Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ???

ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ........ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ''ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ''......ΚΑΙ ΠΩΣ ''ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΗΣΑΝ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ''......
ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ....ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ???
ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ......ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ !!!!




ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ....ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΕ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ.....ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ''ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ'' ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΦΟΡΤΗΓΟ, ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΡΟΤΣΕΣ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΠΙΔΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ???

ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΟ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ''ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ''  ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΑΣ ???

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ , ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν. 4041/2012 ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ?????????

Πριν από 2 μέρες, μας ανέφεραν, πως στο προφίλ του FACEBOOK με την επωνυμία Gortynios Arkas, υπάρχει ανάρτηση συκοφαντική για την κινητοποίησή μας, με τα σκουπίδια της Γορτυνίας και την παράνομη διακίνησή τους......

Την ανακαλύψαμε, απαντήσαμε δεόντως και........ξαφνικά ήρθε στο ΦΩΣ , η αποκάλυψη των ''μυστηρίων''  που κάλυπταν την υπόθεση των καταγγελιών μας, που ενώ ήσαν ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ, ενώ καταγγείλαμε συγκεκριμένα θέματα που αφορούν την ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ, του σκουπιδιού της Γορτυνίας, ενώ η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ κινητοποιήθηκε άμεσα, ενώ σταμάτησαν το φορτηγό για έλεγχο, ξαφνικά.....όλα τα τύλιξε η ομίχλη, κανένας δεν κρατήθηκε από τους υπεύθυνους για τα σκουπίδια, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ (!!!!) και ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, εμάς τους καταγγέλλοντες ......εκτός κι αν το υποβάλλουμε εγγράφως !!!!

Στο προαναφερθέν προφίλ, λοιπόν, εμφανίζεται πολίτης της Γορτυνίας, που αναφέρει πως έχει μιλήσει ο ίδιος με τον ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ και ΑΝΤΔΗΜΑΡΧΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ο οποίος ( κατά τα γραφόμενά του ) τον διαβεβαίωσε, πως ''όλα έγιναν από μια ανώνυμη καταγγελία '' !!!

Στην προσπάθειά μας να λάμψει η ΑΛΗΘΕΙΑ και να σταματήσει το ΠΑΡΑΜΥΘΙ στους πολίτες, η υπογράφουσα απάντησε επώνυμα και με στοιχεία και ΟΝΟΜΑΤΑ, στον σχολιαστή, αποδεικνύοντάς του, πως μόνο ανώνυμη δεν ήταν η καταγγελία για τα ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΠΙΔΑ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ .....

Προκλήθηκε αποκαλυπτικότατος διάλογος.......αποκαλύφθηκαν πολλά από την πλευρά μας που αφορούν το ΣΚΟΥΠΙΔΙ και την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του, που προφανώς ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, να είναι σε κοινή θέα και να ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, και ξαφνικά ( όπως το είχαμε υποψιαστεί πως θα γίνει ) ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.....κι άφησαν 2-3 με γενικότητες !!!

Όμως για κακή τους τύχη, έχουμε κρατήσει αντιγραφή ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ που αποκαλύπτεται ακόμα και η ΑΚΡΙΒΗΣ ΩΡΑ που γράφτηκαν τα πάντα.......
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ......

Γιατί 
ΑΝ εμείς λέμε ψέματα και παραπλανούμε τους πολίτες και ταλαιπωρούμε τις αρχές κατά τον κύριο υποστράτηγο (και σύμφωνα πάντα με τον σχολιαστή που το αναφέρει ) ΓΙΑΤΙ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ????
ΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ.....ΤΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ''ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ '' ????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ( πατήστε πάνω στην φωτογραφία και κάνετε ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ για να διαβάσετε ευκρινώς ) ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ :





ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ......ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ.....ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ......

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ''ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ'' ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ.....ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...........

ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΠΙΔΟΥ......ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ.....

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.