Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΑΝΤΕΓΚΛΗΣΕΩΝ ΤΑΤΟΥΛΗ - ΚΑΜΠΟΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΥΣ !!! Ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ !!!

ΜΑΧΗ ΜΕΣΩ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ !!!
ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΚΑΜΠΟΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.......ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ !!!




























ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΩΣ ''ΣΟΥΛΤΑΝΟ'' ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΚΑΜΠΟΣΟ .....ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΜΝΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ !!!

Με δελτίο Τύπου για τα αναπτυξιακά έργα στον Δήμο Άργους επέλεξε να επιτεθεί εμμέσως πλην σαφώς, στον δήμαρχο του Άργους Μυκηνών, ο ''σουλτάνος '' του Μορέως, για ακόμα μία φορά.

Με τη σειρά του, δήμαρχος Άργους Μυκηνών με ένα καυστικό δελτίο Τύπου απαντά στη δήλωση του σουτλτάνου, το οποίο είχε τίτλο
«Τη σφραγίδα Πέτρου Τατούλη φέρουν τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα του Δήμου Άργους – Μυκηνών» !!!!!
Από τα δηλωθέντα εκατέρωθεν, αποδεικνύεται πως λαμβάνει χώρα μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ με το πρόσχημα των έργων ανάπλασης και υπόβαθρο την ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .......επειδή ο κ. ΚΑΜΠΟΣΟΣ , δεν έχει δηλώσει ευπειθέστατος.....στις βουλές του σουλτάνου και της ΤΕΡΝΑ !!!!

 Δελτίο Τύπου Περιφέρειας .......

''Με ικανοποίηση υποδεχθήκαμε την πολυτελή έκδοση του απολογισμού των τελευταίων έξι ετών του Δημάρχου Άργους - Μυκηνών, σημείο αναφοράς του οποίου είναι τρία κυρίως μεγάλα αναπτυξιακά έργα, τα οποία φέρουν την προσωπική σφραγίδα του Πέτρου Τατούλη, κάτι το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες.
Τα έργα αυτά, εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, απ΄ όπου και χρηματοδοτήθηκαν, με προσωπική ευθύνη και πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
Η παράλειψη αναφοράς ότι το έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο από πόρους του ΠΕΠ Πελοποννήσου, όπως γνωρίζει ο φίλος Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, παραβαίνει τους κανόνες δημοσιότητας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στα ίδια τα έργα. Περιμένουμε άμεσα να προβεί στις απαραίτητες διορθώσεις, διαφορετικά δίνει το δικαίωμα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή να απαιτήσει την επιστροφή των χρημάτων που δαπανήθηκαν για τα έργα αυτά, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πρόβλημα στο νέο πρόγραμμα της Περιφέρειας.
Συγκεκριμένα, το μεγάλο έργο της αστικής ανάπλασης του Άργους εντάχθηκε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στο πρόγραμμα της Περιφέρειας το Νοέμβριο του 2013 με συνολικούς πόρους 7,3 εκατομμύρια ευρώ. Προκειμένου να υλοποιηθεί, αφενός, διπλασίασε τον αρχικό του προϋπολογισμό πληρώνοντας ακόμη και τη μελέτη, αφετέρου, ενέκρινε επιπλέον συμπληρωματική σύμβαση, και όλα αυτά μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις του ίδιου του Περιφερειάρχη με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και τον κ. Δήμαρχο.
Σε ότι αφορά τα σχολεία Ινάχου και Κουτσοποδίου, και τα δύο έχουν επίσης χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια και το μεν πρώτο, το οποίο εντάχθηκε το Φεβρουάριο του 2013 με προϋπολογισμό 3,1 εκατομμύρια ευρώ έχει αποδοθεί στους πολίτες, το δε δεύτερο, το οποίο εντάχθηκε το Νοέμβριο του 2012 με προϋπολογισμό 2,8 εκατομμύρια ευρώ έχει ολοκληρωθεί και πολύ σύντομα αναμένονται τα εγκαίνιά του.''
ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ.......ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙ ΜΕΣΩ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.......Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ ......

