Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ??? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΡΟΜΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ''ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ'' ???

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΔΙΤ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ !!!
Η ''ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ'' ΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ......
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΕΝΕΔΡΕΥΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.....
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΝΗ, ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΜΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΛΟΓΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!
ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΤΑΧΕΩΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ''ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ'' ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΙΚΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΤΙΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ ???
ΗΜΑΡΤΟΝ......ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ !!!
























Σε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προέβη χθες το πρωί ο δήμαρχος Γορτυνίας, με μοναδικό θέμα, την λήψη απόφασης για αίτημα υπαγωγής του δήμου του, σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, λόγω των σκουπιδιών που εκτίθενται παντού.....
Η υπόθεση θυμίζει ΤΡΙΠΟΛΗ του 2015.......ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΝΗ του 2016 και πάει λέγοντας.
Τι τρέχει άραγε με τις ΕΚΤΑΚΤΕΣ ανάγκες των δήμων και ειδικά της ΤΑΤΟΥΛΟΝΉΣΟΥ ???
Πόσες έκτακτες ανάγκες έχει πια και κάθε τόσο η Πελοπόννησος, που εγκρίνονται και μετά αρχίζει το πάρτυ των γνωστών και μη εξαιρετέων εργολάβων του σκουπιδιού (που τελικά είναι πάντα ΕΝΑΣ και ο ίδιος παντού )???
Αντί να έχει βρεί απεγνωσμένα λύσεις έστω και πρόσκαιρες για την διαχείριση ο σουλτάνος, εγκρίνει με εργολαβική ροή, τις ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ στους δήμους που .......''πνίγονται'' στο σκουπίδι !!!
Με την πρόφαση της σύγχυσης των αρμοδιοτήτων, παρατούν τα σκουπίδια παντού, διογκώνεται το πρόβλημα και στο τέλος έρχεται ο από μηχανής θεός που ακούει στο όνομα του εργολάβου των σκουπιδιών και ιδιοκτήτη του πράσινου σημείου του γειτονικού νομού, και παίρνει την εργολαβία κι όλα βαίνουν καλώς !!!
Εκείνο που δεν γνωρίζουμε πως και ΠΟΥ κυρίως ......''βαίνει''  είναι το υπόλειμμα του εν λόγω κυρίου εργολάβου, αφού έχει υπογράψει στο πρόσφατο παρελθόν, περίεργες ''εξαφανίσεις'' του και μετά από λίγο, βρέθηκαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ καμπάνες προστίμων αρκετών χιλιάδων ευρώ για....ΡΥΠΑΝΣΗ !!! Κι ας κόπτεται για την ποιοτική δουλειά της διαχείρισης που κάνει ......
Να υποθέσουμε πως ανοίγει ο δρόμος και για την Γορτυνία του γνωστού εργολάβου ???
Κι αν όντως είναι έτσι....τι άραγε να έσπρωξε τα πράγματα, ώστε να συμβούν ???
Μήπως η ευειδής Εύη, έχει αρχίσει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις σε γνωστό νεοφανές μέσο, που σχετίζεται με τον εργολάβο του σκουπιδιού ???
ΙΔΩΜΕΝ 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.