθούν και πάνω σ΄ αυτές στηρίζετε επόμενες και το αλαλούμ γίνεται πανάκεια δτον δήμο σας ???
ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ''ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ'' ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ???
Ή μήπως εξυπηρετεί ???
Μήπως τελικά όλα ήσαν προάγγελοι της ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ, ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Ο ΟΨΙΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΨΙΓΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΙΤΗΣ......κ ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ,......ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΝΟΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ???
Αφού δεχθήκατε να κάνετε αντί για ΑΝΑΘΕΣΗ μετά από 2 άγονους διαγωνισμούς........πλειοδοσία με τον εκπρόσωπο του εντεταλμένου υποψηφίου ξενοδόχου ???
Ετσι δεν είναι κύριε δήμαρχε ???
Άλλον είχατε αποφασίσει στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ , πως έβγαλε ο άγονος διαγωνισμός ως υποψήφιο να αναλάβει το ξενοδοχείο κι ΑΛΛΑ πράξατε στο Δ.Σ. !!!
Εκεί αρχίσατε το ''τάξε μου για να σου δώσω'' με τον εκπρόσωπο του πρώην υπουργού της Ν.Δ. και ανατρέψατε τα πάντα προκειμένου να τον αναγάγετε σε ......''πλειοδότη'' λες και κάνατε πλειστηριασμό !!!!!!!!
Α......
Υπήρξε κι εκείνη η επίδειξη του.....''προσυμφώνου''  της ένταξης του ξενοδοχείου στο ΕΣΠΑ, από τον εκπρόσωπο του ξενοδόχου Άρη !!!!!
ΜΕ ΤΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ???
Είχε το ξενοδοχείο και έφτιαξε φάκελο ???
Ή ήσαν όλα μια καλοστημένη φαρσοκωμωδία για το πόπολο ???
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΩΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΙΣΙΜΗ ΤΩΡΑ ....ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ.......ΠΩΣ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. κ. ΔΗΜΑΡΧΕ !!!
Στον αέρα και η ανάθεση του ξενοδοχείου στον κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο.....αφού έγιναν όλα, με υπάρχουσες τις χαρακτηρισθείσες ως ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ......από τον ΕΛΕΓΚΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ???
Τι σκοπό εξυπηρετεί αυτό το μπάχαλο στον Δήμο Γορτυνίας, αν δεν είναι μόνο για να προωθηθεί η παρανομία ???
Και ποιους λόγους έχει η δημοτική αρχή, να υφίσταται τέτοιες πιέσεις από τον καθένα - ακόμα  κι αν είναι ή ήταν εκλεκτό παιδί ενός κόμματος - και να εκθέτει πολίτες και τον ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΙΡΕΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α' ΒΑΘΜΟΥ, σε τέτοιες υποβιβαστικές αποφάσεις ???
Αναμένουμε τις εξελίξεις
ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ......''ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ''  ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.