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ κ. ΚΑΜΠΟΣΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ :



Δήλωση Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου :

''Με μεγάλη έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση της Περιφέρειας όπου ο ίδιος ο Περιφερειάρχης δηλώνει πως  3 έργα φέρουν την υπογραφή του. Σαφέστατα ο Περιφερειάρχης προσπαθεί να οικειοποιηθεί το έργο της Ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου του Άργους,το σχολείο Ινάχου και το σχολείο Κουτσοποδίου. Οφείλω να θέσω το ζήτημα στην πραγματική του βάση, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες και παιχνίδια εντυπώσεων. Είκοσι έξι (26) Δήμοι ανήκουν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και έγιναν μόνο έξι (6) αναπλάσεις! Αυτό από μόνο του αποδεικνύει πως δεν είχαν όλοι οι Δήμοι την δυνατότητα να αναλάβουν ένα τέτοιο έργο. Άλλωστε τα χρήματα για την ανάπλαση του Άργους ήταν δεσμευμένα από το 2007, όταν ο φίλος Πέτρος δεν ήταν Περιφερειάρχης. Όσο για τα σχολεία Ινάχου και Κουτσοποδίου η Περιφέρεια δεν έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει σχολεία καθώς αυτός είναι ρόλος της Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού,δλδ του Δήμου. Ο ρόλος της Περιφέρειας (μάλιστα όχι της Περιφέρειας αλλά της διαχειριστικής αρχής)  σε αυτά τα έργα υπήρξε  διεκπεραιωτικός καθώς οι υπηρεσίες του δήμου εργάστηκαν για την υλοποίηση των παραπάνω έργων. Τα όσα είπε ο φίλος Περιφερειάρχης στην  ανακοίνωση του μου θυμίζουν τους τραπεζίτες οι οποίοι οικειοποιούνται τις αποζημιώσεις, με ευρωπαϊκά χρήματα, που δίνουν στους αγρότες για ζημιές που έχουν υποστεί.
Φίλε Πέτρο ξέρουμε και οι δυο , αλλά και όλος ο κόσμος , πως η επίθεση σου αυτή δεν είναι για την «ταμπέλα» των έργων αλλά:
για την άρνηση μου να συμπορευθώ με την ΤΕΡΝΑ
για την άρνηση μου να επιβαρύνω του δημότες μου με υπέρογκα ποσά για την διαχείριση των απορριμμάτων
για την άρνηση μου να μην δεσμεύσω τους δημότες να πληρώνουν για 30 χρόνια
για την επιλογή μου να ακολουθήσω την ενδιάμεση διαχείριση των απορριμμάτων με 40ευρώ τον τόνο αντί 120 ευρώ τον τόνο της δικής σου λύσης, φίλε κ. Περιφερειάρχη.
Δηλώνω απερίφραστα πως ούτε ως Δημήτρης Καμπόσος, ούτε ως Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, ούτε ως Πρόεδρος των Δημάρχων της Πελοποννήσου πρόκειται ποτέ να προσυπογράψω συμφωνίες που περνάνε την θηλιά στον λαιμό στον ελληνικό λαό.
Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του φίλε Πέτρο .

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΝ 2 ΑΝΔΡΩΝ....ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΜΠΟΣΟΥ ΠΕΡΙ.....''ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ'' (δείτε το βίντεο στην αρχή του !!!!!!!) :

ΝΕΩΤΕΡΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ......ΔΙΑ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.....ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ......''ΚΑΤΙΝΙΕΣ''  ΤΟΥ κ ΚΑΜΠΟΣΟΥ !!!
Τέλος δεν έχει το ξεκατίνιασμα πάντως.......

Διαβάστε το νέο ανακοινωθέν :


''Η Περιφέρεια Πελοποννήσου από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη διαχείριση και εκτέλεση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων είχε ένα και μοναδικό στόχο. Να μεγιστοποιήσει το διαθέσιμο προϋπολογισμό και να εξασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις για να εκτελεστεί στην Πελοπόννησο το μεγαλύτερο πρόγραμμα δημοσίων έργων όλων των εποχών.
Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα δημοπρατήσει και ποιος θα επιβλέψει. Μοναδικό μας ενδιαφέρον αποτελεί η ανάπτυξη της Περιφερειακής Οικονομίας σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, με βάση τη χρηστή δημοσιονομική διαχείριση και, κυρίως, τα οφέλη που εν τέλει θα καρπωθεί ο κάθε πολίτης.
Αυτό το γιγαντιαίο πρόγραμμα που έχει κατά πολύ ξεπεράσει το 1.5 δισ. ευρώ έχει την σφραγίδα του Πέτρου Τατούλη. 

Ο κ. Καμπόσος, αντί να εκτιμήσει και να αξιοποιήσει στο μέγιστο τη δυνατότητα που του δώσαμε, να χρηματοδοτήσει έργα στον Δήμο του, περιφερόμενος στα κανάλια αναπτύσσει μια ιδιαίτερα κοντόφθαλμη και «κατινίστικη» ρητορική, που προσβάλει το θεσμό που εκπροσωπεί, αλλά και τους πολίτες του Δήμου του. Τον Πέτρο Τατούλη δεν τον αγγίζει.''
ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.