Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ !!!

ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.....ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ .....ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ !!!
ΤΑ ''ΒΑΖΕΙ''  ΟΛΑ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ, ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ .......
ΠΛΗΡΩΝΕΙ 2 ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΤΟΥ SUPER TV κ. Θ. ΚΑΠΠΟ !!!
ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ???







ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΦΟΡΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ......ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΥ  ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ !!!
Η δικαστική διαμάχη του ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ και του καναλάρχη του tv Super, K. Θύμιου Κάππου, από τη μήνυση που έκανε ο περιφερειάρχης, κατά του δεύτερου, για συκοφαντική δυσφήμιση, ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ (!!!)  έχει οδηγηθεί στο ΣτΕ από τον κ. ΚΑΠΠΟ !!!
Για να αναιρεθεί το ελάχιστο ποινής που έχει απομείνει, μετά το Εφετείο......σχετικά με την ''εξύβριση'' δια της λέξεως .....''μποναμάς''.......
Η εκδίκαση γίνεται αύριο.
Η αμοιβή των δικηγόρων του περιφερειάρχη, είναι ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ Η ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ.....ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΨΑΝ ΖΗΤΗΜΑ ΕΞ ΑΥΤΗΣ !!!
ΟΜΩΣ
Η κυρία θεματική ανέλαβε να κάνει ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ στις τσέπες του εκλεκτού της πολιτικού μέντορα, για να μην ενοχληθεί από το έξοδο του ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣτΕ που είναι αρκετά ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ομολογουμένως !!!
Πήρε απόφαση τον Μάϊο , να διατεθεί πίστωση, για την αμοιβή των δικηγόρων του ΤΑΤΟΥΛΗ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ Θ. ΚΑΠΠΟΥ !!!
ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ :



\
Παρατηρούμε πως στην απόφαση, αναφέρει λεπτομερώς πως πρόκειται για ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΠΟΥ !!!!!

ΑΛΛΑ

ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.....ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ....
ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΩΣ ''ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ .....'' !!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ :

ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ :
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι ΠΩΣ ψηφίζουν τα θέματα ????
ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ???
ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ???

Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΠΡΑΤΟΥΝ ???

ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ???

ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ???

ΔΙΟΤΙ :
Σήμερα πληροφορηθήκαμε, πως ο καναλάρχης υπέβαλε ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ  ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
 κατά της απόφασης αυτής της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ επειδή ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ , ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ .......ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟ .......
Αυτό σημαίνει, πως ΔΕΝ δικαιούται ΚΑΝΕΝΑΣ στην επικράτεια του σουλτανάτου, να προβεί σε ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ανάλογου ποσού και ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, των 2 δικηγόρων του σουλτάνου !!!
Τουλάχιστον μέχρι να αποφανθεί ο ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ Γ.Γ. !!!
ΑΝ το κάνει κάποιος θα φέρει ακεραία την ευθύνη, μαζί με όλα όσα αυτό συνεπάγεται.....
Επίσης το ερώτημα που βασανίζει εμάς και τους αναγνώστες μας, είναι η ομογενοποιημένη στάση των περιφερειακών συμβούλων της πλειοψηφίας.......
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ''ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΜΕΝΑ'' ???
ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ???
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥΣ......ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ !!!
ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ....ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .....
Όπως και νά ΄χει, καλό θα είναι να βάλει το ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ καμιά φορά και ο σουλτάνος, ειδικά όταν πρόκειται να πληρώσει τα αποτελέσματα 
της δικής του ''ΕΜΜΟΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΜΑΝΙΑΣ'' !!!!!!!!!

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ - ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ......
ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.....ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ !!!!

ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ???????????






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.