Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ.....Η ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ ........Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ.....Η ΚΑΣΤΑΤ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ.....ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ !!!

ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ 14 η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ''ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ'' ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.......ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΕΝΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ !!!
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ......
ΟΙ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ (???) ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ......
Η ΠΛΗΡΩΜΗ 5 ΔΟΣΕΩΝ (!!!!) ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΠΟΤΕ !!!
Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ, ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ .....

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ 7ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΤΟΥ ''ΕΡΓΟΥ'' !!!






















Είναι γνωστή η επιλεκτικότητα, με την οποία λειτουργεί προς την εταιρεία του αδερφού του και των παιδιών του ( Παναγιώτη και Χρισταλένης ) ο σουλτάνος του Μορέως........
Έχουν από καιρό γίνει και σχετικές καταγγελίες στην Δικαιοσύνη......που ΑΡΓΕΙ ενοχικά, να ασχοληθεί με τις υποθέσεις αυτές !!!
Μεταξύ των άλλων ΠΟΛΛΩΝ έργων, που έχει πάρει ο αδερφός ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ με την ΚΑΣΤΑΤ , είναι και ο δρόμος ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ, που έχει γίνει πλέον το Πελοποννησιακό ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ......

Με την (ΑΔΑ : Ω9ΘΓ7Λ1-2ΒΓ) απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου (με ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ πρόεδρο την κυρία θεματική αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνα Νικολάκου !!!) που συνεδρίασε στις 29/12/2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 π.μ αποφασίστηκε να δοθεί στον εργολάβο ΒΑΣΙΛΗ ΤΑΤΟΥΛΗ η 14η ( !!!!!!!!!!!) ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ......μέχρι τις 30-6-2017 για λόγους ''ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ'' κι εμποδίζουν το έργο !!!
ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?????
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΔΙΑΔΑ ΤΗΣ !!!!!
ΠΟΙΕΣ  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΧΕΙ Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ?????
ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΚΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ 16 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ......ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ.........''ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ'' ?????




Διαβάστε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 14 ης ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ :

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A99%CE%98%CE%937%CE%9B1-2%CE%92%CE%93?inline=true
 Η απόφαση αυτή που δίνει την 14η ΠΑΡΑΤΑΣΗ στην ΚΑΣΤΑΤ , ενώ ελήφθη στις 29 Δεκεμβρίου 2016............ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ !!! Στις 17 Ιανουαρίου 2017 !!!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ???
















Ε







Είναι προφανές πως ΚΑΤΙ ήθελαν να καλύψουν για τον αδερφό του σουλτάνου !!!
Αυτό που ήθελαν, είναι να τον διευκολύνουν, να προλάβει να πάρει ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ........ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ (15.351,70 ΕΥΡΩ !!!) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ......ΛΟΓΩ  ''ΚΑΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ'' !!!!
ΠΟΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ???
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ???

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ ???
ΟΙ ''ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ''  ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟ !!! ΜΕ ΤΟΝ κ. ΗΛΙΑ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!
ΔΕΙΤΕ :


Αυτή η απόφαση να επιστρέψουν κιόλας λεφτά στον αδερφό ΤΑΤΟΥΛΗ, για τον δρόμο που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ, με την διακιολογία πως έγινε ''ΚΑΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ''......αναρτήθηκε την επόμενη ημέρα απο την λήψη της, δηλαδή στις 18 Ιανουαρίου 2017........
ΟΜΩΣ
Στις 3-1 - 2017 ο ίδιος μηχανικός και ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ο κ. Η. ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, είχε υπογράψει την ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ......για τον οποίο του πλήρωσε ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ .......για καλή εκτέλεση έργου !!!
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ??? ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ???
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ :

ΔΗΛΑΔΗ :
Δίνουν την παράταση του έργου για 14η φορά (!!!!!!!) στον αδερφό του περιφερειάρχη - σουλτάνου του Μορέως (κατά τον κ. Καμπόσο που είναι και ο νονός αυτού του τίτλου !!!) λόγω ''κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή''........και δίνουν την παράταση στις 29-12-2016 , μέχρι τον Μάϊο του 2017......ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 19-12-2016 Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ !!!!!!!!!!!!!!
Κι αυτό αναφέρεται στην απόφαση της ΔΙΑΚΟΠΗΣ, στην 2η σελίδα στον υπ΄αριθμό 10 λόγο .....που αναφέρουν πως έχει κατατεθεί το με αριθμό 33562875621/19-12-2016 ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ με θέμα ''ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ 6ου ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ'' !!!
Με απλά λόγια, οι υπάλληλοι της Περιφέρειας, και μάλιστα της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων, γνωρίζοντας πως έχουν στα χέρια τους την ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ, αποσιωπούν το αίτημα, μέχρι να καταφέρουν με ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, να επιστρέψουν ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΗ......ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΡΓΟΥ.......ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 14η ΠΑΡΑΤΑΣΗ.......ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ !!!

