Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΠΟΛΥΣ Ο ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ !!! ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ 2014-2020 ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΔ ΠΟΥ ''ΕΚΠΟΝΕΙ'' ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΔΡΑΣΗΣ.....ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!

ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ''ΔΕΙΧΝΕΙ''  ΤΟΝ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΨΑΡΑΚΗ ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ???
ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ.





























Το πιο εύκολο σκηνικό σε μια δημόσια διαμάχη, είναι να εδραιώνεται - από τον ισχυρότερο πάντα- η πεποίθηση πως ''άλλος έχει την ευθύνη''.......
Αυτό το μοτίβο, ακολουθεί πάρα πολύ συχνά τελευταία ο Περιφερειάρχης της Πελοποννήσου, όταν ''στριμώχνεται'' δημόσια, είτε από ερωτήσεις ελαχίστων δημοσιογράφων (πλέον !!!) είτε από δημόσιες δηλώσεις πολιτικών του αντιπάλων, που τον εκθέτουν.
Στην εφημερίδα DOCUMENTO του Κώστα Βαξεβάνη, που έβγαλε ολοσέλιδο αφιέρωμα (???) στην μοιρασιά του ΕΣΠΑ 2014-2020 , σε σχέση με την ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, που την έκανε ο περιφερειάρχης επιλεκτικά σε 3 δήμους
 -ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ -
ο σουλτάνος του Μορέως, επιτέθηκε με ένα μακροσκελάστατο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ , στο οποίο ξεκάθαρα, ''δείχνει''  ως μοναδικούς αρμόδιους για τον σχεδιασμό και την διάθεση των κονδυλίων ΕΣΠΑ ''τις υπηρεσίες του'', της Περιφέρειας δηλαδή, που τις οικειοποιείται σε άλλες περιπτώσεις στον δημόσιο λόγο του !!!
Δηλώνει απερίφραστα, πως η ςΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ καθώς και η ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (ΕΥΔ) .......βλέπετε ΑΝΤΩΝΗΣ ΨΑΡΑΚΗΣ (!!!!) έχουν την ευθύνη και την αποφασιστική διεκπεραίωση !!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΣΙ ......ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!
Δείτε το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, που εξέδωσε η ΕΥΔ, μετά την περιβόητη σύσκεψη της Μονεμβασιάς ( να ονειρεύονται κάποιοι άραγε, να μείνουν στην ιστορία για τις ονοματοδοσίες των συσκέψεών τους ???) για τα ΕΣΠΑ 2014-2020 και την διανομή τους ......









































Από αυτά που πολύ καλά διαβάζετε, αποκαλύπτεται πως ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Π. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2014-2020 !!!
Επίσης είναι και ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής .....την οποία ''δείχνει''  στην απάντησή του προς τον Βαξεβάνη !!!

ΔΕΙΤΕ :


Κι εδώ ολόκληρο το έγγραφο !!!

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%95%CE%9127%CE%9B1-0%CE%95%CE%A1?inline=true

Σε ποιούς απευθύνεται λοιπόν ο σουλτάνος του Μορέως, και στοχεύει τις υπηρεσίες της Περιφέρειας......αρνούμενος πάσα εμπλοκή σε όσα του καταμαρτυρούν στο δημοσίευμα, όταν Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΤΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ???
Ποια αποδοχή, απαιτεί να έχουν οι ισχυρισμοί του, όταν τα δημόσια έγγραφα τα οποία υπογράφει ο ΙΔΙΟΣ ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ αποκαλύπτουν πως ΜΟΝΟ αυτός κάνει κουμάντο σε όλους όσοι ασχολούνται με το ΕΣΠΑ ( Και όχι μόνον εννοείται .......) στην Πελοπόννησο ???
Ποιες υπηρεσίες μπορούν να αποφασίσουν ΠΕΡΑΝ της γνώμης του πολιτικού αφεντικού τους ???
Αφού ακόμα και στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ 2014 -2020 είναι πρόεδρος ο ίδιος ......
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.