Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ !!! ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΥΝΗΓΗΤΟΥ !!!

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ  ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.....ΚΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΕ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΣΥΜΜΙΚΤΑ !!!
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.......
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΕΡΓΟ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ !!!
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ, ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΣΤΕ ???
ΣΤΗΝ ΤΑΤΟΥΛΟΝΗΣΟ, ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ....



Από το μεσημέρι σήμερα, μια ομάδα ανθρώπων από 3 νομούς, τρέχουμε πανικόβλητοι, να καταφέρουμε να πιάσουμε στα πράσα, την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ !!!
Ο εργολάβος που έχει τρανταχτό παρελθόν σε ιστορίες σκουπιδιού παράνομης ταφής κτλ κτλ......ειδοποιηθήκαμε πως ξεκίνησε από την Γορτυνία, μεταφέροντας σε ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΚΑΡΟΤΣΕΣ, τα σάπια και βρωμερά σκουπίδια του κυρίου ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ !!!
Παρ΄ όλο που χθες το βράδυ, είχαμε ενημερώσει στο δελτίο ειδήσεων του TV SUPER πως γνωρίζουμε όλα τα κόλπα που χρησιμοποιούν οι παράνομοι εργολάβοι και κάνουν τις δουλειές αυτού΄του τύπου, τα Σαββατοκύριακα που χαλαρώνει ο κόσμος......κι έπρεπε να το λάβουν σοβαρά υπ΄΄  όψη τους, οι κύριοι του δήμου Γορτυνίας και ο εργολάβος Ανδρουτσόπουλος που πήρε την απευθείας ανάθεση, φόρτωσαν σήμερα Σάββατο στο καταμεσήμερο σάπια σκουπίδια, σε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ , και ξεκίνησαν την μεταφορά τους στο .....ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ - ΚΔΑΥ της ALFA GREEN που ούτε αυτό έχει άδεια, να δέχεται σύμμεικτα αστικά απόβλητα !!!

































Μετά την ειδοποίησή μας, από άτομα που το εντόπισαν το φορτηγό, ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου,
με την ειδοποίηση της Αστυνομίας και Τροχαίας Τρίπολης, με μπλόκο στα διόδια Νεστάνης, που μας ξέφυγαν , με παρακολούθηση στενή από εκεί και μετά, χωρίς την άμεση συνδρομή ( για άγνωστους λόγους της ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ που ειδοποιήθηκε άμεσα από 2 διαφορετικά άτομα ) και τέλος, συνελήφθη από περιπολικά στο ύψος της ΚΙΝΕΤΤΑΣ !!!
Εκεί που συνελήφθη το φορτηγό, είναι ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ !!!
Δηλαδή θα έπρεπε να έχει μαζί του 'αδεια ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΥΜΜΙΚΤΩΝ !!!
Επίσης να έχει την έγκριση της περιφέρειας Αττικής πως τα δέχεται εντός των ορίων της, μετά από αντίστοιχη αίτηση της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ.......
Επίσης να έχει άδεια εισόδου σε χώρο  ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ να δεχτεί σύμμεικτο αστικό απόβλητο......κτλ κτλ κτλ.....
Η συνέχεια θα γραφτεί στα δικαστήρια και στις αστυνομικές διευθύνσεις που εμπλέκονται......
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ???
ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Ή ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΩΣ ΕΜΜΟΝΗ Ή ΙΔΕΑ ???
ΕΧΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΠΙΤΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ Η ΕΜΜΟΝΗ, ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ  ???

Ή
ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ''ΝΟΜΟΣ''  ΣΤΗΝ ΤΑΤΟΥΛΟΝΗΣΟ ???
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο ανοχής και οι επιπτώσεις από τις πράξεις τους, θα είναι ανάλογες με το ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ και την ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ τους να λειτουργήσουν προς όφελος των πολιτών και της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.....
Παρακολουθείστε φωτογραφικό ρεπορτάζ από το ΣΚΟΥΠΙΔΟΚΥΝΗΓΗΤΟ :








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.