Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ !!! ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ !!!

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ''ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ'' ΣΔΙΤ ΤΟΥ........ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ .....

 Στο Άστρος βρέθηκαν οι διαφωνούντες με το ΣΔΙΤ του σουλτάνου, Δήμαρχοι , για μια σύσκεψη σχετικά με την προσωρινή αλλά και την ολοκληρωμένη διαχείριση των αποβλήτων.
Σήμερα, έχει συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ ( ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, όπου αναμένονται να ζητηθούν εξηγήσεις για το αλαλούμ που έχει δρομολογηθεί, με την αγαστή συνεργασία, συμβολή και κωλυσιεργία όποτε χρειαζόταν, του νυν προέδρου του ,του κυρίου ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΥΠΙΩΤΗ, δημάρχου Ευρώτα.......και εκλεκτού τέκνου του σουλτάνου !!!
Οι δήμαρχοι που εναντιώνονται στο ΣΔΙΤ δηλαδή  : ΑΡΓΟΥΣ - ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΣΠΑΡΤΗΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΣΤΡΟΥΣ , Καμπόσος, Παυλής, Βαλιώτης, Μαντάς, επισκέφτηκαν (ΠΛΗΝ ΤΟΥ κ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ που ήταν σε ανοικτή τηλεφωνική ακρόαση ) τις εγκαταστάσεις της προσωρινής διαχείρισης του δήμου Βόρειας Κυνουρίας και είδαν τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο δήμος την κατάσταση.




























Η απόφασή τους, μετά την σύσκεψη είναι, να απαιτήσουν ομόφωνα, από τον ΦΙΔΣΑ, να αναλάβει - ΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ - την προσωρινή διαχείριση των αποβλήτων, για να αποφευχθούν νέες τριτοκοσμικές ιστορίες με το σκουπίδι παντού......σαν αυτές που έχουμε ζήσει όλοι.
Ακούστε τις δηλώσεις των δημάρχων :











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.