Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ .....''ΒΡΙΣΙΜΟ'' ΤΟΥ !!! ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ......ΤΟΥ ''ΔΙΝΟΥΝ'' ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΔΙΤ .......

ΜΙΑ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΑ ΑΚΟΜΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ......ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ???
ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ.....ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΠΕΣΔΑ, ΑΝΤΙΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ ???????

























ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΣΑΝΟ.....ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΥΣ......
ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ....ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ....''ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ''  ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!
Ε ΚΑΙ ?????
ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ !!!
Ε ΚΑΙ ?????
ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η .....ΣΥΣΚΕΨΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ, ΕΓΡΑΦΑΝ ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ''ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΦΩΤΟΣ'' ΣΤΟ ΣΔΙΤ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ !!!
Ε ΚΑΙ ?????

ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ''  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΔΙΤ, ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.........ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.......

ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΔΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ......

ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ?????

EΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ......ΤΑΡΑΞΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΤΟΥ......ΣΑΝ ΜΕΙΖΟΝ !!!

ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ?????

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ......ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ........


Θυμίζουμε ( για να στηρίξουμε τον τίτλο του άρθρου), την ΑΗΘΗ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ του σουλτάνου του Μορέως, στον Νίκο Πατσαρίνο, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, κατά την ψήφιση του ......''ΠΕΣΔΑ'' που ακόμα τον ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ :
'' ΑΛΗΤΗ.....ΛΩΠΟΔΥΤΗ.....ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ''........που υπήρξε και η αιτία της ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ του Αντιπροέδρου του ΠΕΣΥΠ και μέλους της ίδιας παράταξης κ. ΤΑΚΗ ΓΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ .

http://www.msn.com/el-gr/news/national/%CE%B1%CE%B9%CF%86%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%81%CE%AF%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85/ar-BBzzcdM?li=AA54uj&ocid=spartandhp

Καλή η προσπάθεια της κυβέρνησης, να στηρίξει αυτόν που συμπορεύεται με το ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.......
Αλλά μάλλον σε καινούργια μονοπάτια ΑΝΕΦΙΚΤΟΤΗΤΑΣ μας βάζει, παρά λύσεις δίνει !!!
Αφού πέραν των άλλων η νέα τροπή που προσπάθησε να δώσει χθες ο μεγαλοεργολάβος και κυβερνητικός υπουργός ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ κ. Φλαμπουράρης , αντίκειται στην ΑΡΧΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, που είναι βασικός πυλώνας της ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ , επειδή θέτει την ΤΕΡΝΑ σε ΔΕΣΠΟΖΟΥΣΑ ΘΕΣΗ..........

http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=celex%3A12012E%2FTXT


https://eclass.uoa.gr/modules/document/file.php/LAW283/EU_Treaties_ar.191-192_TFEU_%26_Charter_ar.37.pdf


Μια πολύ καλή ανάλυση σφαιρική των αρνητικών σημείων της χθεσινής προσπάθειας ''στήριξης''  του Τατούλη αππό τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση, ακολουθεί από τον

ΣΤΑΥΡΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ :


'' Πολιτικές τοποθετήσεις των αρμοδίων θα ήταν πιό χρήσιμο από άρθρα εφημερίδων και "πληρωμένων" δημοσιογράφων ημι-μαθών και μή.
Και για να εξηγούμαστε:
Ο ΠΕΣΔΑ Πελ/σου των Δημάρχων αναζητείται.
Ο ΠΕΣΔΑ που ψήφισαν οι ΔΗΜΑΡΧΟΙ δεν φαίνεται να εγκρίνεται γιατί ΔΕΝ έχει εμφανιστεί στα όργανα και αναζητείται (από πολλούς....πάρα πολλούς!)
Τα λεφτά του ΕΣΠΑ (65 εκ €) είναι προφανώς αρκετά για την Ολοκληρωμένη λύση αν κρίνουμε από ανάλογα έργα στο εξωτερικό (πρόσφτα στην ΙΣΠΑΝΙΑ από συνεταίρους της ΤΕΡΝΑ)
Τα τοπικά σχέδια είναι για να παίζουν οι μελετητές και να μας κοροϊδεύουν στις οικονομικές συγκρίσεις με τα ΣΔΙΤ.
Ενώ το κόστος στις αποκεντρωμένες διαδημοτικές μονάδες ανέρχεται σε λιγότερο από 40 €/τόνο στα ΣΔΙΤ θα κοστίζει τουλάχιστον τα διπλάσια -τριπλάσια.
Υπάρχει μονοπωλιακή υπηρεσία στη διαχείριση ? Η όποια απάντηση θα πυροδοτήσει όλες τις μελλοντικές εξελίξεις...
Ο ρόλος του ΦΟΔΣΑ ήταν προφανώς προσχηματικός γιατί με "γιαλαντζί" μελετητές, παίρνεις και "γιαλαντζί" σχεδιασμό.
Τα απόβλητα που ονειρεύονται δεν υπάρχουν, άρα ο σχεδιασμός είναι "κουτσός" και τα ποσά ανά τόνο διπλάσια στο τέλος.
Οι θέσεις των ΟΠ, ειδικά για την Πελ/σο πρέπει να είναι στο αέρα σύντομα.
Στηρίζουν τον ΠΕΣΔΑ των Δημάρχων ή της Περιφέρειας?
Είναι σύνομος ο ΠΕΣΔΑ που ψήφισε η ΠΕριφέρεια Πελ/σου ως προς τον ΕΣΔΑ και τις Ευρωπαϊκές επιταγές?
Η DG REGIO γνωρίζει τις εξελίξεις και τον ΠΕΣΔΑ Πελ/σου.
Οι χωροθετήσεις της ΤΕΡΝΑ είναι σύννομες? Συμφωνούν με τις γνωμοδοτήσεις των Υπηρεσιών?
Είναι αλήθεια ότι στην Ισπανία αντίστοιχα έργα μονάδα για 133,000 ΑΣΑ με μονάδα βιοαερίου παραγωγής 750 KW, μηχανικής διαλογής συμμείκτων και μονάδα κομποστοποίησης κόστισε ΜΟΝΟ 23,3 εκ €? Αρα, μήπως σε αντίστοιχη λογική 2 παρόμοιες θα κόστιζαν ± 46 εκ € για 266,000 τόνους ΑΣΑ?
Αυτά φυσικά θα δημοσιοποιηθούν με κάθε λεπτομέρεια στους Πελ/σιους πολίτες και ας έρθουν οι αντίστοιχοι βουλευτές του κυβερνητικού συνασπισμού να εξηγήσουν τα αυτονόητα.
Το παραμύθι περί ανικανότητας των Δημάρχων που ακούγεται στα σαλόνια μάλλον είναι για άτομα σε μικρές ηλικίες προσχολικής ηλικίας.
Και επειδή τα απλά λόγια είναι και κατανοητά: η αποκεντρωμένη διαχείριση κοστίζει τρείς φορές λιγότερο από την ΣΔΙΤ της Περιφέρειας που έγινε πλέον υπόθεση μιας αριστερής συν-Κυβέρνησης με κοινωνικό προστατευτισμό των αδυνάτων που θα γίνουν ακόμη ποιό αδύναμ(τ)οι. Δεν γίνεται και με τον "χωροφύλαξ και τον αστυφύλαξ".
Σταύρος Αργυρόπουλος.- ''

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΔΙΤ.....ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ....ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ  !!!

Διαβάστε σχετικά :

http://orthologika.blogspot.gr/2016/07/blog-post_96.html




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.