Τρίτη 9 Μαΐου 2017

230 ΧΙΛΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ ???

ΜΕ 230 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.......ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ''ΠΡΟΣΧΗΜΑ'' ΤΩΝ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ !!!
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ''ΣΙΩΠΟΥΝ'' Ή ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ''ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ'' ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΛΛΩΝ.......ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ....ΓΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ !!!




























ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΩΣ ''ΣΟΥΛΤΑΝΟ'' ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΚΑΜΠΟΣΟ .....ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΜΝΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ !!!

''Αφεντικό είμαι....ό,τι θέλω κάνω.......''
Έτσι φαίνεται πως σκέφτεται ο σουλτάνος το Μορέως, μαζί με το γεγονός πως πρέπει να έχει ''ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ''  τους υπαλλήλους που υπηρετούν στο σουλτανάτο και ΒΛΕΠΟΥΝ και ΑΚΟΥΝ τα τεκταινόμενα , ώστε να μη διαρρέουν προς τα έξω, ΤΙ βλέπουν και ΤΙ ακούν......κι έτσι τους ''χρυσώνει''  ( ???)  την σιωπή και την ''αδιαφορία'' στους χαλεπούς καιρούς της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.......με ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ !!!!
Που τις παίρνουν μόνοι αυτοί και κατ΄εξαίρεση από το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων της επικράτειας , σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε !!! Αφού όλοι ζουν υπό το κράτος και τον τρόμο των περικοπών .......
230 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2017 !!!!!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ :



ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΙΩΝΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ .........ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑΧΙΣΤΑ ......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.