Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

''ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ'' ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΟΝΤΙΚΑ : ''ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ''

ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙ Ο κ. ΒΛΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ.....ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ !!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΟΝΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ.....
ΠΑΡΕΠΕΜΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ !!!
ΜΑ......ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΠΩΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ???
ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ......''ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ''.....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ???





























Στο Περιφερειακό συμβούλιο που έγινε την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, το μείζον θέμα ήταν η αναμενόμενη απάντηση της περιφερειακής αρχής, στην ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΟΝΤΙΚΑ που είχε κατατεθεί πριν μερικές μέρες και ήταν :
''ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΧΑΔΑ'' ???

AKΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ :



Έχει καταλήξει όμως τόσο προβλέψιμη η περιφερειακή αρχή, ως προς τις δημόσιες τοποθετήσεις της (  ειδικά όταν αυτές μαγνητοσκοπούνται !!! ) που είχαμε απόλυτη σιγουριά για το περιεχόμενο του λογυδρίου που θα ακούγαμε.....'Όπως κι έγινε.....
Αρχή του ΠΕΣΥΠ Πελοποννήσου, είναι να απαντά πάντα πρώτα η κυρία θεματική αντιπεριφερειάρχης.......ως ΗΧΩ του σουλτάνου του Μορέως και να ακολουθεί η βαρύγδουπη τοποθέτηση του ιδίου !!!
Η απάντηση που δόθηκε από την κυρία Νικολάκου, ήταν πάντα μέσα στο πνεύμα της περιφερειακής αρχής, πως για ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ.....κι αυτοί είναι οι μόνοι αρμόδιοι για τα σκουπίδια τους !!!
Επίσης τόνισε ιδιαίτερα επίμονα, την ΑΝΑΡ,ΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!
Κι επειδή ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ της υπενθυμίζουμε ΤΙ ΕΙΠΕ ο εντεταλμένος ''ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ'' - της Περιφέρειας εννοείται....αλλά ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε για να ξελεφτερώσει το σουλτανάτο από τις βολές ΒΛΑΣΗ για τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ - και παρεμβάλλουμε το ΒΙΝΤΕΟ του κυρίου ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ που δηλώνει χωρίς ενδοιασμούς δημόσια, πως : Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ !!!



Σύμφωνα με τον αναπληρωτή προϊστάμενο των ....''υπηρεσιών τους'' λοιπόν, η ενδιάμεση διαχείριση είναι ΚΑΙ αυτή αρμοδιότητα της Περιφέρειας....συγγνώμη των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ της !!! Επικαλείται μάλιστα και την εκχώρηση των αρμοδιοτήτων που έκανε προς τις.....''υπηρεσίες'' ο πρώην αποκεντρωμένος περιφερειάρχης κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ. !!! Άσχετα αν αυτό το έργο, έχει λήξει με το νόμο 4368/2016 άρθρο 23.......
( Τώρα ΠΩΣ το ερμηνεύουν το φαινόμενο στην Πελοπόννησο, να είναι αποκομμένες οι ....υπηρεσίες από την πολιτική αρχή και εξουσία και αυτόνομες στις ευθύνες και τις αρμοδιότητες ....αυτό μόνον οι ίδιοι το γνωρίζουν )
Σύμφωνα με την κυρία θεματική όμως, οι αρμοδιότητες της ενδιάμεσης διαχείρισης ανήκουν στους ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ και ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΠΕΠΡΙΦΕΡΕΙΑ  !!!
Εμείς πλέον δεν έχουμε λόγο.....
ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΛΑ.....
Πόσοι αντιλαμβάνονται όμως πως το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ είναι ενταγμένο στην πολιτική του σουλτανάτου.....αυτό είναι ένα αναπάντητο ερώτημα ακόμα.......

ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ.......Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΣΥΠ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ....
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!!

Επί αρκετή ώωρα, ΚΑΙ η κυρία θεματική ΚΑΙ ο σουλτάνος του Μορέως, έβαλαν πυρά κατά των δηλώσεων και των κατηγοριών του ΒΟΥΛΕΥΤΗ.......αλλά .....ΑΝΩΝΥΜΑ !!!

ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΦΕΡΑΝ.....
ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ !!!

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ???
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ, ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΣΗΣ ???

ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.....ΑΦΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ???

ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ κ. ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΣΗ :


Στο τέλος κυκλοφόρησε στα.....επίσημα ΜΜΕ και δελτίο  τύπου από την περιφερειακή αρχή που είναι το εξής :

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

«Προχωρούμε τη λύση του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ χωρίς να κάνουμε βήμα πίσω από τις προεκλογικές συμφωνίες μας με τους πολίτες και το 2011 και το 2014» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο Περιφερειακό Συμβούλιο και υπογράμμισε ότι «η λύση της Περιφερειακής αρχής θα αποτελέσει το πρόκριμα για τις εκλογές του 2019, στις οποίες η παράταξη της πλειοψηφίας θα είναι ακόμα πιο δυναμικά παρούσα».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σχολίασε ιδιαίτερα καυστικά τις προσωπικές επιθέσεις προς τον ίδιο και τα ψεύδη παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι οποίες υποστήριζαν ότι το σχέδιο της Περιφερειακής αρχής είχε κατεύθυνση την καύση και ότι είχε συμφωνηθεί με το Φούχτελ και τον Μπόμπολα.

«Παρόλο που αποδείχθηκε περίτρανα ότι πρόκειται για ψεύδη δεν έχουν ακόμα ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Απ’ την άλλη πλευρά δεν έχουν κάνει καμία πολιτική παρέμβαση στην άφρονη συμπεριφορά δημοτικών αρχών που δημιουργούν νέους ΧΑΔΑ, ή που δεν έχουν εφαρμόσει τον ΠΕΣΔΑ που οι ίδιοι έχουν υπογράψει» δήλωσε ο Περιφερειάρχης και σημείωσε ότι «αντίθετα εγκαλούν την Περιφερειακή αρχή, η οποία έχει επιδείξει μόνο υπευθυνότητα, συνέπεια και αξιοπιστία στην πολιτική πρακτική της».

Ο κ. Τατούλης σημείωσε ακόμη τη βαθιά πίστη της πλειοψηφίας του Συμβουλίου στη δημοκρατική λειτουργία, υποστηρίζοντας ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και το κάνουμε με πρωτοφανή συνέπεια για τα πολιτικά δεδομένα της χώρας. Το σχέδιό μας για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων η Κυβέρνηση το έχει υιοθετήσει, παρά την αρχική της διαφοροποίηση, και πρόκειται να υλοποιηθεί όπως ακριβώς έχει προκύψει από το διεθνή διαγωνισμό».

Οξύτατη κριτική άσκησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στις «υστερικές κραυγές Βουλευτών που νομίζουν ότι θα επιβιώσουν στο δύσκολο πολιτικό χώρο της Πελοποννήσου. Δεν μπορούν να δημιουργήσουν πολιτικό κεφάλαιο στην Πελοπόννησο με άναρθρες κραυγές, με την απόλυτη ανικανότητά τους και την απόλυτη ανυπαρξία τους».

ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.