Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ???


ΔΕΝ ΕΚΛΗΘΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ''ΓΑΛΑΖΙΩΝ''  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ !!!



















Απόντος του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Πειραιώς τουαρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητοτάκη με τους «γαλάζιους Περιφερειάρχες» και τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ Κώστα Αγοραστό .
Έδωσαν το «παρόν» οι περιφερειάρχες Απόστολος Τζιτζικώστας, Αλέκος Καχριμάνης, Κώστας Μπακογιάννης, Χριστιάννα Καλογήρου, Γιώργος Χατζημάρκος, Χρήστος Μέτιος, καθώς και αντιπεριφερειάρχες και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ Γιώργος Δακής, Χρήστος Μιχαλάκης, Δημήτρης Μαραβέλιας, Σπύρος Σπύρου, Ελένη Παναγιωτοπούλου και Γιάννης Γιώργος.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πέτρος Τατούλης δεν εκλήθη σε αυτήν την συνάντηση,γεγονός που πιστοποιεί το επερχόμενο «διαζύγιο» με την γαλάζια παράταξη ενόψει και των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.
Αρκεί να σκεφθεί κανείς πως στην ατζέντα της συνάντησης ήταν όλα τα θέματα που απασχολούν την αυτοδιοίκηση τον τελευταίο καιρό, για να αντιληφθεί πως στον σχεδιαμό του προέδρου του κόμματος είναι η σύσταση ισχυρού μετώπου με δημάρχους και περιφερειάρχες για την μάχη που θα δοθεί.
Μια μάχη που φαίνεται καθαρά πια, πως η ΝΔ συνειδητά πλέον δεν υπολογίζει στον «στρατό» της τον Πέτρο Τατούλη.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ , ο περιφερειάρχης Ηπείρου αναρωτήθηκε «για την στάση των 10 βουλευτών κατά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου» αλλά απάντηση από τον πρόεδρο του κόμματος δεν πήρε.

πηγή : press-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.