Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΠΡΟΣ κ. ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ : ΑΡΚΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.....ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ !!! ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ....ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ....ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΣΤΑ 50 !!!

ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΩΕΣ - ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΛΙΩΝ ΔΗΜΗΤΣΑΝΙΤΩΝ  - ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΕΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΥΦΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ???

Ο ΑΧΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΙΟΣ ........ΚΑΙ Ο ΑΡΚΑΣ ΑΡΚΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΣ !!!
ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ''ΚΑΤΑΓΩΓΗ''  ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΑΣ !!!





ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ........''ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ''  ΤΗΣ ΄΄ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ''  ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΣΩΡΟ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΛΗΣΑΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΣ !!!!
Βρίσκονται εδώ και χρόνια αναρτημένες στο διαδίκτυο και ΔΕΝ έχει προβεί σε καμιά ενέργεια ''εξαφάνισής'' τους ως τώρα !!!


ΣΑΛΟ έχει προκαλέσει στην ευρύτερη περιοχή της Γορτυνίας, η επιχείρηση επιβολής του νέου προφίλ του πρώην υπουργού της Ν.Δ. κ. ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, με την ''εξασφάλιση'' (?????)  της μίσθωσης του ξενοδοχείου της ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ, που ανήκει στον ΔΗΜΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ.......μετά από 2 ΑΓΟΝΕΣ (??????) δημοπρασίες, που οδήγησαν στην.....ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ !!!!!
(ΠΑΛΙΟ ΤΟ ''ΚΟΛΠΟ'' ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ.....ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ Ή ''ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ'' ......)
Καλό θα ήταν να μας δώσει στην ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ο κύριος Δήμαρχος της Γορτυνίας, τις διαδικασίες και τους ΦΑΚΕΛΟΥΣ των....''ΑΓΟΝΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ'' καθώς και της ''ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ'' εξ αιτίας τους !!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ !!!
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ''ΧΛΙΔΑΤΟΥ'' ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. , ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ......ΓΙΑ ΤΟ ''ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ'' ΚΑΙ ΤΟ ''ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΕΣΙΜΟ''  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ !!!

Αλήθεια, ΑΠΟ ΠΟΤΕ έγινε ΔΗΜΗΤΣΑΝΙΤΗΣ ο κύριος πρώην υπουργός ??
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟ ???
ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΆΡΕΛΘΟΝ.......Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ (????) ΚΑΤΑΓΩΓΗ ???
ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ή ΤΩΡΑ ΤΟ ''ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ'' ???

Στα ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ του που ''κοσμούν''  το διαδίκτυο, δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ , σχέση με την ΑΡΚΑΔΙΑ !!!
https://www.eklogika.gr/page/Vouli/spiliotopoulosaris
και
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CF%81%CE%B7%CF%82_%CE%A3%CF%80%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CF%89%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82

Παντού και πάντα δηλώνεται ως ΑΧΑΙΟΣ !!!
Και ως τέτοιος έχει προβληθεί ως τώρα ....στα 50 του, από κάθε ΜΜΕ και κάθε δική του δήλωση !!!
ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΡΚΑΔΙΚΗ.....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΗΤΣΑΝΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ (!!!) ΚΑΤΑΓΩΓΗ ???

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ άρχισε τις ΄΄δηλώσεις ''  για την ''καταγωγή''  του σήμερα, αφού έχει εξασφαλίσει την μίσθωση του ξενοδοχείου και το ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στην ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ???

ΠΩΣ έχει κατοχυρώσει μια ''καταγωγή''  που ποτέ πριν δεν είχε αναφέρει ???

Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ η δική μας , μετά από πολυήμερη έρευνα στην ευρύτερη περιοχή, και συνομιλίες με πολλούς και ΠΑΛΙΟΥΣ ΓΟΡΤΥΝΙΟΥΣ, είναι πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχε ακουστεί ή αναφερθεί επίσημα ή ανεπίσημα, στην περιοχή, κάτι σχετικό με τον πρώην υπουργό και την υποτιθέμενη ....''καταγωγή''  του .....
ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ, ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΕ ΑΓΟΡΑ........ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ των αδερφών ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ , ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΠΑΡΟΥΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1821 !!!
ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥ, Ο κ. ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ......ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!

ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ....ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΙΤΩΝ !!!!

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ .......

http://www.mixanitouxronou.gr/pos-i-katiki-tis-dimitsanas-xegelasan-tous-tourkous-kataskevazontas-chalasmeno-barouti-pou-chrisimopiisan-stin-pio-krisimi-machi-tou-agona/

και
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BD%CE%B1_%CE%91%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%B1%CF%82

Η αγορά του σπιτιού των ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΩΝ του ΑΓΩΝΑ, δεν του εξασφαλίζει ΚΑΤΑΓΩΓΗ !!!

Ούτε κατακτά τον τίτλο ΤΙΜΗΣ του ΔΗΜΗΤΣΑΝΙΤΗ, επειδή πήρε μετά από ''ΔΥΟ ΑΓΟΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ....ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ''.....ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ , για να γίνει ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ.......

