Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ARCADIA PORTAL !!!

ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ''ΟΡΓΑΝΑΚΙΑ ''  ΤΟΥ ΤΑ ΜΜΕ .....Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ !!!
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ..........ΑΠΟ ΠΟΡΤΑΛΑΡΧΕΣ - ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ  !!!

KAΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ !!! 
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΣΥΜΜΑΧΟ.....ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ .......


ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΩΣ ''ΣΟΥΛΤΑΝΟ'' ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΚΑΜΠΟΣΟ.....ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΜΝΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ !!!

 Τον ''ενημερωτικό''  αυτό ιστότοπο τον γνωρίζουμε όλοι !!!
Όπως γνωρίζουμε και την ΠΟΙΟΤΗΤΑ της ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ....ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ !!!!
Επίσης έχουμε βιώσει εξαντλητικά, το απαξιωτικό υφάκι των συνεργατών του.......στις διάφορες συνεντεύξεις τύπου, που κατά καιρούς συνυπάρχουμε......... (σβήνουν τις κάμερές τους.....όταν αρχίζει να ρωτάει η υπογράφουσα.......και αποχωρούν επιδεικτικότατα ......)
Η υπογράφουσα επίσης έχει υπάρξει αρθρογράφος του εν λόγω πόρταλ, όταν ξεκίνησε χωρίς καμία ισχύ στην πόλη και την Αρκαδία !!!
Μάλιστα από τις στήλες του, βγήκαν ΕΡΕΥΝΕΣ που έτριξαν συθέμελα το ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ,  το ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ και την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ( με τον διορισμό της κόρης ΤΑΤΟΥΛΗ ) όλα υπογεγραμμένα από το ίδιο πρόσωπο - την κάτοχο του παρόντος blog .......μέχρι που άρχισε να ενοχλείται το αφεντικό....επειδή χάλαγε η ''καλή συνεργασία'' του, με την τότε δημοτική αρχή και δεν ήθελε μπλεξίματα.....οπότε της κατέβασε τα άρθρα ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση (Ιούλιος 2013 )

ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ Ο ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ......ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤΑΛ !!!

Από τότε συχνά πυκνά, φιλοξενεί ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ των ανώνυμων σχολίων, που δείχνουν περιγραφικά και με αισχρό λεξιλόγιο, την πρώην ''συνεργάτιδά του'' την ΑΜΙΣΘΙ βεβαίως συνεργασθείσα !!! 
Δηλαδή την υπογράφουσα και κάτοχο αυτού του blog .......
Αναρωτιόμασταν καιρό τώρα, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ δεν προστατεύει, το εν λόγω πόρταλ, μια πρώην συνεργάτιδά του, από ΥΒΡΕΙΣ και ΚΑΚΟΗΘΕΣΤΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, που απευθύνονται είτε ονομαστικά είτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ προς την ίδια και με ΠΑΣΙΔΗΛΟ αποστολέα ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ και τα οργανάκια που έχει στην υπηρεσία του......ξεκάθαρα αποδεικνυόμενο από τις αναρτήσεις !!!

ANAΡΩΤΙΟΜΑΣΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ARCADIA PORTAL ΤΙΣ ΕΞΟΦΘΑΛΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ , ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!!
ΚΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑΚΙΑ.......Ή ΛΙΒΑΝΩΤΟΥΣ !!!

ΥΠΟΘΕΤΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ......ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.......

ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ :


ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ.....''ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ''  ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.......ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ.......ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ !!!!!!

Από τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2013 ( ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΧΡΟΝΙΚΗ !!!!!!!!!)
η εταιρεία των ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ARCADIA PORTAL.........
ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ........ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

 Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013 της Α.Σ. «Περίανδρος», η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο

ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ 

 «Συλλογική Τοπική Δράση για την Απασχόληση και την κοινωνική ένταξη ευπαθών ομάδων στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας»

ΤΟ ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ.....ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ......
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ......ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ''ΑΝΕΡΓΩΝ''
ΤΟ ΠΟΡΤΑΛ ΠΟΥ ΑΠΟΣΙΩΠΑ ΤΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.....ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ  ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ......ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ  ΣΥΝΤΟΜΑ.......
ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΩΝ !!!!!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ :



ΑΥΤΑ ΚΑΙ.........ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑ !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.