Μόνο με ΝΤΡΑΜΑΜΙΝΕΣ μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το αλαλούμ των αποφάσεων και το σύμπλοκο και περιπεπλεγμένο των δράσεων των υπηρεσιακών παραγόντων, όταν πρόκειται να διευκολύνουν την εταιρεία και τα συμφέροντά της, του αδερφού και των παιδιών του ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ........
Ο οποιοσδήποτε μηχανικός αν είχα αναλάβει το έργο και το είχε φτάσει 4 χρόνια μετά χωρίς ΕΡΓΟ.....θα είχε πάει στο περιθώριο με κήρυξή του, ως ΕΚΠΤΩΤΟΥ !!!
Δείτε και την ανάθεση του έργου :





Η απορία μας ΔΕΝ είναι τι ακριβώς επιδιώκει και πετυχαίνει ο αδερφός του περιφερειάρχη, κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ,με την εταιρεία του.....
Ό,τι  σκεφτεί και αποφασίσει μπορεί να το ζητήσει να του το φέρουν εις πέρας.....
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.....

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ :

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.....ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ???

ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ......ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.....ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΜΕΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ???

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ???
ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ???

Όσο για τον ΔΡΟΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ και την σημερινή του κατάσταση που δηλώνεται στις προαναφερθείσες αποφάσεις πως έχει τελειώσει με τα ασφαλτικά (!!!!!) κατά το 80 % ......σας δίνουμε τις φωτογραφίες που τραβήξαμε την ΤΡΙΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 στις 2.10 το μεσημέρι σε όλο το μήκος του δρόμου :









































Δρόμο κατασκευασμένο κατά το 80% των ασφαλτικών ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ !!!
Αυτό που είδαμε, ήταν απλά ο ΠΑΛΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΣ και χωρίς καμία παρέμβαση !!!
Η άσφαλτος είναι προϊστορική !!!
Και φαίνεται στις εικόνες ξεκάθαρα !!!
Όσο για το έργο που ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΣΕ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.......ο κύριος ΚΑΣΤΑΤ......ΔΕΙΤΕ ΤΟ :

























Η ΤΑΦΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΤΥ ΠΕΡΑΣΕ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ !!!!!!!!!'ΟΥΤΕ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ...........
ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΤΑΦΡΟ ο κλυριος ΚΑΣΤΑΤ και παράτησε μετά το έργο ????
Τι λόγο είχε να ανοίξει εκεί ειδικά, στην πιο επικίνδυνη στροφή, μια βαθιά ΤΑΦΡΟ ????
Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ???
Για να του απαιτήσουν να συνεχίσει.......σπρώχνοντας κι άλλα λεφτά στον λογαριασμό του έργου, που είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΩΣ ΕΡΓΟ/........ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ???
Για να παρατάει το έργο, επειδή δεν του πληρώνουν τον 60 λογαριασμό.......σημαίνει πως ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟΥΣ 5 !!!!!!!
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ???
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΝΕΛΑΒΕ......
ΠΟΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ, ΕΛΕΩ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ......ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, ΟΣΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ???




ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΤΑΦΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ??????????

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΝ.....ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΛΙΣΘΗΣΕΙ ΕΠΟ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ ??? ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ???

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΣΤΑΤ.....ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ  ΤΑΦΡΟ ΠΡΙΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ????

ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΙΣΩ ΛΕΦΤΑ ( 15.351,70 ΕΥΡΩ !!!) ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ????

ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ  ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ......ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ????

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΡΑΓΕ ???
 ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ......

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ :

Από το 2014 έχουμε γίνει πανελληνίως ρεζίλι, για την απαράδεκτη χειραγώγηση των αναθέσεων
έργων, στην εταιρεία του αδερφού του σουλτάνου του Μορέως :

http://www.topontiki.gr/article/70565/enas-tatoylis-ypografei-enas-tatoylis-eisprattei

http://www.avgi.gr/article/10813/2163561/tatoules-ypographei-tatoules-eisprattei


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.