Οι σημερινές δηλώσεις του, ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ (!!!!!) αν δεν είναι για καυστικό σχολιασμό....είναι για ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ :

http://www.cnn.gr/news/politiki/story/81560/o-aris-spiliotopoylos-egine-xenodoxos



http://nonews-news.blogspot.gr/2017/05/blog-post_9088.html#more


ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ???

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΖΩΗ ΣΑΣ ???

ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ Ή ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ???

Ας αφήσουμε όμως την ΟΨΙΦΑΝΗ και ΟΨΙΓΕΝΗ καταγωγή του πρώην υπουργού κι ας έλθουμε στην επιχειρηματικότητα, με την οποία προτίθεται να ασχοληθεί, για την ....... ''ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ '' !!!
Καλή η προσπάθεια, ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ( που δεν έγινε ) αλλά ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΧΕΓΓΥΑ θα είναι ένας καλός επενδυτής στην ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ και μάλιστα για το πολύπαθο ξενοδοχείο της.....ο πρώην υπουργός, που του καταμαρτυρούν απίστευτες ιστορίες σκανδάλων ΚΑΙ οικονομικών, πολλά ΜΜΕ στο διαδίκτυο, εδώ και χρόνια ???

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ........ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΕ ΜΥΘΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ......ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΟΡΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΒΑΘΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ???

Μόλις το 2010, αγόρασε μια μυθική μαιζονέτα, προκαλώντας σκάνδαλο στην Αθήνα, για την τιμή της και μόνο !!!







































Πότε πρόλαβε και ΞΑΝΑΜΑΖΕΨΕ τόσα λεφτά για το ξενοδοχείο της ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ ????

Και από ΠΟΙΑ δουλειά ???

Ας μην υποτιμούμε την σωρεία καταγγελιών στο διαδίκτυο, για την ΠΟΛΥΕΞΟΔΗ ΖΩΗ του πρώην υπουργού και τις κραιπάλες του.......

ΠΛΟΥΣΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ???






 ΠΟΛΥΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ......ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ Ο ΝΕΟΣ.....''ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ'' !!!
Και με ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥ, ΑΠ΄ Ο,ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ !!!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ , οικονομικής οσμής, είναι διάσπαρτο το διαδίκτυο, στο όνομα του ΟΨΙΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΨΙΓΕΝΟΥΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΙΤΗ :

http://www.boro.gr/103107/sphliwtopoylosoi-fhmes-omofylofyliash-sxesh-toy-kai-to-skandalo-me-to-tzakoyzi




Κάθε ιντερνετικό βήμα.....και μια ιστορία  με οσμή σκανδάλου, για τον πρώην εκλεκτό υπουργό της Ν.Δ. από την Πάτρα....που έγινε ΑΡΚΑΣ με μια αγορά ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ακινήτου συνονόματών του ιδιοκτητών !!!




























ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ''ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ''  ......ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ !!!
Όλα αυτά ΔΕΝ έβαλαν σε σκέψεις τον κύριο Δήμαρχο Γορτυνίας ???
ή δεν τα έχει καλά με το διαδίκτυο ή ΔΕΝ ασχολήθηκε καθόλου με τον νέο ιδιοκτήτη......εκτελώντας προσυμφωνημένες ιστορίες.....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ???
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ .....

ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΨΙΦΑΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΟ......ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ MAKELEIO, πριν μερικές ημέρες :



http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%83-%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BA%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1/



Η έρευνά μας δεν σταματάει εδώ.....Μάλλον τώρα αρχίζει.
Με νέα στοιχεία και τις πιθανές ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ, που οδήγησαν τα πράγματα ως εδώ, θα έχουμε συνέχεια του άρθρου.

ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΠΑΝΤΩΣ, ΠΌΛΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.....ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. !!!!

Με τόσα που έχουμε δει και πάθει....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ και ΤΙΠΟΤΑ δεν συμβαίνει τυχαία.....σχετικά με τέτοιες καλοστημένες δράσεις .....

Τελικά οι ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ του LOOK του πρώην υπουργού της Ν.Δ. δεν ήταν τυχαίες , ούτε φυσικά οι κραυγαλέες έξοδοι με ευειδείς νεαρές υπάρξεις μόνιμες ή παροδικές......
Ξεκινάει μια νέα εποχή στη ζωή του, μετά τα 50 και αλλάζει ριζικά πορεία !!!
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΤΑΙ.....



ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ :

http://www.iefimerida.gr/tag/%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%80%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CF%89%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82


http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%83-%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BA%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1/

http://lalipouli.blogspot.com/2014/03/blog-post_4762.html

http://prezatv.blogspot.gr/2009/10/500000euro.html

http://nonews-news.blogspot.gr/2017/05/blog-post_9088.html#more

http://www.cnn.gr/news/politiki/story/81560/o-aris-spiliotopoylos-egine-xenodoxos

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ''ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ''  ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ .....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ :

http://www.boro.gr/103107/sphliwtopoylosoi-fhmes-omofylofyliash-sxesh-toy-kai-to-skandalo-me-to-tzakoyzi


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.