Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ : ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΗ !!! ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.....

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ''ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ'' ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ.
ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΧΘΕΣ !!!
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!!


Πνιγμένη στα σκουπίδια η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ, περιμένει τον εργολάβο της .....μαζί με την Εθνική επέτειο της 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 !!!

Η εικόνα της πόλης άθλια.....
Τα σκουπίδια κρυμμένα σε χώρους parking σε στενά και μέσα στους γνωστούς σάκκους !!!

































Από τις εικόνες που τραβήχτηκαν χθες το απόγευμα Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017, γίνεται εμφανής η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ και ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ.....
Κάτι που έθιξε έντονα ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο που παρακολουθήσαμε....όχι με ''ευχάριστη έκπληξη πολλών'' απ΄ό,τι διαπιστώσαμε.
Στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Γορτυνίας, χθες, το θέμα για τα σκουπίδια, αφορούσε την ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ (????) ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.
Αλλά
δεν είχαν την πρόθεση να συζητήσουν, τουλάχιστον όχι μπροστά στην κάμερα του TV SUPER, την ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ που πρότεινε ο δήμαρχος ευθύς εξ αρχής !!!
Μόνο τον εργολάβο δεν ανέφερε !!!
Φυσικά και είχαν διαρρεύσει ονοματάκια,.....κι έγινε λόγος ακόμα και για τον τόπο που ήδη ήταν γνωστός......
ΑΛΛΑ
Με την επιμονή σύσσωμης της αντιπολίτευσης ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΟΥΛΗΣ  και άλλων συμβούλων όπως του κ, Σφυρή, αποφασίστηκε να γίνει ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ και όχι απευθείας ανάθεση.

































Πάντως σε πολλά και καίρια ερωτήματα της αντιπολίτευσης, απαντήσεις ΔΕΝ δόθηκαν σε σχετικά με την μεταφορά και......''ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ'' .
Ούτε για πόσο προβλέπεται να μένει η ΓΟΡΤΥΝΙΑ σε έκτακτη ανάγκη !!!
Ελπίζουμε να μην υπάρξουν παράλληλα προβλήματα, με αυτ ατης Τρίπολης ή της Μάνης, που βιώνει την έκτακτη ανάγκη.....ως πανάκεια, για τα σκουπίδια της !!!
Ακούσαμε και αρκετά περίεργα στο Δ.Σ.
Όπως ότι η διαχείριση πρέπει να συμβαδίζει με τον  ΝΕΟ ΠΕΣΔΑ !!! (ποιός τον έχει και τον έδωσε στην δημοτική αρχή αυτόν τον φαντομά - ΠΕΣΔΑ που όλοι ψάχνουμε να διαβάσουμε και κανένας δεν βρίσκει ???)
Ακούστηκε πως υπάρχει τρόπος διαχείρισης του ΣΑΠΙΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ !!!
Πως το ''ΣΔΙΤ θα περάσει στο επόμενο ΕΣΠΑ '' (κάποιος πρέπει να εξηγήσει στους συμβούλους, πως η ένταξη στο ΕΣΠΑ δεν είναι υπόθεση διάβασης σε τούνελ......)
Και άλλα πολλά......
Ας αδειάσει η ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ με την καλύτερη ( αν υπάρχει τέτοιος όρος, σε τέτοιες αθλιότητες καταστάσεων !!!) για την ώρα διαδικασία
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ
ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.