Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!! Η ''ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ'' ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ !!!



ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΒΡΑΖΕ ΣΑΝ ΚΑΖΑΝΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠ' ΑΚΡΗ Σ΄ ΑΚΡΗ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ......ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ.....
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΣΤΕΦΑΝΙΑ .......ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!!

ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ .......

https://www.facebook.com/RTnews/videos/10155499967824411/?autoplay_reason=all_page_organic_allowed&video_container_type=4&video_creator_product_type=0&app_id=273465416184080&live_video_guests=0




ΤΟΡΙΝΟ



Συγκρούσεις αστυνομικών με ακροαριστερούς και αναρχικούς διαδηλωτές σημειώθηκαν στο Τορίνο, λίγο πριν την εκδήλωση των τριών μεγαλύτερων ιταλικών συνδικάτων για την Πρωτομαγιά. Οι διαδηλωτές ήθελαν να φτάσουν στην πλατεία όπου είχε οργανωθεί ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς από τα τρία ιταλικά συνδικάτα Cgil, Cisl και U


ΠΑΡΙΣΙ

AP Photo/Kamil Zihnioglu
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις μεταξύ νεαρών κουκουλοφόρων και ανδρών των δυνάμεων ασφαλείας στο Παρίσι, στο περιθώριο των κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά, έξι ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.


ΜΑΔΡΙΤΗ

AP Photo/Paul White

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στη Μαδρίτη με σκοπό να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων και να καταγγείλουν τη διαφθορά, στο πλαίσιο των εορτασμών της εργατικής Πρωτομαγιάς στην Ισπανία.


ΚΑΙ ΣΤΗ .....ΜΟΣΧΑ

AP Photo/Alexander Zemlianichenko


Περίπου ενάμισι εκατομμύριο Ρώσοι διαδήλωσαν σήμερα στο κέντρο της Μόσχας για την Εργατική Πρωτομαγιά, και η συμμετοχή ήταν πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, σύμφωνα με την αστυνομία στη ρωσική πρωτεύουσα.

"Σχεδόν 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι διαδήλωσαν για την Πρωτομαγιά", αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Κάτω από έναν ηλιόλουστο ουρανό, οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία στην Κόκκινη Πλατεία, υψώνοντας σημαίες και μπαλόνια κάτω από τα τείχη του Κρεμλίνου. Το 2016 και το 2015, μόνο 100.000 άνθρωποι είχαν μετάσχει σε αυτή τη μεγάλη πορεία της Μόσχας, σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ.........ΕΛΛΑΔΑ 





Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, η Νάντια Βαλαβάνη και άλλα μέλη της ΛΑΕ προσπάθησαν να μπουν στο Χίλτον, αλλά τους σταμάτησαν τα ΜΑΤ.
Υπενθυμίζεται πως η πορεία της ΛΑΕ καθώς και το μπλοκ παλαιστινιακών φορέων ξεκίνησαν από το κέντρο με προορισμό την πρεσβεία του Ισραήλ. 
Ο κ. Λαφαζάνης σε δηλώσεις του επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας «από εδώ κυβερνάται η χώρα, όχι από το Μαξίμου. Από το Χίλτον κυβερνούν τη χώρα. Είναι μία χούντα, μία δικτατορία. Το Χίλτον πρέπει να αποδοθεί στον ελληνικό λαό και όχι στην Τρόικα. Εδώ η Τρόικα επιβάλλει στην προδοτική κυβέρνηση το 4ο Μνημόνιο. Θα είναι η καταστροφή της χώρας».
«Τιμάμε την Πρωτομαγιά του 2017 με αγώνες. Δυστυχώς η Πρωτομαγιά του 2017 βρίσκει τη χώρα μας κάτω από μια σκληρή μνημονιακή κατοχή. Δυστυχώς η χώρα μας κυβερνάται από το Χίλτον. Η κυβέρνηση την οδηγεί στο 4ο και πιο καταστροφικό μνημόνιο. Το μήνυμα είναι να ενωθούμε και να εξεγερθούμε για την κοινωνική απελευθέρωση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.