Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΤΑ ΜΜΕ.......ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ !!! ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΟΣΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ !!!

Πρόκληση Τατούλη! Απομονώνει τα ΜΜΕ που δεν είναι «γνωστά»!

πηγή : notospresss.gr


























Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Έπρεπε να διοργανώσει
Διεπιστημονική Ημερίδα, με δημόσιους αλλά και ιδιωτικούς πόρους,  για να προκαλέσει το σύνολο των ΜΜΕ της Περιφέρειας που απ’ ότι φαίνεται δεν είναι αρεστά ή στην καλύτερη περίπτωση «γνωστά» στον πρωινό καφέ του Περιφερειάρχη.
Δείτε λοιπόν πως διαχειρίζονται στην Περιφέρεια όχι μόνο τους πόρους που αφορούν την ενημέρωση αλλά και τα ίδια τα ΜΜΕ.
Το διήμερο 30 και 31 Μαρτίου η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνδιοργανώνει με το Υπουργείο Τουρισμού, το Πάντειο Πανεπιστήμιο και άλλους φορείς διεπιστημονική  διημερίδα στο διοικητήριο της Σπάρτης με θέμα «Περιφερειακή Πολιτική, Τουρισμός και ΜΜΕ».
Την ευθύνη διοργάνωσης προφανώς κι έχουν μεταξύ άλλων και οι κ. κ. Τζανετέα και Μπελεγρή, καθ΄ ότι η διημερίδα γίνεται στη Λακωνία. Τα πρόσωπα της Περιφέρειας είναι αυτά που έχουν κάνει όλες τις επαφές προκειμένου και να οργανώσουν αλλά και να καρπωθούν… τα αποτελέσματα της Διημερίδας.
Η «γραμμή» είναι σαφής. Επιλέγονται δύο συγκεκριμένα ΜΜΕ, για λόγους που μόνο οι διοργανωτές γνωρίζουν, για να προβληθούν μέσα από την Διημερίδα. Το απολύτως προκλητικό είναι ότι ενώ έχουν επιλεγεί μόνο 2 ΜΜΕ η Περιφέρεια καλεί όλα τα άλλα να συμμετέχουν και έτσι να «νομιμοποιήσουν» την Διεπιστημονική Διημερίδα. Αυτό αν δεν λέγεται πρόκληση λέγεται βαρύτατη ανοησία.
Έχουν ήδη εκθέσει τους Επιστημονικούς Φορείς που συμμετέχουν όπως είναι η Εταιρεία Επιστημόνων και Δημοσιογράφων ΤΑΔ.
Η «μυθική» τακτική Τατούλη είναι πλέον απροκάλυπτη αφού ξεπερνά τα όρια ακόμα και της πιο επιπόλαιης λογικής.
Αφήνει τους συνεργάτες του να διασπείρουν στον χώρο των ΜΜΕ ότι χειρότερο… 
Ειδικά στη Λακωνία, Περιφερειακή Ενότητα που φιλοξενεί την Διημερίδα, αγνοούνται επιδεικτικά ένα τηλεοπτικό κανάλι, 3 ραδιόφωνα, 4 site, την μοναδική ημερήσια εφημερίδα και την περιοδική εφημερίδα του νομού.
Τα συμπεράσματα είναι εύλογα και προκύπτουν αβίαστα:

- Με αυτόν τον τρόπο ο Πέτρος Τατούλης χαράζει την πολιτική στον Τουρισμό;

- Στα 6-7 χρόνια που διοικεί την Περιφέρεια του δόθηκε μια φορά η ευκαιρία να συμπεριφερθεί στα ΜΜΕ όπως ορίζει η δεοντολογία και η ηθική και απέτυχε παταγωδώς.

- Στους δεκάδες συνεργάτες του που έχουν αναμειχθεί στη διοργάνωση αυτής της κατά τα άλλα Διεπιστημονικής Διημερίδας, δεν βρέθηκε ούτε ένας να εντοπίσει το καταστροφικό «λάθος»;

- Προφανώς πρόκειται για συνειδητή επιλογή γιατί αν επιχειρήσει κάποιος να το αποδώσει σε λάθος τότε οι άνθρωποι αυτοί είναι «επικίνδυνοι».

- Άραγε τα μέλη της Οργανωτικής και της Επιστημονικής Επιτροπής εγκρίνουν αυτή την τακτική αποκλεισμού του συνόλου, σχεδόν, των ΜΜΕ;
Ο πολίτης, που θα παρακολουθήσει το φιάσκο αυτό δεν θα φταίει αν υποθέσει ότι με τον ίδιο τρόπο η Περιφέρεια οργανώνει όλες τις δράσεις της, με αποκλεισμούς και προχειρότητα. Αφού το επιχειρεί ακόμα και σε έναν κλάδο (ΜΜΕ) που έχει εκ των πραγμάτων φωνή, εικόνα και πέννα μπορεί να αναλογιστεί κανείς πως θα αντιμετωπίσει κλάδους και ομάδες που δεν έχουν τη δύναμη της έκφρασης και της δημοσιοποίησης της απομόνωσή τους.
Καλείται ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλίας Στρατηγάκος να πάρει θέση για ότι συμβαίνει, όπως και οι επικεφαλής των Παρατάξεων. Πρέπει να μας εξηγήσουν γιατί ο Πέτρος Τατούλης και  η Ντίνα Νικολάκου προκαλούν τα ΜΜΕ της Περιφέρειας «καταστρέφοντας» έτσι τις σχέσεις που με υπομονή και ανοχή διατήρησαν τα ΜΜΕ με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.